سه شنبه, ۲۱ اسفند(۱۲) ۱۴۰۳ / Tue, 11 Mar(3) 2025 /
           
فرصت امروز

استاندار تهران با اعتراض به عدم احیای معادن پس از بهره برداری گفت: متاسفانه معدن کاران در تهران پس از بهره برداری معادن، هیچگونه اقدامی برای احیای دوباره معادن نمی کنند که این روند باید اصلاح شود. 

معادن پس از بهره برداری باید احیا شوند

به گزارش «فرصت امروز»، سیدحسین هاشمی، استاندار تهران در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه معدن و صنایع معدنی در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب افزود: معادن شن و ماسه در تهران مشکلات زیادی برای شهر ایجاد کرده اند. در دنیا پس از اتمام بهره برداری از معدن، برای احیای دوباره آن تلاش می کنند. اما متاسفانه در ایران این شیوه وجود ندارد و پس از اتمام بهره برداری از معدن هیچ گونه اقدامی برای احیای دوباره معدن انجام نمی شود و معدن کاران پس از بهره برداری از معدن آن را به همان شکل رها می کنند که این اقدام باعث مشکلات زیست محیطی زیادی خواهد شد.

او ادامه داد: در همین راستا با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران رایزنی هایی در این باره انجام شده تا معدن کاران ملزم به احیای مجدد معدن شوند و احیای مجدد معدن باید در دستور کار بهره برداران قرار گیرد.

استاندار تهران درباره معادن شن و ماسه تهران افزود: معادن دراستان تهران متنوع نیستند و بیشترشان معادن شن و ماسه است، اما تهران برای فرآوری مواد معدنی شرایط مناسبی دارد. به عنوان مثال فرآوری سنگ، ارزش افزوده قابل توجهی دارد.

به گفته او با وجود اینکه تنوع سنگ در ایران زیاد است، اما صادرات سنگ در کشور افت قابل توجهی داشته است که از نظر من نباید از کنار این موضوع بی تفاوت عبور کنیم و باید دلیل آن را جویا شویم. ما در فرآوری و صادرات عقب ماندگی پیدا کرده ایم که باید برای حل آن چاره اندیشی کرد.

هاشمی درباره ورود سرمایه گذار خارجی در حوزه معدن گفت: با توجه به اصلاحاتی که در قانون معادن صورت گرفت، مسیر ورود سرمایه گذاری و بهره برداری در ایران آسان شد. برهمین اساس ما نیازمند شرایطی هستیم تا سرمایه گذاری خارجی به کشور وارد شود.

به گفته استاندار تهران مسئولان و فعالان در این بخش باید تلاش کنند تا به سرمایه گذاران خارجی این اطمینان را بدهند که شرایط سرمایه گذاری در ایران مطمئن است.

هاشمی با اشاره به اینکه تنوع محصولات معدنی در ایران زیاد است، افزود: تنوع مواد معدنی در ایران از جمله مزیت هایی است که باعث جذب سرمایه گذار خارجی می شود. از طرفی ما باید در ایران پنجره واحدی برای ورود سرمایه داشته باشیم تا سرمایه گذار خارجی با مشکلات و پیچ و خم های اداری مواجه نشود.

شرایط قانونی است

با توجه به شرایط قانونی که برای معادن تعیین شده بود اصلاحاتی در قانون معادن صورت گرفت که مسیر را برای ورود سرمایه گذاری و بهره برداری آسان کرده است؛ ورود سرمایه گذاران خارجی از گذشته بهتر شده اما ما نیازمند شرایطی هستیم تا به سرمایه گذار خارجی این اطمینان را بدهیم که با طیب خاطر در این بخش سرمایه گذاری کند چون سرمایه گذاری در این بخش بلند مدت و مطمئن است، در ایران بیش از 68 نوع ماده معدنی داریم و به عنوان کشوری ممتاز در این بخش شناخته می شویم. بنابراین باید در زمینه فرآوری سرمایه گذار جذب کنیم که این امر به اقتصاد ملی کمک زیادی خواهد کرد.

ما باید برای ورود سرمایه به این بخش یک پنجره واحد تعیین کنیم تا سرمایه گذار با سنگ اندازی و مشکلات متعدد در این زمینه مواجه نباشد.

ارتباط با نویسنده : sanazkolahdooz@yahoo.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Mg5HNuFD
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامضد یخ پارس سهندمشاور مالیاتیمشاوره منابع انسانیتخت خوابتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذبخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلدفترچه یادداشت تبلیغاتیواردات از چیناکستریم VXخرید از چینخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهویزای استارتاپ فنلاندکابینت و کمد دیواری اقساطیپالت پلاستیکیکارگاه مادر و کودکتاسیس کلینیک زیبایی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه