دوشنبه, ۳ دی(۱۰) ۱۴۰۳ / Mon, 23 Dec(12) 2024 /
           
فرصت امروز

داستان ها بیانگر خاطرات، رویدادها و روابطی هستند که خانواده ها را درگیر می کنند. آنها به رابطه، دوام و قوام داده و ریشه ها و ارزش ها را مستحکم می کنند. 

داستان ها روایتی هستند عمیق که انسجام و همکاری را تقویت می کنند. در دنیای امروز تلاش های گسترده ای برای به خاطر آوردن و بازآفرینی آنها جهت تقویت هویت صورت می گیرد. نمونه زیر یکی از فعالیت هایی است که توسط پروفسور آندریا برین صورت گرفته است.

گفتن داستان فقط یک سرگرمی برای دوران کودکی نیست. پروفسور آندریا برین معتقد است که که داستان گفتن در طول زندگی به عنوان ابزاری برای تعریف خودمان ادامه دارد. هویت از طریق داستان ها ساخته می شود. داستان هایی که درباره خودمان می گوییم در طول زندگی مان تغییر می کند. داستان منعکس کننده پیشینه خانوادگی، فرهنگ و روابط ما است.

تجارب جدید و آدم های دیگر، زندگی ما را تغییر می دهند. آنها با ما ارتباط دارند، به ما می گویند که ما کی هستیم و کمک می کنند تا درک کنیم که چه کسی هستیم.

آندریا برین همکار تحقیق در یک پروژه داستان سرایی دیجیتال است که توسط پروفسور سوزان دیون در دانشگاه یورک رهبری می شود.

این پروژه از دانشجویان و معلمان بومی می خواهد فیلم های کوتاهی در مورد تجربیات شان در سیستم آموزشی با استفاده از کلمات، موزیک و تصاویر ساخته و حرف بزنند. داستان های دیجیتال به معلمان و دانش آموزان در برنامه های آموزش معلمان، اعضای هیأت مدیره مدرسه و دیگران نشان داده می شود.

پرفسور برین می گوید «بخش عمده ای از هدف، آموزش و تغییرات اجتماعی است.» وقتی مردم داستان شان را به اشتراک می گذارند، فهم درونی تجربیات دیگران را دریافت می کنند، کلیشه ها شکسته می شود و آن خیلی مهم است، چون به مردم کمک می کند تا تجربیات دیگران را درک کنند.

برین به این موضوع علاقه مند است که چگونه داستان سرایی بر داستان گو و روایت کننده تأثیر می گذارد، مخصوصا آنهایی که نادیده گرفته شده و به حاشیه رانده شده اند. آیا به اشتراک گذاشتن داستان های آنها کمک می کند تا شنیده شده یا به رسمیت شناخته شوند؟ آیا شنیدن داستان های همسالان، کمک می کند حس تعلق و هدف را احساس کنند؟

آندریا برین، استاد دانشگاه گلف با پیشینه ای در زمینه ریسک و پیشگیری، در بخش «خدمات جوانان متروی شرق» در شهر اسکارربو مشغول به کار بود و برنامه های مداخله خشونت را که شامل برنامه ای برای دانشجویان اخراج شده از سسیتم عادی مدرسه بود هدایت می کرد.

او می گوید که بسیاری از دانش آموزان از خانواده های کم درآمد، محروم و عوام بودند. «همه دانش آموزان واقعاً می خواستند تغییرات را در زندگی شان ایجاد کنند، ولی با موانع زیادی برای ساخت تغییرات مواجه بودند.»

اگرچه بسیاری از دانش آموزان توانستند تغییرات مثبتی در زندگی شان ایجاد کنند اما همه موفق نشدند. او می خواست بداند که چرا برخی از دانش آموزان توانستند زندگی خود را تغییر دهند، درحالی که دیگران نتوانستند.

او می گوید: «به نظر من، یک تفاوت بزرگ در بچه هایی که موفق بوده اند و کسانی که موفق نبودند به نظر می رسید و آن در هویت شان بود.» کسانی که توانستند درک خود را، از خود تغییر دهند، به تغییرات مثبت در زندگی خود ادامه دادند.

داستان سرایی نقش مهمی در وظایف پروفسور برین به عنوان دانشمند ارشد Kidü بازی می کند. Kidü برنامه ای برای والدین است با صدها فعالیت که منجر به تعامل خانواده ها و بچه ها می شود. با استفاده از تحقیقاتی که بر مبنای توسعه، بهداشت و آموزش صورت گرفت، این برنامه خانواده ها را راهنمایی می کند که چطور می توانند بیشترین بهره را از هر فعالیت و رابطه ای با فرزندان شان ببرند.

او می گوید «Kidü یک مولفه داستان سرایی بزرگی دارد.» این برنامه شامل یک صفحه نمایش است که والدین می توانند عکس ها و داستان های کودکان خود را ارسال کنند و بچه ها شخصیت های اصلی داستان های خود را به نمایش بگذارند.

او معتقد است «داستان گویی برای رشد بچه ها بسیار مهم است. کودکان و نوجوانانی که از خانواده هایی هستند که در آن داستان های زیادی وجود دارد، از لحاظ زبان، روابط و رفاه عاطفی قوی تر هستند.»

کارشناس ارشد بازاریابی

مطالب مرتبط:

ساختار اساسی داستانسرایی

داستان سرایی برند و ارزش های مشترک

تضاد و داستانسرایی

داستان سرایی مشتری در استراتژی بازاریابی دیجیتال

چگونه داستان سرایی بر هویت تأثیر می گذارد

داستان سرایی و فرهنگ سازمانی

قواعد کلی بر داستان سرایی

داستان سرایی در تبلیغات

داستان سرایی، راهکار جادویی فروش محصولات

چرا داستان سرایی برای یک برند مهم است

داستان سرایی و تاثیرآن در موفقیت برندها

داستان سرایی و خلق انگیزه

اصول داستان نویسی را پیش از راه اندازی استارتاپ یاد بگیرید

داستان سرایی و مسئولیت اجتماعی

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/d2CVaz16
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
سفارش سئو سایتقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانلوازم یدکی تویوتاتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطیکفپوش پی وی سیتماشای سریال زخم کاری 4تخت خوابخرید کتاب استخدامیقیمت کمد دیواریکاشت ابرو طبیعیپارتیشنتاسیس کلینیک زیباییریفرال مارکتینگ چیست؟ماشین ظرفشویی بوشکوچینگ چیستتور سنگاپور
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه