معاون مسافری راه آهن جمهوری اسلامی ایران از بهره برداری ۹۸۰ میلیارد ریال پروژه های مختلف خدمات مسافری در شبکه ریلی کشور در هفته دولت به منظور افزایش ایمنی و تسهیل تردد مسافران خبر داد.
به گزارش ایرنا، میرحسن موسوی با بیان این مطلب افزود: پروژه احداث ۲۷ دستگاه نمازخانه و سرویس های بهداشتی جدید با اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال در ایستگاه های سلام، تربت، عطار، کاشمر، بیهق، جوین، شیرین چشمه، کلاتخوان، امروان، آبگرم، سمنان، لاهورد، نمکزار، ملکی، نیکپی، سرچم، بادرود، نیباد، اردکان، زرین، مانی، حصارجلال، بشرویه، نصرآباد، رودشور، گل گهر و دوکوهه همزمان با هفته دولت به بهره برداری می رسد.
معاون شرکت راه آهن اظهار داشت: این پروژه ها از محل اعتبارهای سرمایه ای و طرح های عمرانی راه آهن در نواحی شمال، جنوب، شرق و غرب کشور برای سهولت بهره برداری مسافران از ایستگاه های راه آهن در این نواحی آماده شده است.
موسوی با بیان اینکه پروژه مکانیزه کردن زیرگذرهای ارتباطی شش ایستگاه منتخب در مسیر تهران- مشهد به پله برقی و آسانسور با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در ایستگاه های گرمسار، سمنان، دامغان، شاهرود، نقاب و نیشابور در دست اقدام است، گفت: راه آهن در تلاش است با اعتباری معادل ۲۰۰ میلیارد ریال، بخشی از این پروژه ها را در هفته دولت به بهره برداری برساند.
معاون مسافری راه آهن جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: هدف ما از احداث این پروژه ها افزایش ایمنی عبور و مرور مسافران از زیرگذرهای میان عرضی ایستگاه ها است.
موسوی از پروژه بازسازی، بهسازی و تجهیز ۱۵۰ نمازخانه در ایستگاه های راه آهن از جمله سبزوار، نیشابور، نقاب، ابومسلم، خیام، پیشوا، فرودگاه، بافق، مراغه، زرند، آذرشهر، خرم دره، ابردژ و تعدادی زیادی از ایستگاه های دیگر با اعتباری بالغ بر ۳۰۰میلیارد ریال خبر داد و گفت: برنامه ریزی ما افتتاح این پروژه ها در هفته دولت به منظور ارتقای سطح خدمات مسافران در مسیرهای ریلی کشور است.
وی افزود: پروژه مسقف شدن سکوهای ۶ و ۷ در ایستگاه تهران و سکوهای مسافری در ایستگاه های یزد و زاهدان با پیشرفت فیزیکی متوسط ۹۰ درصد در دست اقدام شرکت راه آهن است.
معاون مسافری راه آهن جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: قرارداد مسقف شدن سکوها در این ایستگاه ها با پیمانکاران آن معادل ۸۰میلیارد ریال بوده است که همزمان با هفته دولت به بهره برداری می رسد. طبق برنامه ششم توسعه قرار است در پایان این برنامه سهم حمل و نقل ریلی کشور در جابه جایی بار در کشور به ۳۰درصد و حمل مسافربه ۲۰ درصد افزایش یابد.