به گزارش فرصت امروز به نقل از تهران نیوز ، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت : قرار شده در کشور مجوزها از دو منظر ثبت محور و فرآیندمحور مدنظر قرار گرفته شوند؛ طوری که بعضی از مجوزها صرف ثبت کافی است و لازم نیست خیلی وارد جزئیات و بررسی مسائل دیگر شد. به عبارت دیگر شناسامه دار شدن برخی کسب و کارها کفایت می کند.
بهروز محبی نجم آبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: در قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار که در مجلس مصوب شد، نوع نگاه همین است که ما بتوانیم در یک پنجره واحد تحت مدیریت وزارت اقتصاد و دارایی، دستگاه هایی که باید در قسمت فرآیندمحور بیایند کمک کنند و صدور مجوزها را تسریع کنند، دقیقاً برخط شوند تا بتوانند مستقیماً با کم کردن هزینه های مختلف و زمان، کسب و کارها را تسریع کنند.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: قطعاً استارت آپ ها روی دیگر فناوری های نوین هستند که باید به آن اقبال شود و نگاهی ویژه ای به این مسئله وجود داشته باشد، اما متأسفانه به دلیل اینکه نظارتی بر فضای مجازی و کسب و کارهای آنلاین وجود ندارد، کسب و کارهایی آمدند و اتفاقات ناگواری را رقم زدند و تخلفات گسترده ای انجام دادند و بعد هم که پیگیر شدیم نتوانستیم کار خاصی انجام دهیم. لذا نظارت بر کسب و کارهای آنلاین و نوپا امری مهم و ضروری است اما این نظارت بدین معنا نیست که با تصویب قوانین الزام آور به رونق این کسب و کارها آسیب وارد شود. به باور من نظارت بر کسب و کارها ضروری است اما شیوه نظارت باید متفاوت باشد و با بروکراسی نمی توان نظارت کرد.
محبی نجم آبادی ادامه داد: کسب و کارهای آنلاین باید پاسخگو باشند و شکی در این نیست اما در مقابل باید صدور مجوز برای فعالیت این کسب و کارها تسهیل شود و وقتی رقابت میان کسب و کارهای آنلاین شکل گرفت به خودی خود هم نظارت ها تقویت خواهد شد و هم خود کسب و کارها برای ماندن در میدان رقابت تن به شفافیت و رعایت اصول تجاری می دهند. قطعاً اگر کسب و کارها شناسنامه دار شوند و مشخص شود که حیطه فعالیت آنها چیست امر نظارت هم تسهیل خواهد شد.