مصطفی راشد، مدیرکل پیشین بازرسی استان تهران با پیشنهاد راهاندازی یک سازمان برای مقابله با زمینخواری گفت: توجه به اقشار ضعیف و ایجاد شغل نباید دلیلی برای عبور از قانون باشد.
بازرسی در وهله اول برای هر فرد امر میمونی نیست اما این تکلیفی است که خداوند بر دوش ما گذاشته و دو ملک را بهعنوان بازرس همراه ما قرار داده است. وجود بازرس بر زندگی شخصی و اداری کار میمونی است.
در بازرسی رفتار و تعامل با دستگاهها و نظارت بر قوانین مورد تاکید است. در تهران کار سخت است و سفارشهای زیادی میشود. نخستین هدف در سازمان بازرسی کمک به هر دستگاهی است و قبل از بازرسی سوال میشود در اجرای راهبرد چقدر موفق بودند.
معاون وزیر اطلاعات خاطر نشان کرد: بازرسی مانع تحقق اهداف نیست، بلکه دستگاهها را به سمت هدفشان سوق میدهد و حاشیهها را کنار میزند. مدیران در تعامل با نیروی انسانی نباید از حدود خارج شده یا تحت تاثیر احساس قرار بگیرند. در کشور ما قانون وجود دارد و قرار نیست توجه به اقشار ضعیف و ایجاد شغل باعث عبور از قانون شود. توجه به نیروی انسانی و اقشار ضعیف دلیلی بر ناهنجاری نیست.
راشد به مسئله زمینخواری اشاره کرد و گفت: زمینخواری در تهران و استان البرز مسئله مهمی است و همه مسئولان باید به این موضوع توجه کنند و با همفکری هم راهکار جدیدی برای مقابله با آن تهیه کنند حتی اگر لازم است سازمان جدیدی برای مقابله با زمینخواری راهاندازی شود.
راشد ادامه داد: سطح بازرسی را در تهران یک درجه ارتقا دادیم و سازمان بازرسی در حال حاضر در سطح و کیفیت خوبی در کشور قرار دارد و در مورد اقدامات انجام گرفته به اندازه کافی تبلیغ نشده است.