مدير کل دفتر امور اقتصادي وزارت جهاد کشاورزي توسعه سيستمهاي آبياري نوين، توسعه توليدات گلخانهاي، پرورش ماهي در قفس و توليد محصولات ارگانيک را از جمله پروژههاي اولويتدار براي جذب سرمايههاي خارجي عنوان کرد. به گزارش موج، مهدي کاظمنژاد تاکيد کرد: سرمايهگذاراني که در اين حوزه وارد شوند، از سوي وزارت جهاد کشاورزي حمايت و هدايت ميشوند. وي درباره نوع حمايتها، افزود: حمايتهاي سرمايهگذاران خارجي شايد به طور مستقيم مالي نباشد اما ما سرمايهگذاران خارجي را با توليدکنندگان داخلي ارتباط ميدهيم و اين توليدکنندگان در حوزه توليد گلخانهاي و پرورش ماهي در قفس تسهيلات دريافت ميکنند و زمينه براي کار مشترک فراهم ميشود.
کاظمنژاد سرمايههاي داخلي و خارجي را از عوامل توسعه در حوزه اقتصاد دانست و خاطرنشان کرد: از آنجا که تقاضا براي مواد غذايي بهدليل افزايش جمعيت در دنيا روند فزايندهاي را طي ميکند، بنابراين چارهاي جز رشد و توليد نداريم و سرمايهگذاريهاي خارجي ميتواند در دستيابي به اين هدف و اشتغالزايي به بخش کشاورزي کمک کند.
وي معافيتهاي مالياتي در بخش کشاورزي کشورمان را از مشوقها و ظرفيتهاي مناسب براي سرمايهگذاري در اين حوزه عنوان کرد و ادامه داد: بر اساس ماده (81) قانون ماليات مستقيم، درآمد حاصل از کليه واحدهاي کشاورزي، دامپروري، دامداري، پرورش ماهي، زنبورعسل، پرورش طيور، صيادي و ماهيگيري، نوغانداري، احياي مراتع و جنگلها، باغها و نخيلات از پرداخت ماليات معاف هستند و اين يک فرصت براي سرمايهگذاران داخلي و خارجي محسوب ميشود.
اين مقام مسئول درباره روند سرمايهگذاري خارجي در دولت يازدهم و اهميت امنيت سرمايهگذاري نيز پيشبيني کرد: با توجه به بهبود فضاي اقتصادي و روند بهبود فضاي کسبوکار در کشور، فضاي امنيتي براي سرمايهگذاري خارجي در آينده بهتر خواهد شد. کاظمنژاد تصريح کرد: جلوگيري از شتاب تورم در دو سال اخير، ريسک اقتصادي را براي سرمايهگذاري خارجي و داخلي کاهش داده است. وی در همين حال وجود قانون حمايت و تشويق سرمايهگذاري خارج (FIPPA) و استفاده از اين ظرفيت را گامي مهم در تسهيل سرمايهگذاري خارجي در ايران دانست.