سه شنبه, ۱۵ آبان(۸) ۱۴۰۳ / Tue, 5 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

8 گام برای نجات کسب و کارهای کوچک

6 سال پیش ( 1397/3/8 )
پدیدآورنده : کسب و کارهای کوچک   پدیدآورنده : گوهر محمدپور  


    به قلم: مایک کاپل

شکست در هر کسب وکاری اتفاق می افتد. شاید شما زمان زیادی صرف هزینه ایجاد یک محصول جدید کنید، اما کسی نسبت به آن محصول واکنش مثبتی نشان ندهد. یا ممکن است قبل از زمان پرداخت صورتحساب های تان، تمام نقدینگی شما مصرف شده باشد.

شکست و موانع همیشه به این معنا نیستند که باید کسب وکار خود را برای همیشه تعطیل یا اعلام ورشکستگی کنید؛ درواقع، شکست می تواند فرصتی ارزشمند برای یادگیری و بازگشتی مقتدرانه به کسب وکار باشد.

من به عنوان یک کارآفرین با بیش از 30 سال تجربه، با موانع و شکست هایی روبه رو شده ام. در حقیقت، یکی از شرکت های نوپایی که در آن فعالیت می کردم مشکلات زیادی به دلیل رکود فروش داشت و رکود اقتصادی نیز به شرایط بد آن دامن زد. پس از چند ماه از دست دادن سرمایه، متوجه شدم الان زمان تصمیم گیری اساسی است. خوشبختانه پس از ایجاد برخی تغییرات جدی، توانستیم شرکت نوپای خود را دوباره رونق دهیم.

اگر در معرض شکست تجاری هستید، یکی از مهم ترین نکاتی که می توانم به شما یادآور شوم، این است که امید خود را از دست ندهید. در اینجا هشت مرحله برای تبدیل شکست در کسب و کارهای کوچک به موفقیت وجود دارد.

1- از خواب بیدار شوید

فهمیدن اینکه کسب وکار شما به نحوی درحال شکست است، همواره آسان نیست. شما ممکن است آنچه را اتفاق می افتد باور نکنید، حتی اگر علائم آن را با چشم خود بینید. قبل از اینکه به این موضوع کاملا واقف شوید، ممکن است حتی مبالغ هنگفتی را هزینه کنید، اما این کار فقط شما را بیشتر و بیشتر در منجلاب فرو می برد.

در چنین شرایطی یا باید نسبت به نواقص و اشتباهات بی تفاوت نباشید و آنها را به عنوان جزئی از مشکلات کسب وکار بپذیرید و یا منتظر شکست در کارتان باشید. بیدار شدن و آگاهی اولین گام برای غالب شدن به شکست تجاری است. شما باید اتفاقاتی را که می افتد بپذیرید تا بتوانید تغییرات اساسی در شرکت خود ایجاد کنید.

2- وضعیت را ارزیابی کنید

زمانی که متوجه شدید کسب وکارتان دچار مشکلی شده است، باید وارد عمل شوید و مشکل را دریابید. ندانستن راه حل به این معنا نیست که نمی دانید اشتباه کار کجاست.

به عنوان مثال، ممکن است حاشیه سودی منفی داشته باشید، یا فروش شما افت پیدا کرده باشد. در هرصورت وضعیت را با آرامش ارزیابی کنید. لازم نیست بدانید چگونه فورا آن را حل کنید، تحقیقات خود را انجام دهید و یادداشت برداری کنید.

هنگامی که شرکت نوپای من دچار مشکل شد، از همه آنچه در کسب وکار دیدم و شنیدم، یادداشت برداری کردم. به مکالمات فروشندگانم با مشتریان و به آنچه مدیران انجام می دادند گوش می دادم. کارکنان از این که من همیشه کنارشان هستم خیلی خوشحال نبودند، اما این کار به من کمک کرد متوجه شوم چه عاملی در اداره و گردش شرکت نوپای من اشتباه بوده است.

3- ناکارآمدی را متوقف کنید

هنگامی که متوجه شدید عامل شکست کسب وکارتان چیست، می توانید طرحی جهت برطرف کردن آن بریزید. برای من، ارزیابی وضعیت موجود موجب شد متوجه شوم چه فرآیندهایی روند کسب وکار را کند می سازند.

به عنوان صاحب یک کسب وکار کوچک، قطعا صدها کارمند برای شما کار نمی کنند و احتمالا هرکدام از کارمندان شما دارای چندین مسئولیت هستند؛ بنابراین زمان را نباید هدر بدهند. هنگامی که کارکنان زمان زیادی را به انجام وظایف مدونی اختصاص می دهند که می توان آنها را به صورت اتوماتیک نیز انجام داد، سرعت کسب و کارتان کم خواهد شد.

مطلب مرتبط: ۵ مهارت فنی که کسب و کار شما را نجات می دهد

یکی از راه هایی که ناکارآمدی را می تواند از بین ببرد استفاده از نرم افزار است. به عنوان مثال، استفاده از نرم افزار حسابداری و حقوق و دستمزد می تواند روند کارها را تسریع کند و اجازه دهد به جای صرف زمان برای مدیریت حساب ها و پرداخت دستمزدها، روی جوانب دیگر کسب و کارتان تمرکز کنید.

4- انتظار وقوع اتفاقات غیرمنتظره را داشته باشید

هنگامی که کسب وکاری را راه اندازی می کنید، ممکن است با مشکلاتی نیز مواجه شوید. این اتفاق بخشی از روند کاری شما و لذت یک کارآفرین بودن است. انتظار اتفاقات غیرمنتظره را نیز داشته باشید. مبالغی را برای موارد اضطراری کنار بگذارید و اگر با شکست در کسب و کار کوچک تان مواجه شدید، خود را برای بدتر از آن نیز آماده کنید.

زمانی که شروع به کار کردم، رکود اقتصادی شرکت نوپای من را تحت تأثیر قرار داد. باید خود را برای وقوع بدترین اتفاقات آماده می کردم، اما از آنجایی که آمادگی لازم را نداشتم، متأسفانه با اتفاقاتی روبه رو شدم که مرا بهت زده کرد. شما نمی توانید اقتصاد، فصل ها یا الگوهای خرید مشتریان تان را کنترل کنید. آنچه شما می توانید انجام دهید، طرح ریزی برنامه ای برای بدترین اتفاقات است.

5- از شر هزینه های اضافی خلاص شوید

بسیاری از کارخانجات دارای هزینه های اضافی هستند که به طور مستقیم به سود تبدیل نمی شوند. شاید شما محصولات و خدمات زیادی ارائه می دهید که به فروش نمی رسند. همه هزینه ها و خدمات اضافی را حذف کنید تا از شر هزینه های غیرضروری خلاص شوید و فرآیندهای کاری خود را ساده تر سازید. خدمات و محصولاتی که کمترین محبوبیت را دارند را نیز کنار بگذارید.

شما همچنین می توانید با بررسی دقیق متوجه شوید چه شرکت هایی قیمت های بهتری ارائه می دهند یا فروش شان به صورت عمده است. این کار به شما کمک می کند به صورت عمده و با قیمت های پایین خرید کنید.

6- میدان را ترک نکنید

هنگامی که در برابر مانع بزرگی قرار می گیرید و احساس می کنید کسب وکارتان در آستانه شکست قرار دارد، به یاد داشته باشید که کسب و کار همواره می تواند مجددا احیا شود. بنابراین می توانید امیدتان را از دست ندهید و نگرشی شکست ناپذیر در خود ایجاد کنید و یا شکست را بپذیرید و به همین روند ادامه دهید. اطمینان حاصل کنید کارمندان شما امیدشان را از دست نمی دهند، چراکه نگرش منفی سبب دفع مشتریان می شود. برای مقتدر ماندن، تمرکز خود را روی موانعی بگذارید که باید بر آنها غلبه کنید.

7 - خود را در دسترس مشتریان قرار دهید

پس از گذشت زمان، باید به جای تلاش برای ثابت نگاه داشتن وضعیت، بر رشد تجارت خود تمرکز کنید. یکی از راه های رشد، جذب مشتریان بیشتر است. برای جذب مشتری جدید، باید کسب وکار خود را به راحتی در دسترس مشتریان قرار دهید، تجربه خرید مشتری را بهبود بخشید و قیمت های رقابتی ارائه دهید.

نیازی به صرف هزینه زیاد برای تبلیغ ندارید. امروزه استراتژی های بازاریابی کم هزینه زیادی مانند استفاده از رسانه های اجتماعی، ارسال مطالب جدید در وبلاگ و استفاده از بازاریابی ایمیلی وجود دارند.

8- به کارمندان خود گوش دهید

کارمندان خود را فراموش نکنید؛ آنها سرمایه های تجاری شگفت انگیزی هستند که می توانند ایده های ابتکاری و استراتژی های جدیدی را برای تنظیم کسب وکارتان در آینده ارائه دهند. آنها می توانند به شما بگویند که مشتریان واقعا به چه چیزی نیاز دارند و چه می خواهند. جلب اعتماد شما، آنها را تشویق می کند انگیزه خود را حفظ کنند.

منبع : allbusiness
برچسب ها : اصول کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/80IR2ky5
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاخرید کتاب استخدامیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختتخت خواب دو نفرهگالری مانتوریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهند
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه