مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: در سالجاری برنجهای داخلی شناسنامهدار خواهند شد. این کار از سال گذشته شروع شده و تا به امروز بیش از 120 پروانه ساخت بستهبندی برنج در داخل کشور صادر شده است. هدایت حسینی، در گفتوگو با ایفدونا، در مورد اقدامات مهم و تاثیرگذار حوزه غذا در سال گذشته اظهار داشت: ارتقای سلامت برنج از مهمترین اقدامات تاثیرگذاری بود که از ابتدای سال 93 شروع کردیم. وی گفت: اقداماتی که برای ارتقای سلامت برنج انجام شد، کنترل از مبدا و بازرسی از کشورهای هند و پاکستان بود و برنجهای معتبر آنها ثبت منبع شدند. تشدید نظارتها در منابع ورودی داشتهایم و نظارتها نیز در سطح عرضه جدیتر بوده است. حسینی اظهار داشت: در سال93 برنجهای وارداتی شناسنامهدار شدند و برنجهای وارداتی که در سال گذشته وارد کشور شدند کد رهگیری داشتهاند که با این اقدامات نظارتها بیشتر شده است.
وی گفت: در بحث ارتقای روغنها و باقیمانده سموم محصولات کشاورزی نیز اقدامات تاثیرگذاری شده است. بهبود محصولات و سلامت موادغذایی از دیگر اقداماتی است که با کاهش سرانه مصرف نمک، شکر و چربی در محصولات باید پیگیری شود. وی گفت: با توجه به ابلاغیهای که در سال گذشته اعلام شد اسیدهای چرب ترانس در روغنهای خوراکی حداکثر 2 درصد خواهد شد که بر حسب استاندارد تا 5 درصد مجاز است اما در سازمان غذا و دارو حد مجاز را 2 درصد اعلام کردهایم. همچنین در روغنهای مورد مصرف در صنایع 5 درصد اعلام شده است. حسینی گفت: حدود 450 واحد لبنی در کشور در حال فعالیت هستند که نظارت بر این واحدها با جدیت در سراسر کشور انجام میشود. وی با بیان اینکه 108 واحد تولید فرآوردههای گوشتی در کشور وجود دارد، گفت: نظارتها در این حوزه نیز جدی است و کنترلها بهشدت انجام میشود. وی تاکید کرد: نظارتها در همه حوزهها و به خصوص حوزههایی که مردم مستقیما با آنها در ارتباط هستند از لحاظ کیفیت و سلامت کنترل میشوند.