با استفاده فناوری جدید صفحه نمایش گوشی های هوشمند، دیگر نگران شکستن و خراش برداشتن آنها نباشید. تکنولوژی جدید به صفحات نمایش این امکان را می دهد تا به صورت خودکار خود را تعمیر کند و به حالت اول بازگردد. این تکنولوژی کمک می کند گوشی های هوشمند در زندگی روزمره کارآمد تر باشند. به نظر می رسد جذابیت های دنیای دیجیتال و فناوری تمامی ندارد و تکنولوژی های جدید هر روز بیشتر از قبل شرکت های فناوری را به رقابت باز می دارند.
شیمیدانان دانشگاه کالیفرنیا به تازگی اختراع جالب خود را رسانه ای کردند. این محققان موادی را در ساخت صفحات نمایش گوشی های هوشمند آزمایش کرده اند که قابلیت ترمیم خود را دارند. محققان دانشگاه کالیفرنیا در ساخت این ماده مخصوص از نوعی پلیمر انعطاف پذیر و نمک یونی استفاده کرده اند که کمتر از 24 ساعت ترمیم و مثل روز اول یکپارچه می شود. ویژگی دیگر این ماده مقاومت آن در برابر رطوبت است.
چائو وانگ، شیمیدانی از این تیم تحقیقاتی در گفت وگو با بیزینس اینسایدر گفت: «ماده مورد استفاده در صفحه این گوشی، می تواند ۵۰ برابر بزرگ تر از سایز اولیه خود شود و از پلیمر ارتجاعی و یک نوع نمک یونی ساخته شده است. این حالت خودتعمیری از نوعی پیوند شیمیایی خاص موسوم به واکنش یون دیپول نشات می گیرد که نوعی نیروی قوی بین یون های باردار و مولکول های قطبی محسوب می شود و نتیجه این فعل و انفعالات به این صورت است که اگر این ماده خراش بردارد یا بشکند، نیروی قوی بین یون ها و مولکول ها دو قسمت جدا شده را به هم جذب می کند و باعث تعمیر ماده می شود.»
برخی از مدل های گوشی های LG مثل سری G فلکس، در حال حاضر مواد مشابه این ماده جدید را در ساخت گوشی های خود به کار برده اند که می تواند خراش های به وجود آمده را از بین ببرد، اما تفاوت آن با ماده جدید کشف شده این است که ماده به کار رفته در بدنه های LG قادر به رسانش الکتریسیته نیست و اتصالات الکترودی را که از طریق صفحه نمایش گوشی فرمان انجام کاری خاص را می دهند، برقرار نمی کنند. وانگ پیش بینی کرده که این ماده جدید کشف شده تا سال ۲۰۲۰ در صفحات لمسی و نمایشی گوشی های هوشمند به کار گرفته می شوند.