مدیر کل دفتر صنایع نساجی و پوشاک گفت: باید زمینه برای رشد صنعت پوشاک بهخصوص در حوزه زنان فراهم شود.
به گزارش شاتا، گلناز نصرالهی در نشست تشکیل کارگروه پوشاک که با حضور پیشکسوتان صنعت پوشاک و انجمنها و اتحادیههای فعال در صنعت نساجی برگزار شد، افزود: ادعا نمیکنم که با تشکیل کارگروه همه مشکلات حل میشود و مشکلات جاری بخش پوشاک در کارهای جاری کمیته قابل دستهبندی و حل است و بخشی هم به ضوابط و مقررات و اصلاح آنها مربوط است که باید کارهای مطالعاتی سریعی انجام شود. تحریمها در این صنعت تاثیرگذار بود، اما هیچکدام دلیل نمیشود که از تلاش خودمان برای به نتیجه رسیدن کم کنیم، زیرا لیاقت کشور و مردم ما بیش از این است. نصرالهی با تاکید بر لزوم صنعتی شدن تولید پوشاک در کشور تصریح کرد: در این بخش شاید طی سالهای اخیر جلو نرفته باشیم، اما باید تلاش کنیم.
وی خطاب به انجمنها و تشکلهای حاضر در نشست اظهار کرد: کمک شما به این کارگروه تنها وظیفهای اجتماعی است و ارگانهایی بهعنوان عناصر اصلی یا همکار در کنار این کارگروه خواهند بود، ضمن اینکه از سازمان توسعه تجارت، سازمان حمایت و معاونت بازرگانی داخلی نیز استفاده خواهیم کرد. به گفته وی، موضوعات و بحثهای مالیاتی که مشکل اکثر، تولیدکنندگان پوشاک کشور است باید طی لایحهای به مجلس تقدیم شود.
رضا حمیدی، مدیر عامل شرکت چرم مشهدی نیز در این نشست با تاکید بر اینکه استراتژی و نقشه راه مهمترین مسئله در صنعت کشور است، توضیح داد: رقابت غیرمنصفانه تولیدات چینی، کمرنگ بودن حمایت مردمی از تولیدات ملی، رقابتپذیر نبودن بیشتر تولیدات داخلی از لحاظ کیفیت و قیمت تمام شده، عدم کنترل واردات و نبود حمایتهای تعرفهای، پدیده شوم قاچاق، عدم ساماندهی شایسته مد و لباس، کمبود آموزش در سه سطح کارگر ماهر، تکنیسین و کارشناس از دیگر معضلات موجود در این صنعت است. باید هزینههای نمایشگاهی برای برگزاری نمایشگاههای پوشاک کاهش یابد و مدارس فنی برای بخش آموزش تشکیل شود و از نظریات تشکلهای صنفی بهره ببریم.