چهارشنبه, ۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 22 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

جست وجوی برای گنج های کهن بخش ثابت خیلی از داستان های قدیمی محسوب می شود. چه بسا خیلی از آدم ها تحت تاثیر این داستان ها فکر یک شبه پولدار شدن به سرشان زد و سال های سال دنبال گنج های دور و دراز بودند. حتی اگر قبول داشته باشید در چهارگوشه دنیا کلی گنج آرام خوابیده اند، بدون ابزار و تکنیک های درست پیدا کردن آنها بیشتر شبیه یک رویای خام خواهد بود. البته ماجرا زمانی که شما یک جوینده تمام عیار گنج هستید و مهارت های لازم برای تحمل سختی های این راه پرپیچ و خم را دارید، حسابی فرق خواهد کرد. چنین سناریویی کمابیش درباره برندسازی شخصی نیز مصداق دارد. اگر شما دوست دارید یک برند همه فن حریف برای خودتان داشته باشید که تمام گنج های این حوزه را درو کند، چاره ای به غیر از یادگیری رازهای طلایی این حوزه ندارید. 

قبل از اینکه هزاران فکر و خیال درباره راز و رمز برندسازی شخصی به سرتان بزند، باید خیال تان را راحت کنیم. نه ما کارمان شبیه جادوگرهای قصه های افسانه ای است نه دنیای برندینگ با اینطور خرافات پیش می رود. در عوض ما در روزنامه فرصت امروز آماده ایم تا مروری بر بعضی از تکنیک ها و رازهای کلیدی برندسازی شخصی داشته باشیم که هیچ کس آنها را به شما نمی گوید.

برندسازی شخصی همراه با رازهای طلایی

این روزها هزاران کارآفرین به امید اینکه اعتباری برای خودشان در بازار به هم بزنند، وارد حوزه برندسازی شخصی می شوند. باور کنید یا نه، سرنوشت اغلب این افراد چیزی جز شکست نیست. البته این به خاطر بی خیالی آنها نیست، بلکه از شانس بدشان کسی نبوده که تکنیک های کلیدی این حوزه را یادشان بدهد. اگر دوست ندارید به سرنوشتی مشابه در حوزه برندینگ دچار شوید، هیچ جوره این مقاله را از دست ندهید. در ادامه بعضی از مهمترین نکات برای اثرگذاری حرفه ای بر روی مشتریان در قالب یک برند شخصی را زیر ذره بین خواهیم برد. 

مطلب مرتبط: برندسازی شخصی با 10 توصیه طلایی

پیدا کردن تیمی درجه یک 

پیدا کردن تیمی درجه یک

تصور شما از یک برند شخصی چیست؟ شاید فکر کنید تنها تفاوت برند شخصی با نمونه های بزرگ در تعداد کارمندان است. هرچه باشد اسم برند شخصی آدم را یاد کسب و کارهای یک نفره می اندازد. اولین اشتباه اساسی کارآفرینان درباره برند شخصی همین نکته است. بازی کارآفرینی هیچ وقت یک نفره انجام نمی شود. بنابراین حتی اگر برند شخصی نیز داشته باشید، بازهم آن را در دل برند اصلی تان مدیریت خواهید کرد. پس همین حالا فکر اینکه برند شخصی فقط شامل یک نفر است را دور بریزید. 

وقتی یک کارآفرین وارد دنیای برندینگ می شود، تقریبا وضعیت تهیه کننده ای را دارد که باید یک پروژه سینمایی را از نقطه صفر بنا کند. بی شک تهیه کننده قصه ما دست تنها از عهده هیچ کاری برنمی آید. به همین خاطر استخدام یک مشاور اولین اقدام تهیه کنندگان کارکشته محسوب می شود. از طرف دیگر شما باید خیلی زود پروژه تان را جمع بندی کنید. وگرنه کارتان با هزار و یک مشکل رو به رو شده و دیگر نمی توانید به جشنواره های مهم سینمایی برسید. 

ما در روزنامه فرصت امروز معتقدیم پیدا کردن یک تیم درجه یک اولین کاری است که کارآفرینان برای مدیریت مطلوب برند شخصی باید انجام دهند. اجازه دهید از یک مثال دم دستی استفاده کنیم. کارآفرینی مثل ایلان ماسک علی رقم مدیریت برند تسلا یک برند شخصی نیز برای خودش دارد. با این حال او کمتر خودش به طور شخصی دنبال کارهای برندش بوده و بیشتر اوقات در مدیریت برند شخصی از مشاورهای همه فن حریف، کارمندان میان رده و همین طور دوستان نزدیکش استفاده می کند. هرچه باشد ماهیت برند شخصی با نمایش چهره ای انسانی و واجد از برند گره خورده است. با این حال اصلا دلیلی ندارد شما تنهایی از پس همه کارها بربیایید. پس همین حالا دست به کار شده و چندتا مشاور یا همکار مطمئن برای پیشبرد ایده های برند شخصی تان پیدا کنید. اینطوری در زمین مسابقه حتی قبل از سوت آغاز بازی سه هیچ از رقبا جلو خواهید بود. 

استقبال از ترندهای جدید با آغوش باز

استقبال از ترندهای جدید

کارهای جدید چقدر برای شما ترسناک هستند؟ مثلا اعتماد کردن به یک دوست صمیمی برای سرمایه گذاری بزرگ یا حتی شروع فعالیت در حوزه ای تازه را در نظر بگیرید. این کارها به طور معمول تن هر آدمی را به لرزه می اندازد. حالا اگر سر و کارتان با یک کارآفرین وسواسی و بی نهایت محافظه کار باشد، دیگر کلاه تان پس معرکه خواهد بود. واقعیت این است که خیلی از کارآفرینان برای ورود به حوزه برندسازی شخصی با خودشان درگیر هستند. فکر اینکه نکند یک روزی اعتبارشان از دست برود، دائما در ذهن شان رژه رفته و سرانجام قدرت تصمیم گیری را از آنها می گیرد. 

یکی از رازهای مهم برای موفقیت در برندسازی شخصی استقبال از ترندهای جدید است. شما لازم نیست بی گدار به آب بزنید، اما نباید خیلی هم با عینک بدبینی شرایط را تجزیه و تحلیل کنید. این امر می تواند برای تان حسابی دردسرساز شده و اوضاع تان را به مرور زمان به هم بریزد. در عوض باید با ارزیابی دقیق شرایط بازار سراغ بهبود کارتان بروید. این امر شامل استفاده از ترندهای تازه در حوزه برندینگ است. ماجرا جالب شد، نه؟

از قدیم گفته اند «در همیشه روی یک پاشنه نمی چرخد»؛ ترجمه این ضرب المثل قدیمی به زبان خودمانی تغییر و تحول مداوم در شرایط بازار است. شما قرار نیست همیشه با ایده های دهه های قبل در بازار کار کرده و انتظار موفقیت هم داشته باشید. به همین خاطر کارآفرینانی که با طناب پوسیده کارآفرینان کهنه کار وارد چاه برندسازی شخصی شوند، بی برو برگشت ته چاه گیر خواهند کرد. 

این روزها منابع اطلاعاتی بی نهایت متنوعی دم دست بازاریاب ها و کارآفرینان قرار دارد. با این حساب هیچ عذر و بهانه ای از سوی شما برای کم کاری در زمینه برندسازی پذیرفته نیست. فرمول ما در این بخش تحقیق درباره ترندهای جدید در عرصه برندینگ و استفاده از آنها برای تبدیل برند شخصی تان به یکی از گزینه های محبوب در بازار است. با این دست فرمان شما تخته گاز به سمت موفقیت رفته و هیچ کس هم جلودارتان نخواهد بود. 

مطلب مرتبط: برندسازی شخصی با 5 راهکار 

ترندهای قدیمی را فراموش کنید

ترندهای قدیمی

حتی پیشرفته ترین کامپیوترهای دنیا هم اگر هاردشان پر از اطلاعات شود، دیگر جایی برای داده های تازه نخواهند داشت. قبول دارم ذهن آدم ظرفیت خیلی بیشتری از رایانه های پیشرفته دارد اما هر چقدر هم که روی توانایی های ذهنی تان حساب کنید، بازهم وقتی فکرتان درگیر هزار و یک نکته است حوصله ای برای برندینگ نخواهید داشت. توسعه برند شخصی کاری نیست که یک شبه انجام شود. همچنین شما باید از روش های متنوعی برای پیدا کردن ایده های تازه سود ببرید. این امر می تواند برای شما کلی سود به همراه داشته باشد. البته به شرط اینکه ذهن تان را از شر ایده های قدیمی خلاص کنید. 

گاهی اوقات آدم علی رغم تغییر زمانه بازهم دوست ندارد قید روش های قدیمی را بزند. هرچه باشد پیروی از عادت ها به آدم اعتماد به نفس بالایی می دهد. به همین خاطر اگر شما دوست دارید کارتان را بدون دردسر اضافه جلو ببرید، باید هرچند وقت یکبار قید ترندهای قدیمی را بزنید. اگر قرار بود از دل این ترندها گشایشی برای شما حاصل شود، دیگر کار به انقضای آنها نمی کشید. پس یک لطفی به خود و برند شخصی تان کرده و دور ترندهای تاریخ مصرف گذشته را خط بکشید. 

وقتی آدم از شر عادت ها یا ترندهای قدیمی خلاص می شود، تازه جا برای ایده های خلاقانه باز خواهد شد. اینطوری شما می توانید بدون دردسر اضافه کارتان را ساماندهی کرده و بی خیال همه جزییات نیز شوید. 

تفکر سریع و اقدام سریع تر

تفکر سریع و اقدام سریع تر

در مسابقات اسب سواری هر سوارکاری که توانایی تصمیم گیری و عمل سریع تری داشته باشد، اول خواهد شد. این روزها عرصه کسب و کار هم شبیه پیست اسب سواری شده است. در این مسابقه پرفشار فقط برندهایی برنده هستند که توانایی سرعت عمل بالا داشته باشند. از آنجایی که برندهای شخصی نیز تکلیف شان تا حدودی شبیه بقیه کسب و کارهاست، برای توسعه آنها نیز باید سریع تر از حد معمول فکر کنید. 

مشتریان در بازار به شما دوبار شانس نمی دهند. بنابراین اگر در اولین فرصت نتوانید نظرشان را جلب کنید، دیگر پشت گوش تان را دیدید، آنها را نیز خواهید دید! 

گاهی اوقات آدم فکر می کند برندینگ مثل بازی شطرنج است و باید با حوصله آن را پیش برد. اگر شما هم اینطور فکر می کنید، احتمالا هیچ وقت یک برند شخصی درجه یک نخواهید داشت؛ چراکه همه برندهای شخصی درجه یک حاصل تفکر سریع و اقدامات سریع تر هستند. پس اگر فکر کرده اید تا فردا صبح برای اثرگذاری بر روی مشتریان فرصت دارید، حسابی در اشتباهید. 

قبول دارم حرکت سریع در بازار کار ساده ای نیست. با این حال شما باید از یک جایی کارتان را شروع کنید. حتی بزرگترین کارآفرینان دنیا هم از همان روز اول سرمایه های چند میلیارد دلاری دم دست شان نبوده است. پس اهداف تان را منطقی تعریف کرده و سعی کنید سریع تر از هر زمان دیگری دست به عمل بزنید. 

مطلب مرتبط: ۵ اصل اولیه برندسازی شخصی

اجازه دهید این بخش را با یک مثال کلیدی تمام کنیم. بعضی از آدم ها وقتی قصد سفارش غذا دارند، دائما بین رستوران های مختلف سردرگم هستند. اگر شما هم دائما چنین حس و حالی را دارید، احتمالا غذا خوردن را یک تفریح می دانید. از نظر پزشکان صرف وعده غذایی نه یک نوع تفریح، بلکه نیازی اساسی برای بدن است. همین که شما این نیاز را درک کرده و سر ساعت اقدام به سفارش غذا کنید، سه هیچ از بقیه جلو خواهید بود. حالا در حین ثبت سفارش می توانید به سالاد، استیک یا یک کیک معمولی فکر کنید. نکته کلیدی در این میان پذیرش اهمیت ثبت سریع و به موقع سفارش برای میل یک وعده غذایی درست است. این ماجرا درباره برندینگ نیز مصداق دارد. پس به جای اینکه الکی وقت تان را سر نکات بیهوده تلف کنید، یک راست سراغ تکنیک های کلیدی و حرفه ای بروید. اینطوری مو لای درز کارتان نخواهد رفت. به همین سادگی!

با شرایط تازه هماهنگ شوید

با شرایط تازه هماهنگ شوید

اگر خوب به آدم های اطراف تان نگاه کنید، یک عالمه کارآفرین مقاوم در برابر تغییرات به چشم تان می خورد. انگار که انطباق با شرایط جدید یکی از جرم های بزرگ در دنیای کسب و کار است که حتی یک نفر نیز نباید آن را مرتکب شود. اگر از مخاطب های قدیمی روزنامه فرصت امروز باشید، خیلی خوب می دانید ما اصلا میانه خوبی با این مدل تفسیرها نداریم. به همین خاطر هرگونه فکر و خیالی برای جست وجوی ثبات در بازار را همین حالا دور بریزید. 

مقاومت در برابر تغییرات و تلاش برای حفظ شرایط همانقدر خنده دار است که پیدا کردن سوزن در انبار کاه شبیه سناریو فیلم های کمدی به نظر می رسد. چنین اقدامی فقط انرژی شما را تلف کرده و شانس تان برای اثرگذاری بر روی مشتریان را به صفر می رساند. در عوض کارآفرینانی که خیلی زود با شرایط جدید هماهنگ می شوند، شانس بیشتری برای توسعه برند شخصی شان خواهند داشت. 

قضاوت مردم درباره برندها، در اینجا برندهای شخصی، براساس آن چیزهایی است که مشاهده می کنند. شاید شما ایده های خیلی خوبی برای بهبود زندگی مردم داشته باشید اما تا وقتی دست به کار نشده و به طور عملی کاری را سازماندهی نکنید، کارتان پیش نخواهد رفت. در عوض کارآفرینانی که لحظه به لحظه مشتریان را در جریان طرح و برنامه شان قرار می دهند، همیشه محبوبیت بیشتری بین مشتریان خواهند داشت. 

در دوره و زمانه ای که شبکه های اجتماعی روز به روز محبوبیت بیشتری در بین کاربران پیدا کرده، استفاده از ظرفیت این فضا برای اطلاع رسانی سریع به مشتریان هرگز ایده بدی نیست. شما می توانید بدون اینکه از جای تان تکان بخورید، فقط با یکی دو تا توئیت وضعیت تان را از این رو به آن رو کنید. یادتان باشد، مشتریان عاشق این هستند که در جریان ریز فعالیت برندها قرار بگیرند. پس اگر دوست دارید جای ویژه ای در دل مشتریان داشته باشید، باید برند شخصی تان را وارد زندگی روزمره آنها کنید. این کار به لطف شبکه های اجتماعی و بارگذاری مداوم محتوا صورت می پذیرد. 

تقویت توانایی پیش بینی آینده

تقویت توانایی پیش بینی آینده

آنهایی که بچگی شان با کارتون های دیزنی سپری شده، محال است یکبار هم در زندگی شان آرزوی داشتن یک گوی بلورین برای پیش بینی آینده را نکرده باشند. فکرش را بکنید با پیش بینی دقیق اوضاع آینده زندگی چقدر راحت تر می شد! 

مطلب مرتبط: برندسازی شخصی در عصر دیجیتال

در دنیای کارآفرینی پیش بینی های دقیق معمولا خیلی کم صورت می گیرد. با این حال شما می توانید با تکیه بر تجربه تان تا حدودی وضعیت آینده را پیش بینی کنید. این امر برند شخصی شما را خیلی زود تبدیل به گزینه ای جذاب برای مشتریان کرده و اوضاع تان در بازار را از این رو به آن رو می کند. 

کافی است خودتان را جای مشتریان قرار داده و به تعامل با برند شخصی که دید درستی از بازار دارد، فکر کنید. حالا اگر چند تا توصیه کلیدی را نیز به ماجرا اضافه کنیم، دیگر مو لای درز کارمان نخواهد رفت. اشتباه نکنید، منظور ما پیش بینی های بی سر و ته نیست. اعتبار کارآفرینان به همین راحتی ها به دست نمی آید که با چند تا حرف بی سر و ته به باد برود. پس به جای کارهای بزرگ به پیش بینی های نسبی و صدالبته در مقیاس کوچک فکر کنید. اینطوری هم خیال خودتان راحت تر است، هم اینکه انتظارات مشتریان از شما بی نهایت افزایش پیدا نخواهد کرد. 

منابع:

www.entrepreneur.com

https://www.forbes.com

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/1mBj7iRI
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه