پروژه راهکار جامع اطلاعاتی میدکو و فناپ بهعنوان یکی از بزرگترین پروژههای تولید نرمافزار سازمانی، رسما آغاز به کار کرد. به گزارش «فرصت امروز»، در مراسم افتتاحیه این پروژه مجید قاسمی، مدیرعامل بانک پاسارگاد با بیان اینکه همت والا در میدکو و فناپ باعث بروز چنین رویدادی شده است، گفت: اصلاح تمامی فرآیندهای تولید نیاز به هوشمندی دارد و در چنین مسیری، چشم بینا در مجموعههای پیچیده اجتنابناپذیر است.
در ادامه شهاب جوانمردی، مدیرعامل شرکت فناپ روایتی تاریخی از انعقاد قراردادهای همکاری با شرکتهای میدکو و Posco ICT برای پیشبرد این پروژه ارائه داد و افزود: پروژه راهکار جامع سازمانی به جز لایه صفر که به موضوع شبکههای ابزاردقیق و اتوماسیون اختصاص دارد، تمامی لایههای بالادستی تا لایهای را که منجر به مدیریت منابع میشود نیز پوشش میدهد. مدیرعامل شرکت فناپ اظهار کرد: این پروژه یکی از بزرگترین پروژههای ملی فناورانه در سطح کشور محسوب میشود که این مهم اتفاق نمیافتاد مگر با نگاه ژرف و دقیقی که از سوی مدیریت ارشد گروه به وقوع پیوست.
وی ضمن تشکر از تمام کسانی که در اجرای این پروژه همکاری کردند، اظهار کرد: ما عملا در فعالیتی که با مجموعه میدکو تعریف کردیم به دو دسته فعالیت اصلی رسیدیم که نخستین آنها فعالیتهایی است که منجر به توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات هلدینگ خواهد شد و بستر پردازش و انتقال اطلاعات و راهبری فناورانه سیستم را فراهم میکند و دومین دسته پروژه راهکار جامع اطلاعاتی میدکو بوده است.جوانمردی افزود: ما عملا با مطالعات اولیهای که انجام دادیم در اسفند ماه 1392 توافقنامهای را با مجموعه میدکو منعقد کردیم و بعد از آن شروع مراحل شناخت نیازمندیها و فرآیندهای شرکتها و کارخانجات میدکو را در دست اجرا داشتیم و در نهایت در تابستان 93 مراحل شناخت را تکمیل کردیم.
اکرام جعفری، مشاور مدیرعامل میدکو نیز با اشاره به اینکه محصولات میدکو باید در رقابتی جهانی عرضه شود، گفت: هلدینگ معدنی میدکو فعالیتهای خود را به ایران محدود نکرده، بنابراین باید خودش را به شاخصهای جهانی نزدیک کند. او افزود: میدکو به لحاظ سازمانی دارای مجموعه شرکتهایی است که باید بهصورت یکپارچه عمل کنند. بنابراین این هلدینگ مجبور است برای مدیریت چنین مجموعهای از سیستمی یکپارچه استفاده و حلقه کاملی از کسبوکار را در تمام بخشهای خود ایجاد کند.
جعفری گفت: ارزش بازار ERP در جهان، امسال حدود 30 میلیارد دلار برآورد شد و در سال جدید میلادی نیز پیشبینی میشود به 42 میلیارد دلار برسد. ما یکسال و نیم ERPها را در ایران بررسی کردیم و دریافتیم که راهکار جامع سازمانی در هیچیک از شرکتهای فولادی بهطور کامل تحقق پیدا نکرده است. به گفته وی، تفاوتهای زیادی در بخش مقررات خصوصا مقررات مالی، بین ایران با دیگر کشورها وجود دارد، بنابراین به این نتیجه رسیدیم که برای هلدینگ بهطور اختصاصی یک راهکار تولید کنیم.
همچنین علیاصغر پورمند، مدیرعامل شرکت میدکو با اشاره به سرعت تحولات کسبوکاری در جهان گفت: ما داوطلبانه باید به استقبال تغییرات برویم. این پروژه، تولید نرمافزار جامع سازمانی برای کارخانههای هلدینگ معدنی میدکو همچون کارخانه تولید کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی، شمس فولاد و. . . است که با پیمانکاری شرکت فناپ و نظارت شرکتPosco ICT کره جنوبی در بازه زمانی پنجساله اجرا میشود.افزایش 4/2 میلیون تنی تولید سالانه فولاد و یکپارچهسازی فرآیندهای سازمانی از مهمترین اهداف اجرای پروژه راهکار جامع اطلاعاتی میدکو است.