یکشنبه, ۱۶ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 5 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

5 گام تبدیل شدن به سخنرانی حرفه ای

3 سال پیش ( 1400/2/18 )
نویسنده : کیسی ژالت   مترجم : امیر آل علی  

توانایی سخنرانی کردن برای هر فردی کاملا ضروری است. این مسئله یکی از الزامات پیشرفت شغلی محسوب می شود، با این حال بیش از نیمی از افراد با مشکلاتی در این زمینه مواجه هستند. در این زمینه اگرچه توصیه های متعددی وجود دارد، با این حال اخیرا تحقیقاتی انجام شده که براساس آن پنج عامل جهانی برای ضعف افراد در سخنرانی، وجود دارد که در ادامه نگاهی به آنها خواهیم داشت. 

1-از شکست واهمه نداشته باشید 

نخستین باوری که باید در ذهن شما شکل گیرد، رخ دادن اشتباه و شکست برای همه افراد است. درواقع هیچ فردی را نمی توان پیدا کرد که این مرحله را طی نکرده باشد. در این رابطه حتی بهترین ها نیز همچنان با شکست هایی مواجه می شوند، با این حال عاملی که باعث می شود تا برخی از افراد شکست خورده باقی بمانند و دیگران در مسیر موفقیت گام بردارند، متوقف نشدن است. درواقع حتی اگر سخنرانی بسیار بدی را داشته باشید چه چیزی را از دست خواهید داد؟ درواقع با نگاهی واقع بینانه پی به این امر خواهید برد که ترس های شما کاملا بی دلیل است. در این رابطه شما باید کمال گرایی را کنار بگذارید. درواقع اشتباه بزرگ دیگر این است که افراد در ابتدای کار خود را با بهترین ها مقایسه می کنند. بدون شک این امر ناامیدکننده خواهد بود. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که سخنران خوبی بودن به معنای آگاهی از تمامی مسائل مرتبط با موضوع نیست. درواقع این امر بسیار طبیعی است که اظهار بی اطلاعی نمایید، با این حال این امر به معنای آن نیست که از قبل، خود را برای سخنرانی آماده نکرده باشید. در نهایت توصیه می شود که سخنرانی های خود را ضبط نمایید تا بتوانید آن را مورد بررسی قرار داده و دلایل عملکرد ضعیف خود را پیدا کنید. در این زمینه حتی می توانید از فردی که در زمینه سخنرانی عملکرد خوبی دارد، بخواهید که به عنوان منتقد شما عمل نماید. درواقع به عنوان فردی که در تلاش برای بهبود مهارت سخنرانی خود است، این نکته را فراموش نکنید که غرور بیجا تنها باعث کاهش سرعت رشد شما خواهد شد. 

مطلب مرتبط: سخنرانی موفق با 6 ترفند ساده

2-تمرین را جدی بگیرید 

تفاوتی ندارد که شما چند کتاب و یا مقاله در رابطه با سخنرانی مطالعه کرده باشید. بدون شک تا زمانی که تمرین نداشته باشید، هیچ تغییر مثبتی را تجربه نخواهید کرد. در این راستا توصیه می شود که از هر فضایی برای این اقدام استفاده نمایید. برای مثال در حال حاضر به خاطر شیوع جهانی ویروس کرونا، توجه به وبینار بسیار زیاد شده است. بدون شک سخنرانی در بستر اینترنت، استرس کمتری را دارد و می تواند نقطه شروع بسیار خوبی باشد. همچنین جمع های دوستانه نیز از دیگر گزینه های کاملا مناسب برای شروع خواهد بود. در این زمینه توصیه می شود که در تلاش برای امتحان کردن شرایط مختلف باشید. تحلیل مداوم عملکرد سخنران ها در کنار تلاش برای قرار دادن خود به جای مخاطب، به شما کمک خواهد کرد که همواره در مسیر پیشرفت باشید. در نهایت توصیه می شود که برای تمرین های خود نقطه پایان و محدودیتی را قائل نشوید. 

3-به دنبال بازخوردها باشید 

در این زمینه نکته بسیار مهم این است که شما باید از مخاطبان خود بخواهید که نظرات خود را نسبت به عملکرد شما اعلام نمایند. درواقع اگر شما در این زمینه اقدام نکنید، ممکن است حتی یک نفر هم نظری را اعلام نکند. این امر باعث خواهد شد تا به صورت مستقیم بتوانید خواسته های مخاطب را شناسایی کرده و در سخنرانی های بعدی خود آنها را به اجرا درآورید. برای این امر که زمان افراد نیز گرفته نشود، بهتر است که این اقدام به صورت اینترنتی و از طریق ارسال ایمیل باشد. در نهایت این امر که جسارت سوال کردن را پیدا نمایید، بدون شک در کاهش ترس از سخنرانی هم تاثیرگذار خواهد بود. 

4-از بهترین ها یاد بگیرید 

در ابتدای این بخش لازم است تا به این نکته توجه داشته باشید که شما باید به صورت ترتیبی، اقدامات را مورد استفاده قرار دهید. درواقع تا زمانی که سه مرحله قبل طی نشده است، ابدا نباید به سراغ مورد چهارم بروید. این امر باعث خواهد شد تا روند رشد شما به صورت درستی طی شود. در این مرحله لازم است تا با الگو قرار دادن بهترین ها، به دنبال پیدا کردن رازهای هرچند کوچک موفقیت باشید. در این زمینه توجه به سخنران های برنامه TED یکی از اقدامات کاملا هوشمندانه خواهد بود. همچنین تلاش کنید که بداهه گویی خود را تقویت کنید. درواقع شما همیشه زمان کافی برای آماده کردن یک متن سخنرانی را نخواهید داشت. این امر کمک خواهد کرد که در نهایت، به سبک مخصوص به خود دست پیدا کنید. درواقع تاثیرگذارترین سخنران ها، افرادی هستند که از دایره تقلید خارج شده اند. 

مطلب مرتبط: سخنرانی موفق با 8 اقدام ساده

5-تمامی اقدامات را دوباره تکرار نمایید 

در آخر ضروری است که تمامی موارد معرفی شده را بار دیگر انجام دهید تا وضعیت شما به ثبات برسد. این تکرار کمک خواهد کرد که در صورت وجود مشکلات هرچند ریز، امکان بهبود آنها وجود داشته باشد. همچنین این نکته را همواره به خاطر داشته باشید که حتی در بهترین وضعیت هم ممکن است اشتباهاتی هرچند ساده را انجام دهید. این امر نباید باعث شود که به همه چیز و توانایی های خود شک نمایید. 

منبع : searchenginejournal
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/E6JJiABx
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداری
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه