دوشنبه, ۳ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Mon, 23 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

اگر بخواهیم از بزرگ‌ترین شرکت تولید‌کننده رایانه در دنیای امروز نام ببریم به جرأت می‌توان گفت تمامی شرکت‌هایی که در حوزه رایانه و تجهیزات جانبی آن فعالیت می‌کنند سر تعظیم در مقابل شرکت ایسوس‌تک فرود خواهند آورد.

از محصولات اصلی این ابرشرکت که مرکز آن در تایپه پایتخت کشور تایوان قرار دارد، می‌توان به مادربرد، مادربرد سرور، رایانه‌ شخصی، سیستم سرور، لپ تاپ، نمایشگر کریستال مایع (ال سی دی)، کارت ویدئو، کارت ویدئوی سه بعدی و دستگاه‌های اینترنت پهن باند اشاره کرد. محصولات دیگری که می‌توان به این شرکت سازنده رایانه نسبت داد، تلفن همراه، رایانه جیبی، دیسک‌گردان‌های نوری، روتر ارتباط بی‌سیم، قطعات شبکه و دیگر ابزارهای جانبی مانند ابزار حکاکی روی دیسک و وب‌کم است. ایسوس تک برای فروشندگان قطعات رایانه‌ای قدرتمندی چون هیولت پاکارد و ‌ای‌بی‌ام، خدمات تولیدی ارائه می‌دهد.

 

چهار مهندس کامپیوتر که در شرکت رایانه‌ای «ایسر» فعالیت می‌کردند، در تاریخ ۲ آوریل ۱۹۹۰ در تایوان، شرکت ایسوس تک را که معمولا با نام اختصاری ایسوس (آسوس) مطرح شده است تاسیس کردند. این شرکت تا به امروز محصولات خود را در سایر کشورهای پنج قاره جهان نیز توزیع کرده است. نام ایسوس از چهار حرف آخر کلمه پگ اسوس (اسب بالدار افسانه‌های یونان باستان) گرفته شده‌است. 

این شرکت بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده مادربرد در دنیاست و در یک‌سال منتهی به ۲۶ نوامبر ۲۰۰۹، بیش از ۲۹ درصد رایانه‌های دنیا و بیشتر از هر شرکت دیگری، از مادربردهای این شرکت استفاده شده‌است. درآمد شرکت آسوس در سال ۲۰۰۹ میلادی، ۲۱/۹ میلیارد دلار و سود آن حدود ۵۲۲ میلیون دلار بوده‌است. از محصولات موفق ایسوس، رایانه شخصی «‌ای پی سی» است که در سال ۲۰۰۷ به بازار ارائه شد و جوایز متعددی را نصیب خود کرد. این نوت‌بوک کوچک، ارزان و سبک وزن برای کاربران کم تجربه رایانه که به تمام ابزارهای یک رایانه کامل احتیاجی ندارند، طراحی شد و به‌خاطر برنامه‌های سازگار با اینترنت در آن، به «نت بوک» شهرت یافت. با استقبال بازار از این محصول، دیگر شرکت‌های رقیب مانند ایسر، لنوو، توشیبا و دل نیز بی‌درنگ به ساخت نت‌بوک‌های مشابه پرداختند و شرکت ایسر در فروش این نوع محصول، از ایسوس پیشی گرفت.

این شرکت در سال ۲۰۱۰ یک خانواده جدید را با نام «epad» به سبد تولیدی خود اضافه کرد. این محصول نسل جدیدی از «رایانه‌ لوحی» است که از ویژگی‌های جالبی برخوردار است. همچنین آسوس، نخستین نوت‌بوک سه‌بعدی بدون نیاز به عینک را در نمایشگاه سبیت 2011 رونمایی کرد. نخستین محصولات ایسوس شامل مادربردهای برپایه پردازنده‌های اینتل می‌شدند که حاصل امضای قراردادی در سال 2000 با شرکت اینتل بود.

 

البته مدتی بعد ای‌ ام دی نیز دست به کار شد و با توجه به فروش بالای ایسوس در بازارهای جهانی، اقدام به ارائه قرارداد همکاری کرد. البته قرارداد ایسوس و اینتل منفعت بیشتری برای ایسوس در برداشت و آنها پس از ‌ای بی‌ام، دومین شرکتی هستند که اطلاعات پردازنده‌های آینده اینتل را در اختیار خواهند داشت. نکته جالب توجه، ارائه مادربردهای مبتنی بر پردازنده‌های اینتل توسط ایسوس، پس از گذشت شش ماه از عرضه‌ آن محصولات توسط‌ ای‌بی‌ام است!

محصولات ایسوس در طیف وسیعی تولید می‌شوند و شامل مادربرد «اینتل و ای‌ام‌دی»، کارت‌های گرافیک، تجهیزات شبکه، نوت بوک، نت بوک، تبلت، صفحه‌ نمایش، کارت صدا، تجهیزات سرور، یو پی سی و جی پی اس می‌شوند. تمام محصولات ایسوس در سه سطح برای کاربران عادی، حرفه‌ای و خاص طراحی و تولید می‌شوند. محصولات خاص ایسوس بیشتر در بخش کارت گرافیک تولید می‌شوند که می‌توان به کارت گرافیک افسانه‌ای اریس اشاره کرد. تجهیزات سرور ایسوس بدون اغراق از بهترین‌ها درجهان است و این امر توسط اکثر سایت‌های معتبر و مراکز داده جهان مورد تایید قرار گرفته است. در سال 2005 شرکت ایسوس نخستین کارت گرافیکی مجهز به فناوری فیزیکس انویدیا را وارد بازار کرد و پنجره‌ای جدید برای بازی دوستان گشوده شد.

در سال 2006 نیز برای نخستین‌بار نوت‌بوک‌های خاص ایسوس به سفارش شرکت اتومبیل‌سازی لامبورگینی با پسوند وی ایکس معرفی شدند. این نوت‌بوک‌ها در تعداد محدود تولید شدند و قیمت بالایی نسبت به دیگر رقبا داشتند، در این سال ایسوس در پروژه اوریگامی شرکت مایکروسافت همکاری کرد تا محصولات یوپی‌ام سی را وارد بازار کند. یوپی‌ام سی جرقه‌ تولید تبلت‌های امروزی بودند که در سال 2006 بیشتر به سمت اسمارت‌فون‌ها کشیده می‌شدند. پروژه‌ اوریگارمی برای ایسوس موفقیت‌آمیز نبود، اما تجربه گذشته برای تولید تبلت‌های امروزی بسیار مفید بوده و هم‌اکنون ایسوس یکی از حرفه‌ای‌ترین‌های بازار تبلت است.

کارخانه مرکزی ایسوس در سال 2007 به سه بخش ایسوس، پگت رون و شرکت یونی هن تقسیم شد. در سال 2008 بخش پگت رون موفق به خرید سهام شرکت یونی هن از ایسوس شد و به نوعی یک انتقال فامیلی انجام شد! ایسوس در این سال، فعالیت خود را روی تجهیزات با سیستم عامل اندروید به‌صورت یک پروژه‌ منبع باز آغاز کرد. شرکت ایسوس سالانه تعداد دو میلیون مادربرد و 150 هزار نوت بوک روانه‌ بازارهای جهانی می‌کند. یکی از دلایل موفقیت ایسوس، توزیع گسترده و مناسب در سطح جهانی است، به طوری که همیشه محصولات ایسوس به راحتی در دسترس هستند. مادربرد کراسهر وای فورمیلا ایسوس به‌عنوان مادربرد تیم اف ایکس شرکت ای‌ام دی جهت ثبت رکورد جهانی فرکانس پردازنده، مورد استفاده قرار گرفت و موفق به ثبت رکورد در کتاب گینس شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/ziWRLXlw
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپور
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه