مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی با اشاره به عملکرد این منطقه طی سال های فعالیت، گفت: بهبود فضای کسب و کار دانش بنیان از جمله اهداف مهم ما است، چراکه فضای کسب و کار دانش بنیان به مراتب بدتر از فضای کسب و کار بوده، از این رو در این راستا اقداماتی از جمله راه اندازی مرکز خدمات رسانی را در پارک منطقه ویژه علم و فناوری انجام دادیم.
به گزارش هم نوا، علی جهانگیری در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی کشور، با تأکید بر اینکه منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی فعال تر از مابقی استان ها در این راستا حرکت کرده و همه اقدامات را نیز با ابلاغ غیررسمی استاندار انجام داده است، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی و منطقه ویژه علم و فناوری همدرد بوده و این دو مجموعه می توانند همکاری های شایسته ای داشته باشند.
وی اضافه کرد: منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی با سازمان جهاد دانشگاهی استان ارتباط تنگاتنگی داشته و امید است این همکاری ها گسترده تر شود.
وی با تأکید بر اینکه یک سری شبکه ها در منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی ایجاد شد، افزود: در اواخر دوره دولت اصلاحات آیین نامه ای مصوب شد تا کریدورهای علم و فناوری در کشور ایجاد شود که این آیین نامه در سال های آتی عوض شد و به منطقه ویژه علم و فناوری تغییر یافت.
مدیر منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی با اشاره به اینکه «منطقه ویژه علم و فناوری» طبق آیین نامه، مجموعه ای از امکانات علمی، صنعتی، تولیدی و آزمایشگاهی است، افزود: این مجموعه با تکیه بر خلاقیت، در یک گستره جغرافیایی و براساس یک نظام مدون با اهداف، راهکارهای معین و هماهنگ ایجاد می شود.
وی با تأکید بر اینکه هدف مناطق ویژه علم و فناوری، تحقق اقتصاد دانایی محور است، یادآور شد: مناطق ویژه علم و فناوری با جذب فرصت ها و سرمایه های علمی، اقتصادی و انسانی، ملی، منطقه ای و بین المللی مبتنی بر اشتراک منافع آورده های همه طرف های ذی نفع و هم افزایی میان سازمان ها، مراکز و موسسات، سبب نوآوری و توسعه علم و فناوری و در نتیجه توسعه تولید، اقتصاد و ایجاد جامعه دانایی محور می شوند.