منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه 90 میلیون تن کالا در فاصله 23 کیلومتری غرب شهر بندرعباس قرار دارد و بیش از 55 درصد صادرات و واردات و همچنین 70 درصد ترانزیت بنادر کشور را پشتیبانی میکند. این بندر ضمن بهرهمندی از 40 پست اسکله و با در اختیار داشتن ترمینالهای کانتینری پیشرفته، توانایی پهلودهی به انواع کشتیهای اقیانوسپیما را داراست و تخلیه و بارگیری بیش از 80 درصد کالاهای کانتینری کشور را بر عهده دارد.
بررسیها نشان میدهد طی یکسال اخیر 12هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری بخشخصوصی در بندر شهید رجایی بندرعباس انجام شده است. این کلاف براساس گفتههای مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان به اولویتهای سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی میپردازد. ابراهیم ایدنی، ایجاد مراکز ارائهکننده خدمات ارزش افزوده، بسط و توسعه صادرات مجدد، جذب و توسعه ترانشیپ، بانکرینگ، ایجاد ترمینالهای پردازش و صادرات مواد معدنی، دریافت و پردازش مواد زائد کشتیها را از جمله فرصتها و اولویتهای سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهیدرجایی ذکر کرد.
وی با بیان اینکه این موارد به منظور جذب سرمایهگذاری در اولویت واگذاری زمین قرار دارند، تصریح کرد: احداث مجتمع تأمین آذوقه، روغن و تدارکات به شناورها، ساخت سردخانه و نگهداری کالاهای فسادپذیر، ایجاد ترمینالهای صادرات و ترانزیت و سوآپ فرآوردههای نفتی، احداث ترمینالهای لجستیک کالا و کانتینر، احداث مخازن روغنهای خوراکی و فرآوردههای نفتی، احداث و بهرهبرداری از آب شیرین کن و نیروگاه برق از دیگر فرصتهای سرمایهگذاری در بزرگترین بندر تجاری ایران است. با توجه به گزینههای بسیاری که برای سرمایهگذاری در این شهرک وجود دارد پیشنهاد میدهیم برای انجام یک سرمایهگذاری مطمئن با توجه به حمایتهایی که در این منطقه ویژه از سرمایهگذاران به عمل میآید به آن فکر کنید.