دوشنبه, ۱ اردیبهشت(۲) ۱۴۰۴ / Mon, 21 Apr(4) 2025 /
           
فرصت امروز

وزیر امور خارجه امریکا گفت: در حال ورود به مرحله‌ای حساس در مذاکرات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران هستیم. به نقل از شینهوا، جان کری وزیر امور خارجه امریکا که قرار است در آستانه برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و گروه 1+5 به اروپا سفر کند روز دوشنبه در واشنگتن پیش از سفرش به لندن گفت: واضح است که ما در حال ورود به مرحله‌ای حساس در مذاکرات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران هستیم و من در مرحله مناسب به وین خواهم رفت.

 یک مقام وزارت امور خارجه امریکا نیز ضمن تایید سفر جان‌کری به وین در هفته جاری گفت، هنوز درباره زمان این سفر تصمیمی اتخاذ نشده است. همچنین یک مقام ارشد وزارت امور خارجه امریکا که خواست نامش فاش نشود، روز دوشنبه اظهار امیدواری کرد که مذاکرات هسته‌ای در هفته جاری به نتیجه برسد. این مقام ارشد امریکایی تصریح کرد: در این مذاکرات در یک مقطع بسیار دشوار قرار داریم و معتقدیم که تصمیمات سخت فقط در پایان گرفته خواهد شد. دستیابی به توافق جامع هسته‌ای با ایران تا پایان ضرب‌الاجل 24 نوامبر سخت، اما ممکن خواهد بود. 

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/UK7iCNsR
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابخرید PS5خرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیباییچوب پلاستماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستهارد باکسدستگاه برش لیزرقیمت طلای آبشدهکامیونت فورسموزبلاگقرص لاغری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه