دوشنبه, ۱ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Mon, 22 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت تولید خود جهت پر کردن شکاف ناشی از عدم سرمایه‌گذاری در پروژه‌های جدید در سایر نقاط جهان هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، شاید در وضعیت فعلی که دنیا با مازاد عرضه نفت مواجه است، سخن گفتن از کمبود نفت کمی عجیب به نظر برسد، اما شرکت‌های نفتی معتبر دنیا در حال کاهش هزینه‌های خود برای دومین سال متوالی هستند و این امر موجب شده تا نیل آتکینسون، تحلیلگر آژانس بین‌المللی انرژی نسبت به سورپرایزهای احتمالی امنیت نفتی در آینده‌ای نه چندان دور هشدار دهد.

5733473473573573572462467357834584835732

پروژه‌های جدید بسیار کمی از سوی شرکت‌های نفتی غیردولتی در دستور کار قرار گرفته‌اند. انتظار می‌رود در ادامه سال‌های دهه جاری سالانه 1.2میلیون بشکه از تولید میادین موجود نفت جهان کاسته شود. میادین جدیدی که قرار است امسال و سال آینده تولید خود را آغاز کنند، نتیجه سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در زمان نفت 100 دلاری هستند. افت سطح فعالیت‌های حفاری به خوبی کاهش سرمایه‌گذاری شرکت‌ها در اکتشافات جدید را نشان می‌دهد. اگر حفاری نشود طبیعتا نفتی هم استخراج نخواهد شد. 

موسسه پیکرهاگز هفته گذشته آمارهای بین‌المللی خود را از میزان حفاری‌های نفتی به‌روزرسانی کرد. این آمارها نشان داد که تعداد سکوهای حفاری نفت مجددا کاهش شدیدی داشته و در فاصله ماه‌های فوریه و مارس 12 درصد کاهش یافته است. ماه گذشته در کشورهایی که از سوی این موسسه رصد می‌شوند، 1551 سکوی حفاری فعال بوده که کمترین رقم از سپتامبر 1999 تاکنون بوده و در مدتی بیش از یک سال، افتی حدودا 60 درصدی را تجربه کرده است.

اما در یک منطقه از جهان فعالیت‌های حفاری با قدرت ادامه دارد تا ظرفیت مورد نیاز برای زمانی که بار دیگر تقاضا مجددا از عرضه پیشی می‌گیرد، وجود داشته باشد. سه کشور در شبه جزیره عربستان، یعنی عربستان، کویت و امارات حفاری‌های خود را تقریبا در سطوح بی‌سابقه‌ای ادامه می‌دهند.

میزان حفاری در این سه کشور در سال 2015 به بالاترین رقم دست‌کم در 20 سال گذشته رسید و همچنان حفاری‌ها با همین قدرت و قوت ادامه دارد. توسعه میدان نفتی شیبح عربستان تا ماه ژوئن موجب افزایش 250 هزار بشکه تولید این کشور خواهد شد، در حالی که تولید از میدان خوریس هم تا پایان سال 2017 به میزان 300 هزار بشکه افزایش پیدا خواهد کرد. شرکت آرامکو می‌گوید این اقدامات توسعه‌ای به ریاض اجازه خواهد داد تا تولید در میادین قدیمی‌اش را که همچنان دارای ظرفیت تولید بیش از 12 میلیون بشکه در روز هستند، کاهش دهد.

کویت و امارات حتی اهدافی بلندپروازانه‌تر در سر دارند. کویت قصد دارد ظرفیت تولید خود را تا پایان سه ماهه سوم 5 درصد افزایش دهد و از 3 میلیون بشکه فعلی تا سال 2020 به 4 میلیون بشکه برساند. ابوظبی نیز ظرفیت تولید خود را از حدود 3میلیون بشکه فعلی به 3.5میلیون بشکه تا سال 2017 خواهد رساند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/uzoBgAWZ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه