دوشنبه, ۱ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Mon, 22 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

کشور هند از جمله کشورهایی است که با بیشترین بحران آب روبه‌رو است. این کشور در ظاهر از شرایط اقتصادی باثباتی برخوردار است و براساس گزارش بانک جهانی با کاهش رشد اقتصادی چین، انتظار می‌رود که بالاترین سرعت رشد اقتصادی در دنیا در سال 2016 از آن کشور هند باشد. رشد اقتصادی کشور چین در سه‌ماهه چهارم سال2015 میلادی، 7.4 درصد نسبت به این زمان در سال 2014 رشد داشته است و تولیدات صنعتی این کشور هم در ماه اکتبر سال 2015 میلادی، 9.8 درصد نسبت به تولید صنعتی در اکتبر سال 2014 گسترش داشته‌است. با همه اینها، چالش‌های اقتصادی که دولت هند با آنها روبه‌رو است، ریشه‌ای‌تر از آن هستند که به نظر می‌رسد و حل کردن آنها کار ساده‌ای نیست.

همزمان با گسترش صنعت و تکنولوژی در هند، جمعیت هند نیز افزایش پیدا کرده ‌است. کشور هند از نظر جمعیت دومین کشور بعد از چین است. جمعیت این کشور در هر 10 سال 20 درصد افزایش پیدا می‌کند که خود منجر به مشکلاتی مثل نبود مواد‌غذایی کافی، آلودگی و مشکلات بهداشتی می‌شود. از جمله مشکلات اساسی که دولت هند با آن روبه‌رو است، بحران آب است. آب قابل شرب در حد کافی در دسترس مردم این کشور وجود ندارد. چیزی حدود 8 درصد از مردم هند دسترسی به سرویس‌های بهداشتی ندارند و 75 درصد آب‌های سطحی این کشور آلوده به فاضلاب انسانی است.

میزان آب‌های زیرزمینی هم به دلیل استفاده کشاورزان، شهروندان و صنعت رو به رشد هند، در حال کاهش شدید است. در سال 2014، ساکنان شهرهای هند 740 میلیارد متر مکعب آب در سال استفاده می‌کردند، پیش‌بینی می‌شود که این میزان تا سال 2030 دوبرابر شود. چنین افزایش چشمگیری در تقاضا، بدون استراتژی‌های مناسب قابل کنترل کردن نیست. اما کشور هند از چنین زیرساخت‌هایی برای کنترل مصرف آب بی‌بهره است. این کشور در حال حاضر تنها توان کنترل 30 درصد از پساب‌های خانگی را دارد و 55 درصد این میزان هم تنها در دو شهر دهلی و بمبئی صورت می‌گیرد.

این عدم مدیریت و نداشتن زیرساخت‌های لازم سبب شده است تا 21 درصد امراض مسری در هند به صورت مستقیم از نوشیدن آب آلوده ایجاد شود. کشور هند تا به حال اقدامات و سرمایه‌گذاری‌های متعددی در زمینه زیرساخت‌های آب انجام داده‌است. اما اخیراً تلاش‌های این کشور برای تقویت تأمین آب به دلیل تقاضای بالا  (جمعیت مصرفی بیش‌از حد و رقابت صنعتی)، تغییرات آب و هوایی، آلودگی آب و صادرات آب مجازی به چالش کشیده‌شده است.

به علاوه افزایش سریع جمعیت، صنعتی شدن، تلاش برای گسترش کشاورزی و سرعت در روند شهرنشینی منجر به افزایش رقابت جهت دسترسی به منابع آب آشامیدنی در هند شده است. دولت‌های هند تاکنون به‌طور فزاینده‌ای صنایع را به اتخاذ مناسب‌ترین روش‌های بین‌المللی جهت مدیریت درمصرف آب ترغیب کرده‌اند اما دراین امر موفق نبوده‌اند. مقامات هند در گذشته اعلام کرده‌اند که اتخاذ استراتژی‌های درست آب در پیشبرد صنایع این کشور  (که خود برای حمایت از رشد نرخ تولید ناخالص این کشور ضروری است) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

برچسب ها : کافه مدیران
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Av3PExjX
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه