پنجشنبه, ۴ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Thu, 23 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز
گزارش «فرصت امروز» از چگونگی مدیریت شغل جوشکاری

پول را به جیب‌تان جوش دهید

8 سال پیش ( 1394/12/10 )
پدیدآورنده : غزال بابایی   پدیدآورنده : پول  

بسیاری از افراد شغل پشت میزی و مدیریتی را به کار کردن در کار‌گاه‌های قدیمی ترجیح می‌دهند. عامه مردم بر این باورند که تجربه در این مشاغل حرف اول را می‌زند و از لزوم برخورداری از دانش مدیریتی غافلند. جوشکاری یکی از همین مشاغلی است که افراد زیادی را برای فعالیت به خود جذب نمی‌کند، اما اندک افرادی که به این شغل ورود می‌کنند به راحتی از آن دل نمی‌کنند. بسیاری از افراد مشغول در این صنف عقیده دارند که باید با علاقه کارتان را پیش ببرید تا موفق شوید. برخی مدیران آنها نیز بر این باورند که برای موفقیت نباید از آتش ترسید و برای کسب درآمد باید درون آتش رفت. اگر شما نیز این شغل را برگزیدید حتما نگاهی به این گزارش بیندازید تا چند و چون ماجرا دست‌تان بیاید.

آشنایی کامل با شغل

شما باید به‌عنوان مدیر یک جوشکاری حتما با انواع جوش آشنایی کامل داشته باشید تا در صورت نیاز دست به کار شوید و کار را پیش ببرید. جوشکاری یکی از فرآیندهای اتصال دائمی قطعات (فلزی یا غیرفلزی)، به روش ذوبی یا غیر‌ذوبی، با به‌کارگیری یا بدون به‌کارگیری فشار، با استفاده یا بدون استفاده از ماده پرکننده است. جوشکاری ذوبی اتصال بین دو قطعه فلزی با ذوب کردن لبه‌ها یا سطح اتصال با یا بدون افزودن فلز پرکننده با یا بدون اعمال فشار است.

این نوع فرآیند برای پلاستیک‌ها و سرامیک‌ها نیز کاربرد دارد. برخی از انواع مختلف جوشکاری ذوبی عبارتند از: جوشکاری گازی، جوشکاری با الکترود، جوشکاری با لیزر و... در جوشکاری غیرذوبی هیچ لزومی ندارد که قطعه ذوب شود بلکه فقط باید پیوند متالوژیکی بین اجزا برقرار شود. در حین اتصال درجه حرارت از نقطه ذوب فلزات تجاوز نکرده و هیچگونه آلیاژ پرکن ذوب شونده (نظیر فرآیند‌های لحیم گرم و سرد) به‌کار گرفته نمی‌شود.

در این فرآیندها برای دستیابی به اتصال با کیفیت بالا بین فلزات اعم از همجنس و غیر‌همجنس یا از تغییر فرم یا از نفوذ و تغییر فرم کمک گرفته می‌شود. از انواع مختلف جوشکاری غیرذوبی می‌توان به جوشکاری فشاری، جوشکاری ضربه‌ای، جوشکاری نوردی و... اشاره کرد.

تربیت نیروهای متخصص

شما باید از نیروهای متخصص این زمینه استفاده کنید و از آنجا که افراد زیادی در این شغل حضور ندارند می‌توانید به تربیت نیروهای متخصص بپردازید. جوشکار شما باید به برش دادن، شکل دادن و متصل کردن قطعات فلزی با روش‌های مختلف جوشکاری در صنایع گوناگون مانند ساخت و مهندسی، حمل‌و‌نقل، هوا فضا، نفت و گاز و. . . مسلط باشد. او همچنین ماشین آلات و قطعات بخش‌های تولیدی را تعمیر می‌کند. 

برای این شغل باید درک خوبی از طرح‌های فنی داشته و برای انجام اندازه‌گیری‌ها با علم ریاضیات آشنا باشید. شما می‌توانید با کسب اطلاعات و برگزاری کلاس‌های آموزشی از حالت سنتی فاصله بگیرید و کار خود را به‌صورت مکانیزه آغاز کنید. اما با توجه به اینکه جوشکاری امروزه شغلی تخصصی شده و با توجه به کاربرد آن در صنایع مختلف، شاخه‌های زیادی در آن شکل گرفته است، برای موفقیت در آن نیاز به آموزش حرفه‌ای است.

مانند تمام رشته‌های فنی، کسب تجربه در شغل جوشکاری بسیار مهم و کلیدی است. حتما به کارمندان خود تاکید کنید که هنگام کار باید از لباس فرم استفاده کنند. در کنار لباس فرم باید از دستکش و ماسک نیز بهره ببرند تا آسیب نبینند. این قانون می‌تواند بسیار روی کسب‌و‌کار شما تاثیر بگذارد و شما را به‌عنوان یک کارگاه بدون خطر بنامند. در برخی موارد نیز به تجهیزات ایمنی خاصی نیاز است مانند دستگاه‌های تنفس برای جوشکاری زیر آب یا دسته‌های مهار‌کننده ایمن برای جوشکاری در ارتفاعات.

در کل خطرات و آسیب‌های بدنی مانند دیسک کمر، مشکلات بینایی، بیماری‌های تنفسی و غیره جوشکاران را تهدید می‌کند. به‌خصوص اگر فردی سالیان سال تنها به کار جوشکاری بپردازد.

به کارگیری اصول بازاریابی

تاکنون از مزایای کار جوشکاری و چگونگی موارد ایمنی برایتان گفتیم اما اکنون به بخش اصلی یعنی بازاریابی و کسب درآمد می‌رسیم. برخلاف آنچه افراد تصور می‌کنند که شغل جوشکاری یک شغل یدی است و درآمد زیادی ندارد یک شغل مدیریتی محسوب شده و درآمد بسیار بالایی دارد که برای به دست آوردن آن باید از برنامه‌ریزی مدون در این حوزه کمک بگیرید. شما باید بازاریابی خود را از ساختمان‌ها شروع کنید و تا بخش‌های دریایی پیش بروید. ممکن است کمی بزرگ‌تر از هدف‌تان قدم بردارید اما مطمئن باشید که کارتان پیشرفت خواهد کرد.

برای مثال در کشتی‌سازی اگر جوشکار در بخش انتهایی کشتی مشغول به کار باشد، فضای کاری بسیار تنگ و سختی خواهد داشت. اگر در حوزه خطوط نفتی یا در دریا کار کند، باید به شرایط آب و هوایی مختلف و گاهی کار در زیر آب عادت کند. اما معمولا محیط کار آنها صنعتی و همراه با سروصداهای مختلف است. شما در همه زمینه‌ها سعی کنید پیشتاز بوده و هر سال به فکر گسترده‌تر کردن کارگاه‌های خود باشید.

 وظایف جوشکار

حتما وظایف یک جوشکار را در معرض دید کارمندان خود قرار دهید. شناخت انواع فلزات، آماده کردن قطعاتی که باید بریده یا متصل شوند، خواندن طرح‌ها و دستورالعمل‌های فنی و مهندسی و عمل مطابق آنها، استفاده از روش‌های جوشکاری مناسب با توجه به نوع کار، بررسی و تست برش‌ها و اتصالات با استفاده از ابزارهای سنجش دقیق مانند میکرومتر، کنترل عملکرد دستگاه‌های جوشکاری و اطمینان از درستی آنها، دانش و مهارت مورد نیاز، هماهنگی خوب بین دست و چشم، دقت زیاد در کار، تمرکز خوب، توانایی درک نقشه‌ها و برنامه‌های فنی، مهارت در ریاضیات برای اندازه‌گیری‌ها در کار، آگاهی از اصول و روش‌های ایمنی در کار، توان بدنی مناسب، تحصیلات لازم و نحوه ورود به شغل جوشکاری یا تجربه کافی در این زمینه از جمله وظایفی است که باید یک جوشکار انجام دهد.

راضی نگه داشتن نیروهای فعال

افرادی که در مجموعه شما فعالیت می‌کنند باید طبق برنامه‌ریزی دولتی سر کار بیایند و با آنها مثل یک کارمند رفتار کنید. در این صورت افراد برای زمان خود برنامه‌ریزی دقیقی انجام می‌دهند که این امر باعث رضایت آنها خواهد شد. پرداخت حقوق این افراد باید براساس ساعت کار و میزان کار تحویلی باشد. از سوی دیگر ممکن است در ایامی مانند نزدیک نوروز حجم کار افزایش یابد که اضافه کاری را از این بخش دریغ نکنید تا نیروها علاقه بیشتری به کار نشان دهند.

شما خودتان باید به‌عنوان یک کارشناس جوش در همه زمینه‌ها بالای سر کارمندان خود حضور داشته باشید. اگر فردی را برای انجام یک کار جایی می‌فرستید حتما بعد از پایان کار از گیرنده خدمات جویا شوید که نحوه برخورد و همچنین کیفیت کار از چه سطحی برخوردار بوده است. این کار شما باعث می‌شود تا افراد بدانند خدمات پس از فروش هم دارند.
 
الهام بخش شوید

اصولا افرادی که غیرمتخصص باشند در مشاغلی مثل جوشکاری قدرت اظهار نظر ندارند و در میان هم صنفان خود از اعتبار کافی برخوردار نیستند. از این رو افرادی در کار خود موفق می‌شوند که از پایه پله‌های موفقیت را طی کرده باشند. این افراد زمانی که به رده مدیریتی می‌رسند کارمندان خود را درک می‌کنند و از سختی کار آگاه هستند. شما نیز به‌عنوان مدیر باید توانمندی‌های خود را به‌گونه‌ای ارائه دهید که افراد رغبت زیادی برای ورود به شغل شما نشان دهند.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/oJ1X7iCR
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه