شنبه, ۲۷ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Sat, 17 Aug(8) 2024 /
           
فرصت امروز

در میان کشورهای توسعه‌یافته، یونان به نخستین کشوری بدل شد که از بازپرداخت بدهی‌های خود خودداری کرد و این موضوع به همراه رکوردشکنی اوپک و ایالات متحده در تولید سبب شد قیمت نفت در بازارهای جهانی به میزان یک درصد کاهش یابد. به گزارش رویترز ، پیشنهاد دقیقه آخر یونان به طلبکاران بین‌المللی خود مبنی بر دریافت کمک مالی در روز سه‌شنبه گذشته برای نجات این کشور از بدل شدن به نخستین کشور توسعه‌یافته که از پرداخت بدهی خود به صندوق بین‌المللی پول نکول می‌کند، کافی نبود.

در همین راستا صندوق بین‌المللی پول تأیید کرد که یونان قسط یک میلیارد و 600 میلیون یورویی خود را به این صندوق پرداخت نکرده است. در نتیجه کریستین لاگارد، رییس صندوق بین‌المللی پول در رابطه با نکول رسمی یونان از بازپرداخت بدهی خود به این صندوق، به هیات‌مدیره وام‌دهندگان جهانی گزارش خواهد داد.در پی ادامه بحران بدهی‌های یونان قیمت شاخص نفتی برنت در معاملات آتی با 80 سنت کاهش به قیمت 62 دلار و 92 سنت در هر بشکه به فروش رسید که این میزان 25/1 درصد کاهش را نشان می‌دهد. نفت‌خام آمریکا نیز روند نزولی خود را ادامه داده و با 92 سنت کاهش به قیمت 55 دلار و 58 سنت در هر بشکه معامله شد. 

در ارتباط با کاهش قیمت نفت تحلیلگران معتقدند علاوه بر بحران یونان، افزایش تولید در اوپک و ایالات‌متحده از جمله دلایل اصلی کاهش اخیر قیمت نفت است. بانک ANZ در یادداشتی اعلام کرد: تولید نفت‌خام عراق به بالاترین میزان خود در ماه جاری میلادی رسیده و تولید اوپک نیز به 32 میلیون و 100 هزار بشکه رسیده که این میزان 2 میلیون و 100 بشکه از سهمیه تعیین شده توسط این سازمان مبنی بر تولید روزانه 30 میلیون بشکه توسط اعضا بیشتر است.

نظرسنجی‌های صورت گرفته توسط خبرگزاری رویترز نشان می‌دهد که تولید اوپک با 31 میلیون 600 هزار بشکه در ماه ژوئن به بالاترین میزان خود در سه سال گذشته رسیده که این میزان نسبت به تولید 31 میلیون و 300 هزار بشکه‌ای این سازمان در ماه مه ‌افزایش نشان می‌دهد. اوپک که در نشست خود در ماه دسامبر سال 2014 تصمیم گرفت به منظور حفظ سهم از بازار، سهمیه تولید روزانه 30 میلیون بشکه‌ای خود را کاهش ندهد و از آن زمان تاکنون یک میلیون 300 هزار بشکه بر تولید روزانه خود افزوده است.

همچنین پس از تمدید یک هفته‌ای مهلت مذاکرات ایران و قدرت‌های عمده جهانی به منظور دستیابی به یک توافق جامع هسته‌ای، در صورت حصول توافق میان ایران و کشورهای گروه 1+5 تهران قادر خواهد بود به حجم نفت تولید خود افزوده و بشکه‌های بیشتری را روانه بازار کند. این در حالی است که بازارهای جهانی نفت در حال حاضر سرشار از نفت بوده و کمبودی را احساس نمی‌کنند. در آمریکا و براساس اطلاعات منتشر شده توسط اداره اطلاعات انرژی در روز سه‌شنبه گذشته، تولید نفت‌خام در ماه آوریل با افزایش 9 هزار بشکه‌ای به 9 میلیون و 701 هزار بشکه در روز رسید که این میزان بالاترین حجم تولید نفت‌خام در آمریکا از سال 1971 میلادی تاکنون به شمار می‌رود.

گفتنی است موجودی نفت‌خام آمریکا با یک میلیون 900 هزار بشکه افزایش به 468 میلیون 900 هزار بشکه رسیده است، این افزایش در حالی اتفاق افتاده است که کارشناسان و تحلیلگران بازارهای نفت انتظار کاهش 2 میلیون بشکه‌ای موجودی نفت‌خام ایالات‌متحده را داشتند. با این وجود و براساس اطلاعات مؤسسه نفت آمریکا تقاضا برای نفت در پالایشگاه‌ها به میزان روزانه 77 هزار بشکه افزایش یافته است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/DsexhCpU
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزتخت خواب دو نفرهتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژهخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه