دوشنبه, ۵ شهریور(۶) ۱۴۰۳ / Mon, 26 Aug(8) 2024 /
           
فرصت امروز

دومینو پس از معرفی خودروی تحویل پیتزا مبتنی بر شورولت اسپارک مدل ۲۰۱۵ در انتهای سال گذشته میلادی، به نظر می‌رسد که چندان علاقه‌ای به جلب‌توجه بیشتر در مورد مدل DXP نداشته باشد. ولی در عین حال، یک وسیله نقلیه مجهز برای حمل پیتزا تدارک دیده شده است. این خودرو، در واقع دارای یک گرمخانه در محل در سمت چپ در عقب است و همچنین فضاهای مختلفی برای نوشیدنی‌ها و سس‌ها در آن پیش‌بینی شده است.

همچنین یک چراغ روشنایی جانبی به فرم لوگوی «دومینو» استفاده شده که مسیر خروج را برای راننده روشن می‌کند. ضمن اینکه DXP می‌تواند با نام راننده، شماره تلفن و موارد دیگر سفارشی‌سازی شود. به گزارش پدال، این اسپارک که تغییرات زیادی در طراحی آن صورت گرفته، می‌تواند تا ۸۰ عدد پیتزا را با خود حمل کند؛ در نتیجه می‌تواند کارایی بیشتری در طول یک روز کاریداشته باشد.

در همین حال، یک وب‌سایت کوچک نیز برای این مدل ارائه شده که در آن می‌توان به اطلاعات زیادی در رابطه با DXP دست پیدا کرد. در این سایت که طراحی بسیار مناسبی دارد، امکان ثبت سفارش پیتزا نیز وجود خواهد داشت.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/msRhPErO
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژهخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفره
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه