به گزارش فرصت امروز به نقل از ایرنا، هر گرم طلای ۱۸ عیار به قیمت ۶ میلیون و ۵۱۰ هزار تومان فروخته شد که نسبت به روز دوشنبه یکصد و ۲۳ هزار تومان کاهش داشت و هر گرم طلای ۲۴ عیار نیز با ۱۶۴هزار تومان کاهش نسبت به روز گذشته به ۸ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان رسید.
با وجود افزایش بی سابقه و ثبت رکوردی جدید در بازارهای طلای جهانی و افزایش ۶۷ دلاری بهای هر اونس طلا و رسیدن آن به مرز ۳ هزارو ۴۵۴ دلار، اما قیمت طلا در بازار تهران به دلیل کاهش دوباره دلار در بازار غیر رسمی، روندی کاهش داشت.
بر همین اساس در روز (سه شنبه دوم اردیبهشت ماه) هر قطعه سکه طرح جدید (امامی) ۷۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و سکه طرح قدیم (بهار آزادی) ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته شد.
امروز نیم سکه ۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۲۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه گرمی ۱۳ میلیون و ۴۰۰ تومان در بازار طلا قیمت خورد.