یکشنبه, ۲ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Sun, 22 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

چند راهکار برای کسب موفقیت در تجارت

6 سال پیش ( 1397/6/11 )
پدیدآورنده : نیما جوادی  

چنانچه یک کارآفرین هستید و یا قصد دارید که در سال جاری یا آینده به یک کارآفرین تبدیل شوید، یادگیری پذیرش شکست و کسب تجربه یک روش و راهکار بسیار عالی برای کسب موفقیت خواهد بود. ولی جهت دستیابی به موفقیتی پایدار و ادامه دار و همچنین مدیریت بهینه آن باید به جنبه های دیگری نیز توجه داشته باشید.

به همین دلیل، یک دستورالعمل کلی برای استفاده از «ابزارهای ضروری موفقیت» در اختیار شما قرار خواهیم داد:

پذیرش شرایط و عدم انکار

شکست بخشی از کارآفرینی است، حتی بیل گیتس بزرگ نیز به شکست ها و درس هایی که از آن ها آموخته اشاره می کند. اکنون شما نیز باید به عنوان یک کارآفرین مبتدی شکست های خود را به عنوان «شکست» بپذیرید و از کلمات و اصطلاحاتی مانند «پیروزی های اخلاقی» جدا خودداری کنید.

مطلب مرتبط:نکاتی که رهبران برای کسب موفقیت باید بدانند

شرکت ژیلت در سال 2002 جهت طراحی یک تیغ به نام وکتور برای بازار هند حدود 3000 هزار ساعت زمان صرف کرد و حتی از فارغ التحصیلان دانشگاه ام آی تی برای کار دعوت به عمل آورد ولی نتیجه ای جز شکست به دست نیاورد.

اکنون کلید حل مشکلات، تفکر جانبی است؛ نه تنها باید شکست را بپذیرید، بلکه باید با استفاده از آن ها به عنوان یک پایه و اساس، راهی به سمت موفقیت ایجاد کنید.

پس از انجام این کار نیازی به شروع مجدد کار نخواهید داشت؛ تجربیاتی که از شکست های خود به دست می آورید راه شما را تا حد بسیار زیادی هموار خواهند ساخت. این بار به موفقیت نزدیک تر خواهید بود و تجربه کار دارید.

تواضع و دوری از غرور

هم اکنون موفقیت را به دست آورده اید و نباید به هیچ قیمتی آن را از دست بدهید. ولی متواضع باشید.

به نظر آدوایت کومار(Advait Kumar)، بنیانگذار سواجال(Swajal): «اکثر استارتاپ ها به دلیل کمبود خودآگاهی، مثبت اندیشی افراطی و اعتماد کاذب به قدرت و توانایی های خود ورشکست می شوند.»

نکته کلیدی در این بخش ایجاد تعادل میان موفقیت و مثبت اندیشی است؛ شما هرگز نباید به موفقیت خود مغرور شوید و کار خود را ساده فرض کنید. به این ترتیب چالش ها و پروژه های بعدی خود را دست کم گرفته و شاید به شدت و به شکلی ناگوار غافلگیر شوید.

کتان کاپور(Ketan Kapoor)، بنیانگذار و مدیرعامل متل(Mettl)، معتقد است: «محبوبیت یک رهبر متواضع در نزد کارمندان و مشتریان بسیار بیشتر است. شما سریع تر رشد خواهید کرد و از خطرات دور خواهید بود زیرا یک کارآفرین متواضع ایده های جدید را می پذیرد و با استفاده از آن ها خطرات کار خود را به حداقل ممکن کاهش خواهد داد.»

پس وظیفه دوری از غرور و حفظ تواضع به عهده شما خواهد بود. موفقیت باید به شما اعتماد به نفس بده و برعکس؛ ولی هرگز نباید دچار غرور کاذب شوید.

تعقیب شادی

موفقیت بدون شک موجب ایجاد شادی خواهد شد، ولی شاید به دلیل اعتماد به نفس کاذب و عدم مدیریت صحیح موفقیت این شادی را خیلی سریع از دست بدهید. 

نکته کلیدی این بخش، کسب انگیزه از فعالیت های خود و تمرکز بر موفقیت در تجارت است. فعالیت های کوچکی نظیر خواندن یک کتاب جذاب یا سفری آرامش بخش به شما در این راه کمک خواهند کرد؛ شادی خود را از فعالیت های مورد علاقه خود و سرگرمی های جذاب به دست آورید.

یک ذهن شاد همواره انگیزه خواهد داشت؛ موفقیت تجاری به تنهایی باعث شادی نخواهد شد. پیش از کسب موفقیت کاری و حرفه ای، با هوشیاری و خلاقیت از فاکتورهای کوچک به نفع خود استفاده کنید و شاد باشید.

منبع : entrepreneur
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/CaIQMx2w
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیست
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه