جمعه, ۲۹ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Fri, 19 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

فناوری «اینترنت اشیاء» به طور روزافزون در حال ورود به عرصه کسب و کار بوده و به همین میزان، احتمال حملات نیز بالاتر می رود. انتظار می رود که در سال 2017، حدود 3.1 میلیارد دستگاه متصل به اینترنت به کار گرفته شود که برآورد می شود بسیاری از این دستگاه ها در برابر حملات و نقض های مختلف آسیب پذیر باشند.

تکنولوژی اینترنت اشیاء  (IoT) تاکنون پیشرفت بسیار زیادی داشته است و خوشبختانه دچار مشکلاتی نشده که مانع گسترش آن شوند.

اوایل سال جاری میلادی، مؤسسه معتبر تحقیقاتی گارتنر گزارش داد که 8.4 میلیارد دستگاه در سال 2017 مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این میزان نسبت به سال 2016، حدود 31 درصد بیشتر است، اما مشکل اینجاست که 8.4 میلیارد نقطه آسیب پذیر هم به این مجموعه اضافه می شود.

البته باید توجه داشت که این مشکل، زمانی رخ می دهد که شرکت ها و سازمان ها در طراحی خود، مسائل امنیت و حریم خصوصی را در نظر نگیرند.

به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از تک پروریسرچ، گارتنر همچنین در ادامه گزارش خود پیش بینی می کند که تعداد دستگاه های متصل به شبکه تا سال 2020، به 20.4 میلیارد خواهد رسید.

در این زمینه، چین، آمریکای شمالی و غرب اروپا، دو سوم از کل دستگاه های IoT را به خود اختصاص خواهند داد و بخش مصرف کننده، بزرگ ترین کاربر این دستگاه ها خواهد بود، لیکن کسب وکارهای مختلف هم از این روند جهانی عقب نمانده  و در سال جاری، 3.1 میلیارد دستگاه متصل را به کار خواهند گرفت و در نتیجه، این موضوع باعث حضور بات نت ها و حملات تزریقی هکرها خواهد شد.

کارشناسان بر این باورند که برای جلوگیری از حملات مهاجمان و نقض های مذکور، هوشیاری و پاسخگویی باید در اولویت قرار گیرد.

به عقیده متخصصان، مهم ترین آسیب پذیری دستگاه های اینترنت اشیاء، رخنه های «تزریقی» است که هر نوع ضعف مربوط به امکان تزریق SQL در برنامه ها، در سیستم های عامل و نیز سیستم های میزبان را دربر می گیرد.

از دید کارشناسان، این موارد خوشبختانه قابل حل است، هرچند برخی تولیدکنندگان دستگاه ممکن است زیرساخت و فرآیندهای لازم را برای ارائه پچ ها نداشته باشند یا بعضی از دستگاه های اینترنت اشیاء به صورت خودکار برای آسیب پذیری ها به روزرسانی نشوند، اما در نهایت این نقص ها با اقدامات فوریِ بعدی قابل رفع خواهند بود.

برچسب ها : فرصت کسب و کار
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/fx2ekGwS
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه