جمعه, ۷ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Fri, 27 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

بازار گوشی‌های اندرویدی این روزها بسیار داغ است و برنده این میدان برندی خواهد بود که مزیتی رقابتی نسبت به سایرین برای مخاطبان داشته باشد. معیارهای سنجش برای خرید گوشی برای افراد متفاوت است، اما اغلب قدرت و سرعت کار کردن با اپ‌ها، ماندگاری باتری و ضدآب و ضدضربه بودن در گوشی‌ها در اولویت قرار دارد. در این بین شرکت موتورولا بر خلاف انتظارات، تمرکز خود را بر ویژگی‌های کاربر پسند و اجزای خوب گذاشته است.

شرکت موتورولا همواره تلاش می‌کند بر شعار همیشگی‌اش- درستی و احترام به مردم- پایبند بوده و همواره معتقد است که هرچند با طول زمان، مشتریان، مردم و محصولات تغییر می‌کنند، اما باورهای اصلی موتورولا در زمینه مشتری‌مداری تغییر نخواهد کرد.

برای شناخت هر چه بیشتر این برند بهتر است نگاهی به تاریخچه بلند و پرفراز و نشیب آن بیندازیم.
در سال ۱۹۲۸ پل وی گالوین و برادرش جوزف ‌ای گالوین در كارخانه‏ های در ایلینویز شیكاگو سرمایه‏ گذاری كردند. گفته شده که در آن زمان كارخانه گالوین تنها پنج كارمند داشت و نخستین محصول كارخانه حذف ‏كننده باتری بود كه مصرف‏ كنندگان را قادر می‌ ساخت از جریان برق خانگی در رادیو استفاده کنند.

با شروع دهه ۱۹۳۰ شركت گالوین به تولید رادیوهای ماشین، رادیوهای خانگی و گیرنده‌ هایی برای انتقال پیام در بین گروه‌های پلیس با نام تجاری موتورولا (Motorola ) پرداخت. حدود یک دهه بعد، شرکت برای نخستین بار رادیوهایی با موج FM را وارد بازار كرد که نخستین سیستم FM در فیلادلفیا در ایالات‌ متحده نصب شد، به علاوه یك آزمایشگاه تحقیقاتی برای بررسی الكترونیكی حالت جامد نیز در شركت تاسیس شد.
نخستین سهام شركت موتورولا در سال 1943 عرضه شد، این سهام متعلق به نوعی رادیوی دستی FM مدل SCR300  بود که به شکل كوله‏ پشتی ساخته شده بود.

پس از گذشت 4 سال شرکت گالوین قدم‌های تازه‌ای برداشت و نخستین تلویزیون موتورولا Golden view VT71 خود را وارد بازار کرد که توانست در طول یک سال بیش از 100 هزار دستگاه از این تلویزیون را بفروشد، البته حرکت جالب شرکت گالوین این بود که نام شرکت خود را از گالوین به موتورولا تغییر داد و حدود 8 سال بعد موتورولا حرف «M» را به‌عنوان سمبول محصولاتش اعلام كرد و در همین سال ترانزیستور ژرمانیوم که یكی از قوی‏ترین ترانزیستورها در محصولات تجاری به شمار می‏رفت، برای رادیوهای ماشین در نظر گرفته شد و به‌عنوان نخستین محصول نیمه‌رسانا به تولید انبوه رسید.

موتورولا به تنوع محصولات و خلاقیت‌های خود همچنان ادامه داد تا در سال ۱۹۵۶ نخستین رادیوی جیبی پیجر (Talkie - Handie) خود را تولید کرد. این پیجر قادر بود پیام ویژه‏ای را به شخص موردنظر برساند. از این رو خیلی زود وارد ساختار كاری بیمارستان‏ها و كارخانه‏ها شد.
پس از گذشت 4 سال یعنی در سال 1959 پل وی گالوین درگذشت و پسرش روبرت وی گالوین مدیریت شرکت را به دست گرفت اما موتورولا از تلاش بازننشست و در ارتش، فضا و ارتباطات تجاری پیشرو بود و نخستین تاسیسات نیمه هادی در این سال ساخته شد.

«گامی کوچک برای یک مرد، اما جهشی عظیم برای بشریت»، این جمله‌ای بود که «نیل آرمسترانگ» در سال ۱۹۶۰ به‌عنوان نخستین انسانی که پا به ماه گذاشت، توسط دستگاه مخابره رادیویی که موتورولا طراحی کرده ‌بود، بیان کرد. مدیریت جدید موتورولا توجه به الكترونیك مصرفی را كاهش داد و فعالیت شركت را به سمت بازارهای جهانی ارتقا داد.

در اواسط دهه ۱۹۷۰ فناوری تولید گیرنده‏های تلویزیون رنگی فروخته شد و برای شركت امكان تمركز روی باندهای HiTech در زمینه بازرگانی صنعتی و دولتی فراهم شد.


عنوان نخستین تهیه‏كننده تلفن‏های سلولیدر اواخر دهه ۱۹۸۰ به موتورولا داده شد و سپس در سال ۱۹۹۶ گوشی همراه TACTM Star  تولید شد. سال ۲۰۰۳ نخستین گوشی تلفن همراه A760 مرکب از سیستم لینوکس و فناوری جاوا روانه بازار شد و یک سال بعد نیز تلفن همراه با ضخامت ۹/۱۳ میلی‌متر با ویژگی‌های خاص مواد به کار رفته در آن عرضه شد.


در ۲۰۰۶، موتورولا مدال ملی فناوری ۲۰۰۴ را به پاس ۷۵ سال تلاش و رهبری توسعه فناوری الکترونیک در ارتباطات تلفن همراه دریافت کرد.
درهمین سال موتورولا تلفن همراه صفحه لمسی را با الفبای چینی در آسیا عرضه کرد. در ابتدای سال ۲۰۰۷ نیز موتورولا با شرکت SYMBOL TECHNOLOGIES ادغام شد.

اخیرا موتورولا در بین ۱۰۰ شرکت شهروند امریکایی در عملیات زیست محیطی و رسالت اجتماعی چهارم شد. این چهارمین باری بود که شرکت در جرگه ۱۰ شرکت برتر در این زمینه قرار می‌گرفت. خوب است بدانید شركت موتورولا از سال تاسیس خود تاكنون موفق به دریافت ۵۱۳ جایزه گوناگون برای محصولات مختلف ارتباطی خود شده است و امروز موتورولا سهم گسترده‌ای در تولید تلفن‌های همراه در بازارهای مختلف به‌ویژه امریکا، به خود اختصاص داده است.

موتورولا در سال 2010 بیش از 144 میلیون دستگاه تلفن همراه فروخت که حدود 7‌درصد از سهم بازار جهانی را شامل می‌شد. در نهایت شرکت گوگل در سال 2011 با پرداخت مبلغ 12.5 بیلیون دلار مالکیت شرکت موتورولا موبیلیتی را به‌دست آورد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/GUo27rY1
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه