چهارشنبه, ۳ بهمن(۱۱) ۱۴۰۳ / Wed, 22 Jan(1) 2025 /
           
فرصت امروز

سرمایه گذاری یکی از روش های جذاب برای خلق ثروت محسوب می‏ شود. بسیاری از مردم بعد از سال ها سعی و تلاش پول خوبی پس انداز کرده اند، اما روش استفاده از آن در بازار را بلد نیستند. درست در چنین شرایطی فرصت های سرمایه گذاری به عنوان یک راهکار امن برای افزایش پس انداز و ثروت افراد پدیدار می‏ شود. البته کم نیستند کسانی که با سرمایه گذاری های عجیب و غریب خودشان را به دردسر انداخته اند. به همین خاطر شما باید مطمئن شوید سراغ یک الگوی سرمایه گذاری مطمئن رفته اید. وگرنه کلاه تان پس معرکه خواهد بود. 

نکاتی برای سرمایه گذاری موفق

ما در این مقاله قصد نداریم فرصت های سرمایه گذاری مختلف را به شما معرفی کنیم. در عوض همه هدف ما بررسی برخی از توصیه های کلیدی است که قبل از سرمایه گذاری باید حتما رعایت کنید. اینطوری ریسک های سرمایه گذاری شما تا حد زیادی کاهش یافته و دیگر لازم نیس دائما نگران نتیجه سرمایه گذاری تان باشید. 

مطلب مرتبط: چگونه سرمایه گذاری موفقی داشته باشیم؟

1.    تعیین اهداف سرمایه گذاری

تعیین اهداف سرمایه گذاری

اولین قدم برای سرمایه گذاری، تعیین اهداف سرمایه گذاری است. اینکه شما از دل سرمایه گذاری چه اهدافی را جست وجو می کنید، سوالی است که معمولا کسی جواب روشنی برای آن ندارد. نکته جالب اینکه بی توجهی به چنین نکته‎ ای اغلب اوقات موجب بروز مشکلات اساسی می‏ شود. به طوری که شما بعد از مدتی با شرکتی که در آن سرمایه گذاری کرده اید، به مشکل عدم تفاهم خواهید خورد. 

اجازه دهید به جای اینکه با حرف های نظری و خشک حوصله تان را سر ببریم، از یک مثال جذاب استفاده کنیم. پدر خانواده ای را در نظر بگیرید که بعد از بازنشستگی قصد دارد با پس اندازش یک سرمایه گذاری 10 ساله انجام دهد و بعد با سود به دست آمده خانه ای نو بخرد. در این صورت هدف پدر خانواده 10 ساله است. بنابراین مشارکت در پروژه ای که بیش از این زمان طول بکشد، اصلا منطقی نخواهد بود. نکته جالب اینکه خیلی از سرمایه گذارها عملا به بازه زمانی توجهی ندارند. به همین خاطر همیشه با طرف مقابل به مشکل می خورند. 

تعیین اهداف سرمایه گذاری به شما کمک می کند تا استراتژی مناسب برای رسیدن به آنها را تعیین کنید. مثلا کسی را در نظر بگیرید که سال ها تجربه کار در حوزه تعمیر خودروهای شانسی بلند را دارد. اگر چنین فردی بخواهد وارد صنعت تیونینگ خودروها شود، فرصت های سرمایه گذاری زیادی پیش روی خواهد داشت. به دلیل مهارت قبلی او شاید سرمایه گذاری در این حوزه ها واقعا برای او نتیجه بخش هم باشد، اما نباید برای چنین پروژه بزرگی بی گدار به آب بزند. خب پروژه های بزرگ زمان طولانی هم نیاز دارند، مگر نه؟

2.    ارزیابی میزان ریسک پذیری

ارزیابی میزان ریسک پذیری

هیچ کاری در این دنیا بدون ریسک نیست. شما حتی اگر دنبال طراحی یک تبلیغ ساده آنلاین هم باشید، همیشه احتمال عصبانیت کاربران از دست شما و اعتراض های بی پایان شان وجود دارد. به همین خاطر باید همیشه شش دانگ حواس تان را جمع کنید. وگرنه خیلی زود کارتان به جاهای باریک می کشد. 

این روزها اغلب موسسات و شرکت ها در سراسر دنیا درباره ریسک های سرمایه گذاری بر روی حوزه کاری شان اطلاعات گسترده ای ارائه می کنند. این اطلاعات به طور معمول به کار سرمایه گذارها می آید، اما خیلی ها بدان توجه نمی کنند. 

ماموریت شما در این بخش مطالعه دقیق گزارش مدیریت ریسک شرکت ها قبل از همکاری با آنهاست. خب شما که سرمایه تان را از سر راه نیاورده اید که همین طور بی مقدمه بر باد دهید. 

نکته دیگری که باید مدنظر داشته باشید، میزان ریسک پذیری خودتان است. شما به عنوان یک کارآفرین چقدر احساس ریسک پذیری دارید؟ این نکته بستگی به عوامل زیادی دارد. مثلا آدم های جوان معمولا ریسک پذیری بیشتری دارند. این امر به تمایل جوان ها برای تجربه خطرهای مختلف نیز ربط پیدا می کند. در نقطه مقابل وقتی آدم پا به سن می گذارد، دیگر مثل قبل ریسک پذیر نخواهد بود. به همین خاطر شما باید حواس تان را حسابی جمع کنید. 

مطلب مرتبط: چگونه وارد عرصه سرمایه گذاری شویم؟

3.    مطالعه بازار

مطالعه بازار

قبل از سرمایه‎ گذاری در هر زمینه ای، لازم است تحقیقات لازم را انجام دهید. اطلاعات کافی در مورد بازار سرمایه، ابزارهای سرمایه‎ گذاری و شرکت هایی که می خواهید در آنها سرمایه گذاری کنید، به دست بیاورید. این اطلاعات به شما کمک می کند در بازه های زمانی حساس بهترین تصمیم ممکن را بگیرید. 

بی شک هیچ شرکتی شما را از سرمایه گذاری بر روی پروژه ای ناامید نمی کند. با این حال خیلی وقت ها سرمایه گذاری بر روی برخی از کسب و کارها نتیجه ای به غیر از ناامیدی برای شما به همراه نخواهد داشت. این درست همان شرایطی است که شما دائما در آن حضور خواهید داشت. 

این روزها همه ما دوستانی داریم که در حوزه های مختلف کارآفرینی فعالیت کرده اند و حالا دوران بازنشستگی را پشت سر می گذارند. اگر فکر می کنید صحبت کردن با آنها راه و چاه را نشان تان خواهد داد، اصلا دریغ نکنید. یادتان باشد، شما در نهایت باید تکلیف سرمایه گذاری تان را روشن کنید و کسی به جای شما این ماموریت را دنبال نخواهد کرد. در نهایت هم مسئولیت ضررهای ناشی از سرمایه گذاری کاملا برعهده خودتان خواهد بود. 

4.    کمک گرفتن از یک متخصص

کمک گرفتن از یک متخصص

چرا فکر می کنید در همه حوزه ها این شما هستید که باید تک و تنها وارد بحث شده و خودتان را بدل به یک ابرقهرمان کنید؟ خیلی وقت ها آدم ها مهارت یا حتی دانش کافی برای بیرون کشیدن گلیم شان از آب را ندارند. در چنین شرایطی کمک گرفتن از دیگران امری ضروری خواهد بود. البته منظور ما از «دیگران» هر کسی هم نیست. کارشناس های بازار سرمایه معمولا مشاوره های خوبی به افراد متقاضی می دهند. بنابراین بد نیست قبل از اینکه خود را به بازار سرمایه پرتاب کنید، با یکی دو تا مشاور صحبت کنید. 

بی شک کسب اطلاعات مفید درباره سرمایه گذاری در یک حوزه و سپس اقدام نهایی ایده بی نهایت خوبی محسوب می‏ شود. اینطوری دست کم با اطلاعات دقیق وارد بازار می شوید. 

مطلب مرتبط: راهکارهای سرمایه گذاری مطمئن

5.    صبور باشید

صبور باشید

صبر و تحمل برای موفقیت در بازار امر بی نهایت مهمی است. سرمایه گذاری معمولا فرآیندی است که در بلندمدت نتیجه می دهد. بنابراین اگر انتظار دارید همه چیز در کوتاه ترین زمان ممکن به سودتان تغییر کند، باید فورا دور این حوزه را خط بکشید. خیلی از کسانی که تازه وارد دنیای سرمایه گذاری می شوند، تحمل حتی یک ضرر کوتاه مدت را هم ندارند. با این حساب طبیعی است از نظر اعصاب و روان خیلی زود اوضاع تان به هم بریزد. 

اگر شما بازه سرمایه گذاری تان را دو ساله تعیین کرده اید، نباید در طول این زمان تحت تاثیر جو یا شرایط در حال تغییر بازار قرار بگیرید. این روزها برخی از سرمایه گذارها از انواع بیمه ها هم استفاده می کنند. اگر شک زیادی درباره نتیجه کارتان دارید، شما هم می توانید از چنین بیمه هایی سود ببرید. اینطوری دست کم با خیال جمع تر در بازار فعالیت خواهید کرد. 

سخن پایانی

مهمترین نکات در ارتباط با مدیریت سرمایه و سرمایه گذاری اصولی

حضور در بازار سرمایه برای هر کسی یک معنایی دارد. با این حال شما نباید بی گدار به آب زده و سرمایه تان را در خطر قرار دهید. ما در این مقاله سعی کردیم برخی از مهمترین نکات در ارتباط با مدیریت سرمایه و سرمایه گذاری اصولی را با شما بررسی کنیم. حالا شما آماده اید تا ماجراجویی تان در این حوزه را با خیال راحت شروع کنید.

مطلب مرتبط: بهترین حوزه ها برای سرمایه گذاری

یادتان باشد، نکات مورد بحث در این مقاله فقط شروعی برای بحث سرمایه گذاری مطمئن بود. بنابراین همچنان مثل یک کارآفرین باهوش به دنبال تکنیک های بیشتر باشید. قول می دهم به زودی دوباره با دست پر پیش شما برگردیم. تا آن زمان اگر سوالی درباره سرمایه گذاری داشتید، کارشناس های ما در روزنامه فرصت امروز همیشه آماده پاسخگویی و راهنمایی شما هستند. پس تعارف را کنار گذاشته و با ما در ارتباط باشید. 

منابع:

https://www.strawberryinvest.com

https://www.investopedia.com

برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/R85C8swo
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکسirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5مبلمان اداریقیمت طلای آبشدهنرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیکوچینگ فراکوچتعمیر اینورترکناف سقف کناف سقف کاذب
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه