بالاخره دولت ترامپ دست از سر توییتر برداشت و درخواست خود را برای شناسایی مالک اصلی اکانت ضدترامپ پس گرفت.
ترامپ و وزارت امنیت آمریکا توییتر را تحت فشار قرار داده بودند تا هویت مالک اکانتی را که آشکارا در توییتر با دولت ترامپ مخالفت می کند، فاش کند، اما مدیران توییتر زیر بار نرفته و اعلام کردند که براساس متمم اول قانون اساسی آمریکا، فاش کردن هویت کاربران با آزادی های شخصی و آزادی بیان در تناقض است.
حساب کاربری ALT_USCIS@ مستقیما سیاست های ترامپ و به خصوص سیاست های مهاجرتی او را مورد انتقاد قرار داده بود و کاخ سفید را به شدت عصبانی کرده بود، به همین دلیل مقامات آمریکایی توییتر را به واسطه طرح درخواستی در تاریخ 14 مارس تحت فشار گذاشته بودند تا هویت او را فاش کند تا ببیند چه کسی گرداننده این حساب کاربری است.
در نهایت این کشمکش به نفع توییتر به پایان رسید و اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا/ CBP که تحت نظارت وزارت امنیت داخلی این کشور فعالیت می کند درخواست خود را پس گرفت. اکانت ذکر شده 127هزار فالوور دارد و عکس پروفایلش هم لوگوی رسمی سازمان خدمات فدرال مهاجرت و شهروندی است که با پرچم کشور های سراسر دنیا به شکل کبوتر صلح مزین شده است.
اکانت رسمی اتحادیه آزادی های شهروندی آمریکا هم در همین رابطه در توییتی از توییتر به خاطر مقاومت در برابر این درخواست و احترام به متمم اول قانون اساسی مبنی بر آزادی های شخصی و آزادی بیان در این کشور تشکر کرده است و گفته که از فاش نشدن هویت کاربران شبکه های اجتماعی دفاع خواهد کرد. این نخستین باری نیست که دولت آمریکا یا دیوان عدالت خواستار فاش شدن هویت کاربری در پلت فرم توییتر می شود. سال 2012 مدیر توییتر از دادن اطلاعات کاربری که از اعضای جنبش اشغال وال استریت به دولت آمریکا خودداری کرد.
در سال 2014 نیز شبکه اجتماعی توییتر از دولت آمریکا به دلیل نقض آزادی بیان به دادگاه شکایت کرد. توییتر، دولت آمریکا را متهم کرد که به نام امنیت ملی، مانع از انتشار آمار دقیق درخواست های نهادهای امنیتی این کشور درباره اطلاعات کاربران خود می شود. بنجامین لی، معاون مدیرعامل توییتر رویه دولت آمریکا در نظارت بر کاربران شبکه های اجتماعی را مصداق نقض متمم اول قانون اساسی این کشور ناظر بر آزادی بیان معرفی کرده بود.