چهارشنبه, ۱۷ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 5 Feb(2) 2025 /
           
فرصت امروز

مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر گفت: با آغاز برداشت گندم، چهار مرکز خرید در استان برای خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان راه‌اندازی شده است.

محمد هاشمی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: همچنین در صورت نهایی شدن قرارداد با مباشران، احتمال راه‌اندازی دو مرکز خرید دیگر در شهرستان‌های گناوه و دیلم در استان بوشهر وجود دارد. وی اظهارکرد: پیش‌بینی می‌شود امسال 85 هزارتن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در استان بوشهر از سوی این مراکز، خریداری شود. هاشمی یادآور شد: درسال زراعی گذشته 25 هزار تن گندم مازاد کشاورزان استان بوشهر خریداری شد. مدیر شرکت غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر گفت: نرخ خرید تضمینی برای هر کیلوگرم گندم معمولی 12 هزار و 705 ریال و برای گندم دروم 13‌هزار و 68 ریال تعیین شده است. 

347347357345246236363473347236233473478458455

هاشمی با بیان اینکه وجه گندم خریداری شده به کشاورزان در کوتاه‌ترین زمان از سوی بانک کشاورزی استان به حساب آنان واریز می‌شود، افزود: به منظور رفاه حال گندمکاران، سامانه بانک کشاورزی برای خرید تضمینی گندم در مراکز خرید راه‌اندازی شده که بانک کشاورزی همزمان با تحویل گندم در کمترین زمان، وجه را به حساب کشاورزان واریز می‌کند. وی یادآور شد: مراکز خرید گندم در استان بوشهر از ساعت 8 صبح تا ساعت 19 آماده خرید محصول کشاورزان هستند و در صورت ازدحام برای جلوگیری از تراکم، ساعت کار مراکز خرید افزایش می‌یابد. 

هاشمی با بیان اینکه از زمان آغاز خرید گندم (10 فروردین) تاکنون 850 تن گندم در استان بوشهر خریداری شده است، گفت: خرید گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در این استان تا اواخر خردادماه ادامه دارد. مدیرشرکت غله و خدمات بازرگانی استان بوشهر اظهارکرد: همچنین امسال علاوه بر گندم خرید تضمینی دانه‌های روغنی نیز با اولویت محصول کلزا به شرکت‌های غله محول شده که پیش‌بینی می‌شود امسال 150 تن محصول کلزا خریداری شود. وی یادآور شد: برای خرید محصول کلزا دو مرکز در انبار چغادک و سیلوی برازجان در نظر گرفته شده و وجه کلزای خریداری شده نیز همانند گندم از طریق بانک کشاورزی پرداخت می‌شود. 

امسال به دلیل میزان مناسب و پراکنش مطلوب نزولات جوی و مدیریت کارآمد کشاورزان در استان بوشهر، سطح قابل برداشت مزارع گندم دیم 78هزار و 500 هکتار و گندم آبی نیز 16هزار و 500 هکتار است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/LwiIyjvF
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذبخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چین
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه