به گزارش فرصت امروز به نقل از میزان، در خصوص تأثیر پیشرفت و توسعه کسب وکارهای اینترنتی بر کسب وکارهای سنتی و در مقدمه گفت: انقراض و رکود مشاغل از زمان های گذشته و درهمهٔ ادوار و تا به امروز ادامه دارد، به عنوان مثال در حال حاضر شاهد هستیم که کار رانندگان تاکسی و آژانس های مسافربری از رونق افتاده است.
به گفتهٔ مهرداد انوری در شرایط فعلی و با توجه به پیشرفت علم و ورود فناوری های نوین به بازار کسب وکار روزبه روز عرصه بر کسب وکارهای سنتی تنگ تر می شود و قابل پیش بینی است که در آینده ای نه چندان دور تک فروشگاه ها و سوپرمارکت ها به فروشگاه های زنجیره ای تبدیل شوند.
این مدرس حوزه توسعه کسب وکار بابیان این موضوع که در دنیای کنونی الگوها و مدل ها به صورت مداوم در حال تغییر هستند و سرعت تغییرات نسبت به سال های قبل به شدت بالا رفته است، گفت: یعنی در ۱۰۰ یا ۲۰۰ سال پیش طول عمر سازمان ها و کسب وکارها به ۷۰ سال می رسید درصورتی که در حال حاضر طول عمر یک سازمان زیر ۵ سال است.
انوری با اشاره به این که سرعت رشد فضای مجازی و بسترهای اینترنت محور افزایش یافته و خرید و فروش های مجازی در آینده نه چندان دور و نه به شکل امروزی بلکه با مدل های خیلی پیشرفته تر در فضای مجازی کار خواهند کرد، تأکید کرد: اگر رویکرد تغییر و تحول و پیشرفت در کسب وکارها نباشد همان اتفاقی که برای منقرضین در دوره های گذشته اتفاق افتاده برای کسب وکارهای سنتی نیز اتفاق خواهدافتادو این کسب وکارها برچیده خواهند شد.
وی اظهار تأسف کرد که هنوز بعضی از صاحبان کسب وکارهای سنتی در محل کسب وکار خود نشسته و منتظر هستند تا مشتری به آن ها مراجعه کند که عملاّ این اتفاق روزبه روز سخت می شود و درنتیجه دارایی خود را از دست می دهند، افزود: صاحبان کسب وکارها باید بدانند که دنیا به چه سمتی حرکت می کند و مناسب با آن راهکارهایی را برای تغییر کسب وکار خودشان داشته باشند.
این کارشناس حوزه کسب وکار در پایان با اشاره به این موضوع که این تغییرات دیر یا زود به همه مشاغل خواهد رسید، اضافه کرد: متأسفانه تغییر و تحول ازآنچه که فکر می کنیم به کسب وکارها نزدیک تر است و صاحبان یک کسب وکار برای مواجهه با این تغییرات باید آگاهانه و هوشمندانه عمل کنند.