انتخاب سازه چادری بعنوان سقف یا بدنه ای هوابند یکی از بهترین انتخابها برای طراحان میباشد اما مسئله اینجا ارزشمند میشود که این سازه پارچه ای با کاربرد های متفاوت چطور در شرایط آب و هوای گوناگون؛ عمل خواهد کرد؟
انواع اقلیم ایران بصورت زیر تقسیم بندی میشود:
اقلیم معتدل و مرطوب شامل سواحل جنوبی دریای خزر
اقلیم گرم وخشک شامل فلات مرکزی
اقلیم سرد شامل کوهستانهای غربی
اقلیم گرم و مرطوب شامل سواحل جنوبی
انتخاب سازه چادری بدلیل سبکی، انعطاف در ایجاد فرمهای مدرن؛ و شفافیت گسترش زیادی داشته است. سازه کششی در طراحی ساختمانهایی با عملکردهای متفاوت ازجمله اداری، تجاری، ورزشی، هتل و.... یا بشکل آلاچیق در فضاهای شهری و عمومی نقش بسزایی داشته است.
مسئله ای که اهمیت دارد و همواره طراحان و مهندسین را به طرح سوالات این چنینی وادار میکند این است که چطور یک سازه پارچه ای نیاز فضاها را به تعادل دمایی در شرایط آب و هوایی خاص ( اقلیمهای بسیار سرد یا اقلیم های بسیار گرم) برآورده میکند؟
با توجه به مسئله تعادل دمایی و این موضوع که اگر درجه حرارت فضای پیرامون متعادل باشد افراد احساس آرامش بیشتری دارند و براحتی به فعالیتهای روزانه می پردازند؛ در این موارد اغلب عایق حرارتی به کمک می آید.
عایق حرارتی
عایق حرارتی به پوششی اطلاق میشود که از انتقال حرارت وگرما از یک فضا به فضای دیگر جلوگیری میکند. جابجایی گرما از فضای گرم به فضای سرد است، از این رو برای جلوگیری از حرکت گرما به مکان سرد ملزم به استفاده از عایقهای حرارتی میشویم. عایق حرارتی در مکانهای مختلف استفاده میشود، از جمله دیوارها، سقف و کف ساختمان...
استاندارد دما برای محیط چقدر است؟
باید بدانیم که دمای بسیار گرم یا بسیار سرد باعث ایجاد آسیبهای روانی و جسمی شده وکارآیی هر شخص را تحت تاثیر قرار میدهد. فعالیت در محیطهای بسیار گرم باعث بروز کرختی ،خستگی، سردرد در انسان می شود. فعالیت در مکانهای سرد همچنین باعث کم شدن حساسیت و گزگزکردن انگشتهای ما می شود.
دمای فضایی که ما در آن فعالیت میکنیم و حتی رطوبت آن محیط؛ در سلامتی بدن ما و احساس نشاط و شادابی ما تاثیرمستقیم دارد.
زندگی کردن و فعالیت کاری داشتن در فضایی که رطوبت زیر 30 درصد دارد، می تواند باعث بروز علائمی همچون خشکی پوست، ناراحتی های تنفسی واز همه مهمتر سوزش چشم شود.
زندگی کردن و فعالیت کاری داشتن در فضایی با رطوبت بالا هم مشکلات دیگری بوجود می آورد. رطوبت بالا نیز به رشد انواع قارچ ها در محیط کمک میکند و درصد ابتلای افراد را به گونه های متفاوت آلرژی افزایش می دهد.
بهمین علت است که تنظیم کردن دما و همچنین رطوبت محل زندگی و محیط کاری ارزش قابل ملاحظه ای دارد.
بهترین دما بین 20 الی 22 درجه سانتی گراد و مناسبترین رطوبت نسبی بین 40 الی 65 درصد در فصول گرم سال توصیه می شود.
تیم فنی و مهندسی شرکت آسمانه برای رسیدن به این تعادل دمایی و حرارتی سقفهای دو لایه سازه چادری را طراحی کرد و در پروژه های :
به مرحله اجرا درآورد.
قسمتهای مختلف با عایق حرارتی یا استفاده ازسازه کششی دولایه آسمانه با داشتن ویژگی هوابندی به صرفه جویی 50 درصدی انرژی و مصرف سوخت منجر میشود.
جنس پارچه های استفاده شده در سازه چادری آسمانه از الیاف پلی استر با روکش PVC انتخاب شده است که مهمترین ویژگیهای آن شامل این موارد میباشد: سبک، بادوام، بهداشتی و ضد آلرژی، قابل شستشو با دست و ماشین، عدم جذب رطوبت، ونکته ارزشمند دیگر اینکه در تقابل با سایر متریال بکار گرفته شده؛ بو نمی گیرد و الیافش در هم نمی پیچد.
ایده سقف سازه چادری دو لایه
تیم فنی و مهندسی آسمانه با ایجاد یک سقف دولایه و ایجاد یک فضای پر از هوا به هدف خود مبنی بر ایجاد سقفی هوابند دست یافته است. نکته حائز اهمیت اینجاست که فاصله بین دو تا لایه سازه چادری کاملا آب بندی میشود. این مدل از سقفها نسبت به سایر موارد مشابه بسیار سبکتر هستند.
با عایقبندی سقف و بدنه که بوسیله دولایه سازه غشایی ایجاد میشود؛ یکی از بروز ترین سقفها برای اقلیم های بسیار سرد و بسیار گرم طراحی شده است.
برای خرید انواع مختلف سازه چادری می توانید به سایت شرکت آسمانه یکی از بهترین شرکت های ارائه دهنده خدمات طراحی، اجرا و نصب سازه های چادری با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و بهترین متریال ها و پارچه های دولایه به آدرس اینترنتی http://asemaneh.com مراجعه کنید.
گروه تولیدی آسمانه با ۲۰ سال سابقه درخشان در زمینه تولید بهترین سازه های پارچه ای خدمات خود را با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت به مشتریان خود ارائه می دهد. با مراجعه به سایت شرکت آسمانه می توانید پروژه های اجرا شده توسط کارشناسان متخصص و مجرب را مشاهده کنید.