چهارشنبه, ۳ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Wed, 24 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز
مسئول امور اطلاعات هوانوردی خاورمیانه و اروپا مطرح کرد

کسب رتبه نخست ترافیک هوایی ایران در منطقه

8 سال پیش ( 1394/10/8 )
 

مسئول امور اطلاعات هوانوردی خاورمیانه و اروپا در ایکائو (سازمان جهانی هواپیمایی) گفت: براساس آخرین آمار ارائه شده از میزان ترافیک پروازها در سپتامبر ۲۰۱۵ میلادی، مجموع ترافیک هوایی ایران به حدود ۴۰ هزار پرواز افزایش یافت که با اختلاف حدود ۲۰۰پرواز نسبت به عربستان رتبه نخست ترافیک هوایی منطقه در اختیار جمهوری‌اسلامی ایران قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه‌وشهرسازی، عباس نیک‌نژاد روز دوشنبه ۷ دی ماه در مراسم رونمایی از پروژه‌های نقشه‌های اطلاعات مدیریت هوانوردی با تشریح وضعیت عملیات هوانوردی در منطقه و ایران گفت: صنعت هوانوردی با مشارکت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار در مجموعه GDP جهانی و جابه جایی سالانه ۳ میلیارد نفر نقش بسزایی در حمل‌و‌نقل دارد.

وی با بیان اینکه سالانه ۵ هزار و ۷۰۰میلیارد دلار کالا از طریق حمل‌و‌نقل هوایی در جهان جابه‌جا می‌شود، اظهار کرد: ترافیک هوایی در جهان از سال ۱۹۷۰ میلادی به بعد، هر ۱۵ سال یکبار دو برابر می‌شود که منطقه خاورمیانه بیشترین رشد را از این میزان افزایش به خود اختصاص داده است، به‌طوری‌که این رشد در خاورمیانه سالانه ۱۴ درصد است و هر شش سال یکبار دو برابر می‌شود. نیک‌نژاد، با اشاره به وضعیت ترافیک پروازی ایران در خاورمیانه نیز گفت: طی پنج سال گذشته ترافیک هوایی ایران اعم از پروازهای داخلی، بین‌المللی و عبوری چهار برابر شده است.

مسئول امور اطلاعات هوانوردی خاورمیانه و اروپا در ایکائو به روند پیشرفت ترافیک هوایی ایران از سال ۲۰۰۹ اشاره کرد و افزود: مجموع ترافیک هوایی ایران در ژوئن ۲۰۰۹، ۱۰ هزار و ۴۷۹ پرواز بود که ایران در بین کشورهای منطقه از نظر تعداد پروازها در رتبه ششم تا هفتم قرار داشت. ترافیک هوایی کشور در ژانویه ۲۰۱۱ نیز ۱۰ هزار و ۶۳۸ پرواز و در اکتبر ۲۰۱۲ نیز به ۱۷ هزار و ۵۲۳ پرواز رسید. نیک‌نژاد با بیان اینکه ترافیک هوایی ایران از ۱۵ ژانویه تا ۱۵ فوریه ۲۰۱۴ به ۲۴ هزار و ۷۲۷ پرواز افزایش یافت، گفت: این افزایش ترافیک، رتبه ایران را در بین کشورهای منطقه به رتبه پنجم ارتقا داد.

مسئول امور اطلاعات هوانوردی خاورمیانه و اروپا در ایکائو با بیان اینکه عربستان، عمان، مصر، بحرین و ایران به ترتیب بیشترین ترافیک هوایی را در منطقه به خود اختصاص دادند، گفت: براساس آخرین آمار ارائه شده از میزان ترافیک پروازها در سپتامبر ۲۰۱۵ میلادی، مجموع ترافیک هوایی ایران به حدود ۴۰هزار پرواز افزایش یافت که با اختلاف حدود ۲۰۰ پرواز نسبت به عربستان رتبه نخست ترافیک هوایی منطقه در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

وی به رشد ۳۰۰ درصدی ترافیک پروازی ایران طی پنج سال اخیر اشاره کرد و گفت: با رفع تحریم‌ها قطعا تقاضا برای عبور از فضای کشور بیشتر خواهد شد که نیاز به هواپیما حداقل دو برابر می‌شود، بنابراین توجه بیشتر به صنعت هوانوردی کشور بیش از پیش احساس می‌شود. نیک‌نژاد ادامه داد: از سال ۲۰۱۳ که به دلیل ناامنی در فضای عراق، سوریه و اوکراین پروازهای عبوری از این مناطق به آسمان ایران منتقل شد، برخی کشورهای منطقه شیطنت‌های زیادی برای نا‌آرام جلوه دادن فضای آسمان کشورمان انجام دادند اما سازمان هواپیمایی کشوری با اقدامات و مکاتبات به موقع این شرایط را مدیریت کرد. وی گفت: ترافیک هوایی ایران شش برابر نرخ جهانی و دو برابر نرخ ترافیک خاورمیانه افزایش یافته است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/5yUPrRQZ
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژه
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه