مدیرعامل شرکت مترو با تاکید بر اینکه براساس قانون ساخت متروهای تهران به شرکت مترو واگذار شده است، گفت: در صورت تامین اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی مترو پرند شش ماهه به بهره‌برداری می‌رسد. به گزارش تسنیم، ‌هابیل درویشی با حضور در غرفه تسنیم در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌وگو با تسنیم اظهار کرد: در سال 91 دولت متروهای حومه تهران را طی مصوبه‌ای در اختیار شهرداری قرار داد و هم‌اکنون در حال کار روی دو پروژه متروی اقماری هستیم.

وی ادامه داد: یکی از این پروژه‌ها مترو حرم حضرت امام‌خمینی (ره) تا فرودگاه بین‌المللی امام و پروژه دیگر متروی تهران-ورامین-پیشواست. مترو اسلام‌شهر و شریف‌آباد نیز در حال مطالعه و طراحی است. وی با تاکید بر اینکه براساس قانون ساخت متروهای حومه تهران به ما واگذار شده است، بیان کرد: اتفاق جدیدی در این زمینه نیفتاده است. وی همچنین از در دست مطالعه بودن مترو تهران- شهر جدید پردیس خبر داد.

مدیرعامل شرکت مترو تهران و حومه با بیان اینکه مترو پرند بیش از 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، خاطرنشان کرد: 10 کیلومتر از تونل‌های این پروژه ساخته شده و به اتمام رسیده، همچنین 19 دهنه پل این پروژه ساخته شده است. درویشی با بیان اینکه بخشی از این مترو ریل‌گذاری شده است، افزود: با توجه به اینکه اعتبارات این پروژه 100 درصد دولتی است اگر دولت اعتبار موردنیاز را تامین کند می‌توانیم در مدت شش ماه مترو پرند را به بهره‌برداری برسانیم.