یک مدیر بد بدون شک کابوس هر کارمندی خواهد بود. نکته جالب این است که بسیاری از مدیران از قرار گرفتن در این دسته آگاهی نداشته و تصور می کنند که تیپ شخصیتی آنها صرفا متفاوت محسوب می شود. آمارها حاکی از آن است که در حدود نیمی از کارمندان حرفه ای و باسابقه، شغل خود را به علت آمدن یک مدیر بد به شرکت تغییر می دهند. به همین خاطر این وضعیت چیزی شبیه به یک فاجعه خواهد بود. تحت این شرایط آگاهی از تیپ های شخصیتی بد مدیران، نخستین گام برای اصلاح شرایط محسوب می شود. همچنین در هر بخش تلاش شده است تا توصیه هایی به کارمندان ارائه شود تا بتوانند اوضاع را تا حد امکان کنترل کنند.
1-خودپسندها
این دسته از افراد خود را در بالاترین سطح ممکن تصور کرده و برای صحبت دیگران ارزشی قائل نمی شوند. در چنین شرکتی هیچ کارمندی حق اعتراض و اظهارنظر نداشته و همگان باید کاملا مطیع باشند. چنین مدیرانی به این علت که به خود ایمان دارند، در صورت بروز مشکل، سریعا تمام تیم شرکت را مقصر دانسته و معمولا تنها به تنبیه و انتقاد اعتقاد دارند. در این رابطه راهکار رفتاری درست این است که اعتراض های گروهی داشته باشید. درواقع برای هیچ مدیری امکانپذیر نیست که تمامی تیم شرکت را تغییر دهد. همچنین هر مدیر باید به افرادی نظیر هیأت مدیره و سهامداران، توضیحات لازم را ارائه دهند. به همین خاطر یک اعتراض گسترده، می تواند باعث شود تا سریعا اوضاع تغییر پیدا کند. در نهایت به این موضوع توجه داشته باشید که در حین انجام اقدامات روزانه خود، می توانید به دنبال شغل دیگری نیز باشید و گزینه ها را بررسی کنید. بدون شک هر زمان که موردی مناسب پیدا شد، می توانید شرکت را به سمت موقعیتی بهتر ترک کنید.
مطلب مرتبط: نشانه های یک مدیر بد
2-کمکارها
این دسته از مدیران حتی نیمی از مسئولیت-های خود را انجام نداده و یا آنها را برعهده سایر کارمندان قرار می دهند. همچنین حضور آنها در کنار تیم شرکت، به کمترین میزان خود می رسد. طبیعی است که شاهد رشد چندانی در چنین شرکتی نباشیم. این امر باعث می شود که دیگر حتی تلاش های شما نیز با نتیجه لازم همراه نباشد. این موضوع بدون شک آینده شغلی و اهداف شما را نابود خواهد کرد. در این رابطه راهکار مناسب این است که در رابطه با شرایط با مدیر شرکت صحبت کنید. درواقع شما باید مذاکره کرده و اوضاع را حداقل برای خود بهبود بخشید، با این حال اگر تلاشهای شما در این زمینه با نتیجه لازم همراه نبود، درست به مانند مورد قبل شما باید سریعا به دنبال شغلی دیگر باشید. درواقع حتی مدتی بیکار بودن به مراتب بهتر از آن است که به حدی تحت فشار قرار بگیرید که از حوزه مورد علاقه خود کاملا ناامید و خسته شوید.
3-مداخلهگرها
این دسته از مدیران عملا تمایل دارند که حتی از کوچک ترین اخبار نیز اطلاع داشته باشند. در مواردی حتی مشاهده میشود که این تیپ مدیران، در رابطه با زندگی شخصی کارمندان خود نیز تجسس هایی را انجام می-دهند. بدون شک اگر یک کارمند احساس آزادی لازم را نداشته باشد، قادر به انجام هیچ اقدام مثبتی نخواهد بود. در این رابطه توصیه می شود که به جای عادت کردن به زیر ذره بین بودن، خود برای مدتی تمامی اطلاعات کاری را برای مدیر شرکت ارسال کرده و با این اقدام نشان دهید که چیزی برای مخفی کردن ندارید. این امر اگر به یک اقدام گروهی تبدیل شود، بدون شک باعث خواهد شد تا مدیر شرکت به یک باره یا حجم بالایی از اطلاعات مواجه شود که بدون شک رسیدگی به آنها سخت خواهد بود. تحت این شرایط ممکن است پس از مدتی این حس از بین برود.
مطلب مرتبط: 5 عادت همیشگی مدیران بد
همچنین با مدیر شرکت در این زمینه صحبت کرده و اعلام کنید که در صورت در اختیار داشتن آزادی بیشتر می توانید راندمان کاری خود را بهبود بخشید. درواقع شما میتوانید همواره با مدیر خود وارد یک مذاکره شوید. همچنین تلاش کنید تا به نیمه پر لیوان دقت کنید. درواقع موقعیت شغلی شما می تواند مزیت هایی را داشته باشد و تنها نکته منفی آن قرار داشتن مدیر شرکت در یکی از این سه تیپ شخصیتی است. تحت این شرایط توصیه می شود تا تمرکز خود را بر روی موارد مثبت کار خود قرار داده و همواره به این نکته توجه داشته باشید که شغل شما یک تفریح محسوب نشده و نمی توان انتظار داشت که همه چیز کاملا مطابق میل شما باشد. در صورت عدم تمایل به تغییر این تفکر خود، پیشنهاد می شود تا به دنبال ایجاد کسب و کاری برای خود باشید.