چهارشنبه, ۵ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Wed, 25 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

چرا محصول شما به فروش نمی رسد

7 سال پیش ( 1396/5/15 )
 

راه حل های زیادی برای افزایش فروش محصولات وجود دارد؛ اما اول باید دید چه چیزی باعث می شود مشتری ها علاقه ای به خرید محصول نداشته باشند.

اغلب مردم تنها برای یک دلیل مشخص محصولی را خریداری می کنند و ۹۹ درصد متخصصان فروش از آن دلیل اطلاعی ندارند. فرض کنید محصولی را به بازار عرضه کرده اید، اما برخلاف انتظار، استقبال گسترده ای از آن نشده است. آیا می دانید چرا مردم علاقه ای به خریداری محصول شما ندارند؟ احتمالا دلایل زیادی برای این موضوع وجود دارد.

درک کردن مشتری ها و شناخت نیازهایشان برای برقراری یک ارتباط خلاقانه ضروری است. ما در این مقاله ی زومیت، ۴ مورد از اصلی ترین دلایلی را که مشتری ها رغبتی به خرید یک محصول نشان نمی دهند، بررسی کرده  و راه حل هایی را برای رفع آن ارائه داده ایم.

۱- کمبود زمان

این روزها اغلب مردم به اندازه ای دغدغه ی کاری دارند که فرصت نمی کنند سراغ امتحان کردن محصول جدیدی بروند. آن ها وقت ندارند با شما تماس بگیرند، به شما ایمیل بزنند، به پیغام های شما جواب بدهند و حتی به توضیحاتتان گوش دهند. شما باید مشکل کمبود زمان مشتری ها را با ارائه راه های خلاقانه حل کنید.

مشکل زمان با ارائه ی یک محصول بهتر، با توضیح دادن مشخصات محصول یا با کاهش قیمت ها حل نمی شود. هیچ کدام از این راه حل ها مشکل کمبود زمان مشتری ها را حل نخواهد کرد. شما خودتان باید به مشتری ها مراجعه کنید و اطلاعات را در اختیارشان قرار دهید. حتی به آن ها بگویید که می دانید تا چه اندازه سرشان شلوغ است. از آن ها بخواهید به شما بگویند که چگونه می توانید مشکل کمبود زمان آن ها را حل کنید.

۲- جریان نقدی

اغلب کسب و کارها در مورد جریان نقدی خود نگران هستند. این مسئله هیچ ارتباطی با قیمت محصول یا برند شما ندارد. این موضوع مشکل مشتری ها است و شما به ناچار درگیر آن شده اید. پایین آوردن قیمت محصولات شما مشکل کمبود جریان نقدینگی مشتری ها را از بین نمی برد. فکر کردن مانند یک متخصص فروش را کنار بگذارید و مانند یک تاجر واقعی فکر کنید.

یک متخصص فروش حرفه ای سعی می کند برای این مشکل راه حل خلاقانه ای ارائه دهد. به سادگی از آن ها بپرسید که آیا مشکل جریان نقدی باعث می شود محصول شما را خریداری نکنند؟ و آیا اگر این مشکل وجود نداشت همین حالا برای خرید محصول شما اقدام می کردند؟ اگر چنین بود، می توانید از پیشنهاد پرداخت معوق برای تغییر معامله به نفع خودتان استفاده کنید.

۳- عدم نیاز

بسیاری از مردم بدون راه حل و محصول شما نیز می توانند به زندگی خود ادامه دهند. آن ها تصمیم ندارند که همین حالا محصول شما را خریداری کنند. چرا؟ زیرا بدون محصول شما نیز در حال زندگی و کسب درآمد هستند و نیازی برای خریداری آن احساس نمی کنند. مگر اینکه محصول خود را طوری به مشتری عرضه کنید که احساس کند بدون آن نمی تواند بیشتر از این به زندگی خود ادامه دهد.

ابتدا باید مشکل را به طور کامل برای آن ها توضیح دهید. رنج حاصل از مشکل را به گونه ای بیان کنید که آن ها احساس کنند همین حالا باید برای حل آن اقدام کنند. سپس محصول خود را معرفی کنید و بگویید چگونه می تواند این مشکل آن ها را از بین ببرد. اگر آن ها یک بار به خرید محصول شما علاقه مند شوند، مطمئنا بازهم برای خرید آن اشتیاق نشان می دهند. آن ها مشکل مورد نظر شما را دارند و نسبت به خریدن محصولاتتان علاقه نشان داده اند؛ پس در آینده نیز همین احساس را خواهند داشت. سعی کنید همیشه حضور ثابت داشته باشید و نیازهای آن ها را برآورده کنید.

۴- شهرت شما

شاید انتقاداتی از شما شده باشد که نسبت به آن ها بی اطلاع هستید. در اینترنت جستجو کنید و همه چیز را از زاویه دید مشتری ها ببینید. شاید یک نفر در فیسبوک یا سایت های دیگر از شما و شرکتتان انتقاد کرده باشد. این موضوع را به طور جدی بررسی و برای رفع آن اقدام کنید. حتی از آن ها بپرسید آیا چیزی راجع به شرکت شما شنیده اند که باعث می شود محصولاتتان را خریداری نکنند؟

به دقت به مشتری های خود گوش دهید. آن ها این موضوع را با حالت های صورت خود نشان می دهند. سپس توضیحات خود را طوری به آن ها ارائه دهید که متوجه شوند چنین شایعاتی حقیقت ندارند. بسیاری از مردم برای خریدن محصول جدید شک دارند و با خواندن یک نقد نامناسب محصول شما را کنار می گذارند. درواقع بهترین راه برای از بین بردن شهرت بد این است که شهرت خوب به دست آورید. افرادی را که در مورد شما و شرکتتان اطلاعات مفید ارائه می دهند، یک جا جمع کنید. سپس از آن ها بخواهید که در مورد مزایای محصول شما صحبت کنند.

شما باید هر روز به مردم جهان بگویید چه محصولی عرضه می کنید. این کار را به شیوه های متنوع انجام دهید تا کاربران بیشتری را به سمت خود جذب کنید. شهرت خود را بسازید و سپس به مردم بفروشید. این شعار قدیمی که می گفت برای کار خودتان تبلیغ نکنید، دیگر اعتباری ندارد. تا جایی که می توانید برند خود را در میان مردم جا بیندازید. نیازی نیست که بدون نقص باشید. فقط کافی است بهترین خودتان را ارائه دهید. مطمئنا در این مسیر چند نفر از شما متنفر خواهند شد. از مردم بخواهید که پست های خوب و مثبت در مورد شما منتشر کنند تا دشمنانتان نیز احساس خوبی نسبت به شما پیدا کنند.

معمولا دلایل زیادی برای عدم خرید یک محصول از طرف مردم وجود دارد. برای رشد دادن کسب و کارتان باید نیازهای خریداران را در نظر بگیرید و بررسی کنید چرا آن ها محصولات شما را نمی خرند. سپس با حل کردن این مشکلات میزان رشد خود را افزایش دهید. راه حل های زیادی برای حل یک مشکل وجود دارد؛ اما در مرحله ی اول باید ببینید علت چیست و سپس به دنبال مناسب ترین راه حل باشید.

برچسب ها : بازاریابی و فروش
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/JQgeFITM
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپورخرید PS5
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه