یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز
بررسی 5 چالش اصلی تاسیس کسب و کار

چالش های راه اندازی کسب و کار جدید

5 سال پیش ( 1398/8/14 )
پدیدآورنده : ایوان ویدجایا   پدیدآورنده : علی آل علی  

راه اندازی یک کسب و کار تازه به هیچ وجه امر ساده ای محسوب نمی شود. بسیاری از کارآفرینان ایده های جذابی در مورد راه اندازی کسب و کار دارند با این حال در مقام اجرای آنها با مشکلات زیادی مواجه می شوند. بدون تردید توسعه سطح فناوری های کاربردی نقش مهمی در سهولت راه اندازی کسب و کار در طول یک دهه اخیر داشته است. این امر بیشتر جنبه فنی دارد. چالش های اصلی این حوزه همچنان مانع بزرگی پیش روی هر کارآفرینی محسوب می شود.

امروزه اغلب کارآفرینان برای راه اندازی کسب و کار تازه به سراغ استفاده از توصیه های کارشناس ها و مشاورهای کسب و کار می روند. استفاده از دانش و تجربیات مشاورها تاثیر انکارناپذیری بر روی موفقیت کسب و کارهای تازه دارد. نکته مهم در اینجا هزینه بالای چنین فرآیندی است. اغلب برندها به دلیل بودجه مالی محدود در عمل همکاری با مشاورهای حرفه ای را مدنظر قرار نمی دهند. به همین خاطر در مقاله کنونی بررسی نکات مهم در زمینه راه اندازی کسب و کار مورد بررسی قرار خواهد گرفت. به این ترتیب بدون نیاز به صرف هزینه اضافی امکان توسعه مطلوب کسب و کار تازه مان فراهم خواهد شد.

چالش های راه اندازی کسب و کار جدید

1. اهمیت انجام پژوهش درباره کسب و کار تازه

فرآیند راه اندازی کسب و کار تازه به طور معمول نیازمند پژوهش و تحقیق بسیار گسترده ای است. امروزه هر کسب و کاری محصول خاصی برای عرضه دارد بنابراین ما ابتدا باید به محصول شرکت تازه مان فکر کنیم. موفقیت در دنیای کسب و کار بستگی به ویژگی منحصر به فرد محصولات ما دارد. هرچه محصول ما خاص تر باشد، امکان تاثیرگذاری بر روی مشتریان افزایش خواهد یافت.

یکی از نکات مهم در مورد راه اندازی کسب و کار تازه پژوهش در مورد محصول مان است. اگر محصول مدنظر ما از سوی شرکتی دیگر ارائه می شود، آنگاه حضور ما با همان محصول مزیت اصلی به همراه نخواهد داشت. امروزه کسب و کارهای زیادی در بازارهای مختلف حضور دارند. اگر ما به دنبال کسب موفقیت پایدار و توسعه مداوم برندمان هستیم، باید به فکر معرفی محصولی خاص یا دست کم با شرایطی ویژه باشیم. این امر تاثیر مطلوبی بر روی فرآیند جلب نظر مشتریان خواهد داشت.

مطلب مرتبط: چگونه یک کسب و کار را شروع کنیم

2. گفت وگو با افراد حرفه ای در مورد ایده مان

افراد حرفه ای در دنیای کسب و کار فقط کارشناس ها و مشاورها نیستند. کارآفرینان موفق و مدیران شرکت های بزرگ بهترین منبع اطلاعاتی برای افراد تازه کار محسوب می شوند. خوشبختانه امروزه کانال های ارتباطی بسیار زیادی برای تعامل با چنین افرادی وجود دارد. بدون تردید کارآفرینان موفق و بزرگ حجم وسیعی از پیام در طول روز دریافت می کنند. به همین خاطر پیام ما باید به گونه ای متفاوت در اختیار آنها قرار گیرد. توصیه من در این بخش، صرف نظر از راهکار ارسال پیام، حضور در همایش ها و سخنرانی های این افراد است. به این ترتیب امکان ملاقات خصوصی با مدیران موفق فراهم خواهد شد. به علاوه در بسیاری از همایش ها امکان طرح سوال از سوی حاضران وجود دارد. با توجه به تمام این فرصت ها حضور در همایش های کارآفرینان و مدیران موفق ضروری به نظر می رسد.

3. تامل درباره سرمایه گذاری مان

در هر کسب و کار بودجه در دسترس ما حرف اول را خواهد زد. امروزه امکان راه اندازی یک کسب و کار تازه بدون بودجه مناسب وجود ندارد. بسیاری از کارآفرینان در ابتدای راه سرمایه مناسبی در اختیار ندارند. این امر آنها را به سوی همکاری با سرمایه گذارهای مختلف سوق می دهد. جلب توجه سرمایه گذارها نیازمند ارائه برنامه برندمان به صورت کاملا تاثیرگذار و جذاب است. اگر سرمایه گذار موردنظر ما جذب برنامه مان نشود، احتمال همکاری کاهش خواهد یافت.

برخی از کارآفرینان برای راه اندازی کسب و کار تازه اقدام به استفاده از پس اندازشان می کنند. این امر اهمیت توجه به ایده مان را دوچندان می کند. در اینجا سرنوشت پس انداز چند ساله ما در میان است. اگر بدون برنامه ای دقیق در کسب و کاری تازه سرمایه گذاری کنیم، تمام پس انداز دوران فعالیت کاری مان بر باد خواهد رفت.

4. ایجاد تصویری جذاب از برندمان

کسب و کارها برای جلب نظر مخاطب اقدام به تاسیس برند می کنند. یک برند تمام ارزش ها و اصول مدنظر شرکت تابع اش را به نمایش می گذارد. با توجه به این مسئله نحوه سازماندهی برند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. در اینجا تاکید من بر روی جلوه ظاهری برندها قرار دارد. مخاطب به هنگام تعامل با برند ما نخست لوگوی مان را مشاهده خواهد کرد. اگر لوگو ما جذابیت بصری کافی نداشته باشد، توجه مخاطب به سرعت از ما منحرف خواهد شد. هدف اصلی در اینجا طراحی لوگو به صورت هماهنگ با ماهیت کسب و کارمان است. همچنین این لوگو باید برای مخاطب به سادگی قابل تشخیص باشد. به عنوان مثال، لوگوی برند اپل به خوبی از سوی مشتریان مورد شناسایی سریع قرار می گیرد. پیشنهاد من در این بخش الگوبرداری از شیوه طراحی لوگوی برندهای بزرگ است. به این ترتیب لوگوی ما تاثیرگذاری بیشتری بر روی مخاطب خواهد داشت.

چالش های راه اندازی کسب و کار جدید

یکی از ایرادات اصلی کارآفرینان به هنگام طراحی لوگو استفاده از طرح های پیچیده است. این امر هیچ ضرورتی ندارد. هرچه طرح یک لوگو ساده تر باشد، مخاطب توجه بیشتری به آن خواهد داشت. امروزه استفاده از جلوه بصری ساده و خلاقانه برای هر برندی مزیت محسوب می شود، بنابراین با تلاش برای استفاده از طرح های پیچیده این مزیت را از بین نبرید.

5. حضور تاثیرگذار در فضای آنلاین

امروزه بسیاری از امور در دنیای کسب و کار به صورت آنلاین انجام می شود. کمپین های بازاریابی، تبلیغات، روابط عمومی و امور مشتریان به طور گسترده ای در فضای آنلاین و به ویژه شبکه های اجتماعی پیگیری می شود. در چنین وضعیتی حضور فعال برند ما در اینترنت ضرورت دارد. این امر به دو شیوه صورت می گیرد. شیوه نخست شامل راه اندازی سایت رسمی برای برندمان است. سایت رسمی محل اطلاع رسانی و انتشار اخبار برندمان خواهد بود. همچنین امکان راه اندازی فروشگاه ویژه برندمان نیز در کنار سایت وجود دارد. شیوه دوم مربوط به ایجاد اکانت رسمی برای برندمان در شبکه های اجتماعی مختلف است. اکنون کاربران بسیار زیادی در شبکه های اجتماعی حضور دارند بنابراین برند ما در راستای تعامل نزدیک با مخاطب چاره ای جز حضور در شبکه های اجتماعی نخواهد داشت.

مطلب مرتبط: کسب و کار خودتون را چطوری به سادگی راه اندازی و سودده کنید

جمع بندی

کارآفرینان پیش از اجرای ایده شان برای راه اندازی کسب و کار تازه باید نکات متعددی را مدنظر قرار دهند. این امر به مدیریت راحت تر شرکت در ادامه مسیر کمک می کند. برخی از نکات ضروری در این مقاله مورد بررسی قرار گرفت، اما همچنان برخی نکات باقی مانده است. ماهیت دنیای کسب و کار تامل درباره چالش های پیش رو و یافتن راهکارهای مناسب برای آنها را طلب می کند. همانطور که در این مقاله برخی از چالش ها مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت، در ادامه نیز شما باید فرآیند مشابهی برای یافتن راهکار چالش های تازه کسب و کارتان را جست وجو کنید.

منبع : noobpreneur
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/cBdPIRoq
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه