شنبه, ۳۰ فروردین(۱) ۱۴۰۴ / Sat, 19 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز
رییس سازمان بسیج مهندسان کشاورزی و منابع‌طبیعی خبرداد

حضور بسیجی‌وار مهندسان کشاورزی در جبهه اشتغال

9 سال پیش ( 1394/5/13 )
پدیدآورنده : سمیه دلیری  

اخیرا تفاهم‌نامه همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران و سازمان بسیج مهندسان کشاورزی و منابع‌طبیعی استان تهران منعقد شده است. به گفته مدیران دو مجموعه، مسیری برای بهره‌گیری موثر از دانش و تخصص مهندسان کشاورزی هموار خواهد شد. این خبر بهانه‌ای شد تا سراغ علی رعیت خاکی، رییس سازمان بسیج مهندسان کشاورزی و منابع‌طبیعی برویم و با او در این زمینه به گفت‌و‌گو بنشینیم.

تلاش سازمان در اشتغالزایی فارغ‌التحصیلان بخش‌کشاورزی و منابع طبیعی چه نتایجی را در بر داشته است؟

این سازمان ضمن معرفی فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی و منابع‌طبیعی به شرکت نگارنصر استان جهت استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی، از آنها در برنامه‌های بسیج همگام با کشاورز (علمی کردن کشاورزی) و اردوهای جهادی سه روزه استفاده می‌کند. سازمان بسیج برای ایجاد هر شبکه 500هزار تومان و برای هر اردوی سه نفره برای هر نفر 32هزار تومان اعتبار در نظر گرفته است.

سازمان چه تمهیداتی اندیشیده است تا از ظرفیت‌ها و توان خود برای توسعه بخش کشاورزی بهره‌برداری کند؟

با راه‌اندازی شبکه‌های بسیج همگام با کشاورز (علمی کردن کشاورزی) در سطح روستاهای استان تهران و تشکیل کارگروه‌های کشاورزی در این شبکه‌ها به توسعه بخش کشاورزی و بالارفتن توان و ظرفیت‌های بالقوه این عرصه‌ها کمک کرده تا در مسیر تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی قدم گذاشته شود. این طرح با ایجاد یک شبکه ارتباطی منسجم هماهنگی خوبی در تامین بذر، سم، بازاریابی و... انجام می‌دهد. امسال نیز در استان تهران 1500 نفر به اردوهای جهادی اعزام می‌شوند. همچنین برای ترویج موضوعات مرتبط با کشاورزی همایش‌های فصلی در نظر گرفته شده است.

تسهیلاتی و وام‌هایی که سازمان پرداخت می‌کند آیا اعتبارات ویژه و درون سازمانی دارد یا سازمان صرفا بررسی طرح‌ها را به عهده دارد و متقاضیان را بانک معرفی می‌کند؟

این تسهیلات تحت عنوان تسهیلات اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی و صنایع تبدیلی در 14 عرصه از جمله تولید قارچ، پرورش شترمرغ، پرورش بلدرچین و زنبورداری و... به فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی واگذار می‌شود که در صورت نیاز به مجوز این سازمان اقدامات لازم را با همکاری و تعامل با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی انجام می‌دهد. تسهیلات بانک مهر اقتصاد و تسهیلات نگارنصر برای همین منظور در نظر گرفته شده است.

اخیرا تفاهم‌نامه‌های جدیدی با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران منعقد کرده‌اید؛ اهداف این تفاهم‌نامه چیست؟

الف)کمک به تحقق رهنمودها و اوامر مقام معظم رهبری در خصوص اجرای اقتصاد مقاومتی

ب)بهره‌گیری از دانش و توان تخصصی مهندسان بسیجی جهت افزایش بهره‌وری

پ) ارائه راهکارهایی اساسی جهت ساماندهی و سازماندهی حرکت‌های داوطلبانه و جهادی (اردوهای سه‌روزه متخصصان)

ج) ایجاد زمینه مشارکت و حضور منسجم مهندسان عضو نظام مهندسی کشاورزی و منابع‌طبیعی جهت اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی، سازندگی، علمی کردن کشاورزی و ایجاد اقتصاد مقاومتی و امنیت غذایی.

د)شناسایی نیازمندی‌ها و ظرفیت‌های کشور و ارائه راهکارهای علمی و کاربردی برای رسیدن به خودکفایی و امنیت غذایی در کشور.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/hyYw7OCm
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه