یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز
دنیای کسب و کار در دوران پساکرونا

مهارت‏ های کاری برای دوران پساکرونا

4 سال پیش ( 1399/6/13 )
پدیدآورنده : ایوان ویدجایا   پدیدآورنده : علی آل علی  

ویروس کرونا جهان را به طور کامل تحت تاثیر قرار داده است. بسیاری از کسب و کارها تا مدت‏ ها تعطیل بودند. همین امر وضعیت مالی بازارهای مختلف را چالش ‏برانگیز ساخت. مهارت‏ های کاری برای حضور موفق در عرصه کسب و کار در طول ماه ‏های اخیر به طور کامل تغییر کرده است. شرکت‏ ها دیگر به کارمندانی با مهارت‏ های جهان پیش از کرونا نیاز نخواهند داشت. اگر شما در عرصه کسب و کار به دنبال استخدام نیروی کار یا حضور در مصاحبه‎ های استخدامی هستید، باید نسبت به کسب مهارت‏ های تازه اقدام نمایید.

عرصه کسب و کار پس از مواجهه با هر بحرانی خود را به‏ روز رسانی می ‎کند. این امر در مورد بحران کرونا نیز صحت دارد. شرکت‏ ها به خوبی از مهارت‏ های سازمانی و کاری تازه برای مدیریت بهینه خود آگاهی یافته‏ اند بنابراین تمام اعضای شرکت‏ ها باید به سرعت نسبت به کسب مهارت‏ های تازه اقدام نماید. هدف اصلی مقاله کنونی بررسی برخی از مهارت‏ های اصلی و کاربردی برای حضور موفق در دنیای کسب و کار پساکرونایی است.

مهارت‏ کاری دوران پساکرونا

مهارت‏ های ارتباطی

مهارت‏ های ارتباطی همیشه در فعالیت سازمانی اهمیت بالایی داشته است. دنیای کسب و کار پس از ویروس کرونا موجب افزایش اهمیت مهارت موردنظر خواهد شد. اکنون با افزایش شمار برندهای علاقه‏ مند به دورکاری وضعیت ارتباط مستقیم از بین رفته است. این امر موجب استفاده از ابزارهای دیجیتال برای حفظ ارتباط کارمندان در دوران قرنطینه و پس از آن شده است. در این میان اگر کارمندان شرکت‏ ها توانایی ارتباطی‏ شان با استفاده از ابزارهای دیجیتال را تقویت نکنند، بحران‏ های کاری گسترده ‏ای پیش روی کسب و کارها خواهد بود.

مطلب مرتبط: دوران پساکرونا و 12 اتفاق مثبتی که شاهد آن خواهیم بود

امروزه دانش دیجیتال مدنظر بسیاری از برندهای بزرگ قرار دارد. اگر کسب و کار شما تا پیش از شیوع کرونا به این نکته توجه چندانی نداشته، باید نسبت به تغییر ارزش های استخدامی و نحوه ارزیابی مهارت کارمندان تجدیدنظر نمایید. بدون تردید مهارت‏ های تخصصی در زمینه کسب و کار اولویت اصلی برندها برای استخدام محسوب می‏ شود، با این حال در میان مهارت‏ های اصلی باید به برخی از مهارت‏ های جانبی و عمومی‏ تر مانند ارتباطات مناسب نیز توجه داشت.

توانایی حل مشکلات

توانایی سازگاری سریع با شرایط تازه نقش مهمی در بازیابی سریع کسب و کار دارد. اغلب کسب و کارها در مواجهه با بحران کرونا برای هفته ‏های متمادی برنامه‏ ای نداشتند. همین امر موجب ضررهای هنگفت آنها در بازار کسب و کار شد. اگر یک برند از همان روزهای نخست بروز بحران دارای برنامه‏ ای مشخص برای مقابله با وضعیت نامساعد باشد، ضررهای به مراتب کمتری را متحمل خواهد شد.

یکی از مشکلات سازمانی در زمینه مدیریت بحران مربوط به توانایی کارمندان است. کاهش روحیه و تاثیرات منفی بحران‏ ها همیشه کیفیت کاری اعضای شرکت را تحت تاثیر قرار می‏ دهد. با این حساب افزایش مهارت‏ های مربوط به حل مشکلات و سازگاری با شرایط تازه برای کارمندان در دوران پساکرونا حیاتی خواهد بود. خوشبختانه امروزه کلاس ‏ها و دوره‎‏ های آموزشی بسیار زیادی در زمینه مدیریت بحران و سازگاری سریع با شرایط وجود دارد بنابراین شما باید نسبت به حضور در چنین کلاس‏ هایی چه به عنوان کارمند و چه به عنوان مدیر ارشد شرکت اقدام نمایید.

مهارت‏ های فناورانه

اگر کسب و کار شما در حوزه فناوری‏ های نوین فعالیت نداشته باشد، باز هم نیازمند کارمندانی با مهارت‏ های بالا در این حوزه هستید. امروزه بسیاری از امور و فرآیندهای کاری با استفاده از فناوری‏ های نوین ساماندهی می‏ شود بنابراین کارمندان شما باید توانایی استفاده از فناوری‏ های نوین برای پیشبرد هرچه بهتر و سریع‏تر امور را داشته باشند.

همانطور که آشنایی به فناوری‏ های نوین اهمیت دارد، آگاهی از اصول امنیت سایبری نیز مهم است. بسیاری از برندها در طول سال با چندین حمله سایبری به مرکز اطلاعات‏شان مواجه می ‎شوند. اگر کارمندان شرکت نسبت به اصول محافظت از اطلاعات آگاهی داشته باشند، حجم قابل توجهی از مشکلات برندها کاهش پیدا خواهد کرد بنابراین در نوبت بعدی استخدام کارمندان باید آشنایی با امنیت سایبری و توانایی‏ شان برای استفاده از فناوری‏ های نوین را مدنظر داشته باشید.

مهارت کار با داده ‏ها

داده‏ ها مهمترین دارایی کسب و کارهای حوزه IT محسوب می‏ شود. اغلب شرکت‏ ها برای بازاریابی به ارزیابی و دسته ‏بندی داده‏ های خام وابسته هستند. امروزه گردآوری داده ‏ها دیگر به دشواری سال ‎های قبل نیست، با این حال هنوز هم استفاده از آنها پیچیدگی خاص خود را دارد. برخی از برندها به دلیل عدم آگاهی کارمندان‎ شان از مهارت‏ های کار با داده ‏ها مجبور به صرف هزینه‏ های گزاف می‏ شوند بنابراین بهبود توانایی کار با داده‏ های خام فرصت‏ های شغلی بسیار بهتری در اختیار کارمندان قرار خواهد داد.

امروزه حجم داده ‏های در دسترس برندها به شدت افزایش پیدا کرده است. همین امر مفهوم «ابرداده» را مطرح می ‏سازد. ابرداده ‎ها بیانگر حجم وسیعی از داده ‏های معمولی با دامنه شمولیت تعداد فراوانی از کاربران آنلاین است. پردازش چنین اطلاعاتی از عهده نیروی انسانی خارج است. خوشبختانه فناوری هوش مصنوعی در طول سال‎ ‏های اخیر توسعه بسیار زیادی یافته است. یکی از کاربردهای اصلی چنین فناوری مربوط به پردازش ابرداده ‎هاست. شاید در نگاه نخست این امر کار برندها را ساده سازد، اما کار با ابزارهای دارای هوش مصنوعی نیازمند تخصص منحصر به فردی است. معنای این امر برای کارمندان افزایش دانش و مهارت کار با هوش مصنوعی است. این امر فرآیند فعالیت برندها را بیش از هر زمان دیگری سریع خواهد کرد.

توانایی رهبری

رهبری کسب و کار فقط مخصوص مدیران ارشد نیست. بروز بحران‏ های گسترده همیشه با ایجاد بی‏ نظمی و آشفتگی در کسب و کارها همراه است. اگر کارمندان دارای توانایی رهبری مناسبی باشند، به زودی شرایط سازمانی قابل کنترل خواهد شد. دوران پساکرونا همراه با افزایش انتظارات مدیران ارشد شرکت‏ ها نسبت به توانایی رهبری کارمندان خواهد بود.

شرکت در دوره‎ های آموزشی امری متفاوت از حضور در شرایط واقعی بحران است بنابراین کارمندان دارای مهارت بالا در زمینه مدیریت بحران به تنهایی برای موفقیت کسب و کارها کافی نیستند. مدیران شرکت‏ ها باید نسبت به راهنمایی و حضور در کنار کارمندان در صورت بروز شرایط بحرانی اقدام نمایند.

مطلب مرتبط: آمادگی برای دنیای کسب و کار پساکرونا

هوش عاطفی

هوش عاطفی یکی از مفاهیم تازه در دنیای کسب و کار است. دوران شیوع کرونا از نظر روانی و عاطفی تاثیر بسیار زیادی بر روی کارآفرینان داشته است. این امر گاهی اوقات وضعیت شرکت‏ ها از نظر روانی را به شدت بحرانی می‏ ساخت. اگر کارمندان و تیم مدیریت کسب و کار توانایی مواجهه مناسب با بحران‏ های این‏چنینی را نداشته باشند، وضعیت کسب و کار به سرعت رو به ورشکستگی خواهد رفت. هوش عاطفی توانایی غلبه بر ناامیدی و احساسات ناخوشایند را افزایش می‎ دهد. تاکید اصلی در این مهارت بر روی کنترل عواطف به منظور ایجاد موقعیت کار، حتی در بدترین شرایط و بحران‏ ها، است.

هنوز هم وضعیت دنیای کسب و کار چندان روشن نیست. در چنین شرایطی تلاش برای بهبود وضعیت مهارت کاری از سوی مدیران و کارمندان بهترین گزینه به منظور تضمین ادامه حضور در موقعیت ‏های سازمانی مناسب است. در غیر این صورت با پایان بحران کرونا باید منتظر شرایط دشوارتر نیز باشیم.

منبع : noobpreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/x5SzDKUk
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه