مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: سلامت مردم برای ما بسیار اهمیت دارد و آن را با هیچ گزینهای معامله نمیکنیم و اگر متوجه شویم شرکتهایی سوءاستفاده کرده و تخلفی دارند، برخورد جدی با آنها میشود. دکتر هدایت حسینی افزود: نشانگرهای رنگی تغذیهای به مصرفکننده کمک میکند تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی، انتخاب آگاهانه داشته باشند. حسینی در گفتوگو با پایگاه خبری سازمان غذا و دارو با بیان اینکه سال گذشته فعالیتهای بسیار خوبی در کاهش سموم باقیمانده انجام گرفته، اظهار کرد: این برنامه هماکنون با جدیت در حال انجام است و نتایج نیز اعلام میشود.
وی گفت: ارتقای سلامت لبنیات که از سال گذشته شروع شده نیز از برنامههای جدی و حساس این اداره است که با توجه به حساسیت لبنیات کارشناسان این اداره بهطور منظم از شرکتهای مربوطه بازدید و گزارشات را اعلام میکنند و با شرکتهایی که کوچکترین تخلفی داشته باشند برخورد و پرونده آنها به مراجع قضایی فرستاده میشود.
دکتر حسینی اظهار کرد: ارتباطهای مؤثری با سازمانهای مربوطه دیگر از جمله استاندارد، دامپزشکی و وزارت جهاد کشاورزی برقرار کردهایم که هدف از این ارتباطها ارتقای سلامت موادغذایی و تبادلنظر با سازمانهای مرتبط است. دکتر حسینی در ادامه در مورد نشانگرهای رنگی تغذیهای نیز بیان کرد: این برنامه مهم در حال انجام است و به تمامی دانشگاهها و شرکتهای تولیدکننده ابلاغ شده است که هدف از این برنامه، افزایش آگاهی مصرفکنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقای سلامت جامعه است.