شنبه, ۳ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Sat, 23 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

اگرچه کارآفرینی یکی از شغل هایی محسوب می شود که هر فردی در آرزوی آن است، با این حال باید آن را در رده سخت ترین ها هم به حساب آورد. در این رابطه اکثر کارآفرین های تازه کار، با شکست در کار خود مواجه می شوند که برخی از آنها به قدری شدید است که فرصت شروع مجدد را می گیرد. در این رابطه شروع همراه با شکست هم نابودکننده اعتماد به نفس خواهد بود. تحت این شرایط سوال اصلی این است که چگونه می‏ توان ریسک این اقدام مهم را کاهش داد. در این رابطه شناسایی اشتباهات رایج، بدون شک اقدامی هوشمندانه خواهد بود که در ادامه هفت مورد منتخب را بررسی خواهیم کرد. 

تازه کارهای حوزه کارآفرینی و 7 اشتباه رایج

1-کسب سرمایه قبل از کار کردن بر روی طرح 

اگرچه جذب سرمایه به نظر اقدام درستی است، با این حال فراموش نکنید که می تواند زمینه بدهی های سنگین را هم به همراه داشته باشد. درواقع توصیه می شود که در ابتدا، با حداقل بودجه کار خود را شروع نمایید. پس از کسب موفقیت های اولیه و رسیدن به سودآوری، به دنبال کسب سرمایه و گسترش اقدامات خود باشید. در این زمینه شما حتی قبل از شروع اقدامات خود لازم است تا نسبت به عملی بودن ایده، اطمینان لازم را داشته باشید. درواقع تصورات شما ممکن است با واقعیت موجود، تفاوت های فاحشی را داشته باشد. بسیاری از ایده ها نیز در بسیاری از مناطق پتانسیل رشد را داشته و یا جامعه هنوز آماده آن نیست. در هر دو شرایط شما در زمینه جذب مشتری، با مشکل مواجه خواهید شد. این نکته را نیز فراموش نکنید که اگر شما یک سرمایه گذار را ناامید کرده باشید، امکان جذب سرمایه گذارهای جدید، به مراتب سخت تر خواهد شد. 

مطلب مرتبط: استفاده از توصیه کارآفرین ها راهکار طلایی موفقیت

2-به تاخیر انداختن تصمیمات مهم

یکی دیگر از رفتارهای نادرست این است که افراد تصمیم های مهم را به تاخیر می اندازند. این امر در حالی است که در هر زمانی شما باید آمادگی تصمیم های مهم را داشته باشید. این امر در حالی است که ترس، باعث می شود تا افراد تصمیمات را به تاخیر بیندازند. در این رابطه فراموش نکنید که حتی تصمیم های اشتباه اگر به زودی شناسایی و جبران شوند، هیچ گاه تبدیل به فاجعه نخواهد شد. این امر در حالی است که عدم تصمیم گیری شما بدون شک فاجعه آفرین خواهد بود. 

3-فعالیت در حوزه های مختلف 

در ابتدای کار خود ضروری است که تنها بر روی یک بخش تمرکز داشته باشید. در غیر این صورت تمرکز لازم را نخواهید داشت. در این راستا توصیه می شود که ایده ها و حوزه های جدیدی که به ذهن شما خطور می کند را در جایی مکتوب کرده و پس از رسیدن ایده اولیه به مرحله پیشرفت، اقدام به اضافه کردن موارد جدید نمایید. درواقع انجام همزمان چند پروژه، احتمال شکست آن را افزایش خواهد داد. 

4-شروع با تاخیر 

ایده شما ممکن است همین الان در ذهن هزاران نفر دیگر نیز وجود داشته باشد. تحت این شرایط مسئله این است که چه کسی جسارت دارد زودتر از سایرین آن را شروع نماید. درواقع تردید بیش از حد برای شروع یک کسب و کار، ممکن است باعث شود که دیگر فرصت به اجرا گذاشتن آن را نداشته باشید. در این زمینه توصیه می شود که بین پیدا کردن مسیر و شروع قدم گذاشتن، فاصله نگذارید. 

5-فعالیت براساس آموخته های درسی

به این نکته توجه داشته باشید که آموخته ها در تمامی شرایط کاربرد لازم را ندارند. درواقع قوانین براساس شرایط و زمان خود ایجاد شده اند که ممکن است برای شما دقیقا همان نتایج را به همراه نداشته باشد. به همین خاطر به عنوان یک کارآفرین بسیار مهم است که حتی قوانین را تغییر دهید. درواقع تنها داشتن سواد مدیریت کافی نبوده و لازم است تا به دنبال کسب تجربه باشید. در این راستا وابسته بودن به درس های دانشگاه و مدرکی که گرفته اید، بدون شک با ریسک بالایی همراه خواهد بود. به همین خاطر حتی ممکن است نیاز داشته باشید که مدتی را به عنوان کارمند، فعالیت نمایید تا به درک بهتری از شرایط بازار موردنظر خود دست پیدا کنید. 

6-نادیده گرفتن حس درونی

به همه افراد توصیه می شود که در زمینه فعالیت نمایند که علاقه اول آنها محسوب می شود. در این زمینه تفاوتی ندارد که وضعیت بازار آن به چه صورت است. درواقع بدون علاقه، حتی اگر به موفقیت هم دست پیدا کنید برای شما بی معنا خواهد بود. این امر در حالی است که فعالیت در حوزه ای که به آن علاقه دارید، باعث می شود کاری که انجام می دهید، معنای متفاوتی را پیدا کند.

مطلب مرتبط: مدیریت زمان و 6 اشتباه رایج کارآفرین ها

7-سریع ناامیدشدن 

آخرین اشتباه رایج کارآفرین های تازه کار این است که سریعا ناامید می شوند. این امر در حالی است که عدم کسب نتایج لازم حتی تا سه سال اول فعالیت هم طبیعی خواهد بود. درواقع ایجاد یک کسب و کار امری یک شبه نبوده و لازم است تا به این نکته توجه کافی را داشته باشید. 

منبع : epiclaunch
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/NmCNI3p4
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه