به گزارش فرصت امروز به نقل از جهان صنعت نیوز، بازارهای موازی روز گذشته سقف های قیمتی جدیدی را ثبت کردند. بازار خودرو نیز به موازات این نوسانات، افزایش قیمت را تجربه کرد. پس از افزایش تهدیدها از سوی دولت ایالات متحده و کمرنگ شدن امید به مذاکره، فضای پیش روی فعالان اقتصادی با ابهاماتی روبه رو شده است. همین مسئله بازارها را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.
حل مسئله خصوصی سازی ایران خودرو نیز سیگنالی بود که در آغاز هفته، قیمت محصولات تولیدی این شرکت خودروساز را بالا برد. علاوه بر آن، بررسی ها نشان دهنده کاهش حجم معاملات در بازارهای موازی است. کارشناسان معتقدند پس از افزایش یک باره قیمت ها در بازار ارز و طلا، بسیاری از فعالان بازار در انتظار اصلاح قیمتی هستند و دست از معاملات سنگین در این بازارها کشیده اند. احتمالاً این اتفاق عاملی بوده که باعث سرریز بخشی از این سرمایه ها به سمت بازار خودرو شده و افزایش قیمت محصولات خودرویی را در بازار به دنبال داشته است.
در میان محصولات ایران خودرو، مدل های مختلف تغییرات قیمتی محدودی را تجربه کردند. تارا اتوماتیک با افزایش ۱۰ میلیون تومانی (۱.۰ درصد) به ۱۰۸۰ میلیون تومان رسید. همچنین، دنا پلاس EF7 اتوماتیک و دنا پلاس EF7 توربو به ترتیب با افزایش ۱۰ میلیون تومانی (۰.۹ درصد) و ۵ میلیون تومانی (۰.۵ درصد) به قیمت های ۱۰۸۰ و ۱۰۰۰ میلیون تومان رسیدند. از سوی دیگر، پژو پارس سال با رشد ۱۰ میلیون تومانی (۱.۳ درصد) به ۷۹۰ میلیون تومان رسید. سایر محصولات ایران خودرو، نظیر تارا دنده ای ، پژو ۲۰۷ بدون تغییر قیمت باقی ماندند.
در بخش محصولات سایپا، ساینا S با افزایش ۵ میلیون تومانی (۱.۰ درصد) به ۴۹۰ میلیون تومان رسید. همچنین، شاهین G اتوماتیک و سایر مدل ها بدون تغییر قیمت در بازار معامله شدند. شاهین پلاس اتوماتیک، کوییک دنده ای و اطلس G دنده ای هیچ تغییری در قیمت نداشتند و همچنان با قیمت های ثابت به فروش رسیدند.