به دنبال پیشرفت صنعت خودروسازی در زمینه اتومبیلهای بدون راننده یا به اصطلاح خودران، ارتش ایالات متحده در آزمایشی که تابستان سال جاری اجرا خواهد کرد، در نظر دارد این فناوری را در کامیونهای جنگی خود به کار گیرد. در این آزمایش قرار است چگونگی ارتباط بین این خودروها باهم و با وسایل نقلیه غیرنظامی از طریق امواج رادیویی بررسی شود. برای مثال کامیونها باید سرعت و محل خود را برای گیرندههای رادیویی ارسال کنند و توسط فرستندهها هدایت شوند. این آزمایش در ماه ژوئن با حداقل چهار وسیله نقلیه در ایالت میشیگان برگزار خواهد شد.
در حال حاضر، رانندگان کنترل کامیونها را بر عهده دارند. اما برنامه ارتش در راستای اتومات کردن آنها و به کارگیری قابلیتهای جدید است. به گفته سخنگوی ارتش آمریکا این آزمایش که ممکن است زمان زیادی را وقف خود کند، در جادههای عمومی شهر اعمال نخواهد شد. وی افزود: مهمترین بخش مسئله امنیت است و مهندسان ما بر توانایی انجام این کار روی کامیونها اذعان دارند. برای ارتش بسیار مبرهن است که اگر وسایل نقلیه بدون کمک سربازان هدایت شوند، میتوان از نیروهای انسانی برای انجام وظایف دیگر بهره برد.
پل راجرز، مدیر توسعه و مرکز مهندسی اتومبیلهای ارتش میگوید: «در حال حاضر برای کنترل هر وسیله نقلیه حداقل به دو نفر نیاز است که این حتی شامل خودروهای محافظ و امنیتی نمیشود.»استفاده از این فناوری موجب کاهش تلفات در مناطق جنگی میشود و همچنین از مواردی مانند خستگی راننده و بروز خطاهای انسانی جلوگیری میکند. اینکه چگونه صنعت حملونقل تجاری به سرعت پذیرای این فناروی میشود به سه عامل بستگی دارد: قوانین و مقررات فدرال برای اتومبیلهای خودران، درک عمومی از خطرات در جادهها و ظرفیت سودآوری این فناوری برای شرکتهایی که آن را بپذیرند.
شما می توانید جهت اطلاع از آخرین قیمت خوردوهای وارداتی به سرویس قیمت روز فرصت امروز مراجعه کنید.