جمعه, ۵ مرداد(۵) ۱۴۰۳ / Fri, 26 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

دیتا سنتر ملی آسیاتک در مساحتی به بزرگی بیش از ۹۰۰ مترمربع صبح روز 31 تیر ماه در برج میلاد تهران افتتاح شد.

این مراسم با سخنرانی مهندس مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، دکتر عمیدیان معاون وزیر ارتباطات و ریاست سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مهندس یوسفی زاده مدیرعامل شرکت انتقال داده های آسیاتک، مهندس درویش پور مدیرعامل برج میلاد و با حضور جمعی از خانواده های شهدای هسته ای، مقامات کشوری و دست اندرکاران صنایع IT و مخابراتی برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر درویش پور، مدیرعامل برج میلاد ضمن تشریح وضعیت فوق العاده مناسب برج میلاد برای راه اندازی دیتاسنتر ملی آسیاتک بر این نکته تأکید کرد که برج میلاد ششمین برج بلند مخابراتی دنیا و مستحکم ترین سازه مخابراتی کشور است و ظرفیت بسیار مناسبی برای میزبانی دیتا سنتر آسیاتک دارد.

مهندس مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه طراحی برج میلاد عنوان برج مخابراتی نام برده می شد، ولی پس از به بهره برداری رسیدن برج، بخش مخابراتی آن غیرفعال بود و اصرار داشتیم تا هرچه سریع تر این بخش نیز فعالیت خود را شروع کند.

مهندس یوسفی زاده مدیرعامل آسیاتک نیز طی سخنانی به گزارش فعالیت ها و اقدامات این شرکت برای راه اندازی دیتاسنتر برج میلاد پرداخت. وی عنوان کرد: شرکت آسیاتک همواره در راستای همراهی با شبکه ملی اطلاعات اقدامات مهمی انجام داده است.

وی با بیان اینکه از مخابرات در برج مخابراتی برج میلاد خبری نبود، بر این نکته تأکید کرد که اصرار داشتیم امکانات مخابراتی برج راه اندازی شود، لذا خوشحالیم که این قرارداد بسته شد و آسیاتک کار را شروع کرد.

مدیرعامل آسیاتک ادامه داد: با توجه به افزایش انتقال دیتای داخلی از خارج به داخل کشور، اهمیت ایجاد و ارتقای فضای امن و کافی در کشور بیش از پیش به چشم می خورد و در این راستا و با توجه به حجم عظیم این پروژه و همچنین اهمیت ویژه امنیت در آن، انتخاب مکانی که دارای ویژگی های منحصر به فرد از نظر تکنولوژی ساخت، امنیت اطلاعات، ارتفاع، تجهیزات، تأمین انرژی های پایه و سایر ملزومات تخصصی و تکنیکی باشد، بسیار مهم به نظر می رسید.

وی گفت: بر همین اساس در خصوص انتخاب بهترین فضای ممکن با بهره گیری از فناوری روز دنیا، پس از برگزاری جلسات تخصصی و کاربردی، فضایی با مساحت بیش از 900 مترمربع در برج میلاد تهران به عنوان ششمین برج بلند مخابراتی دنیا و مستحکم ترین سازه مخابراتی کشور به این پروژه اختصاص داده شد.

وی در خصوص ویژگی های منحصر به فرد برج میلاد به عنوان مستحکم ترین سازه مخابراتی کشور، گفت: برق شهری متفاوت از دو مسیر مختلف و Chp پورت و ژنراتورهای دیزلی که طراحی شده است از نکات قابل توجه است. مدل طراحی برق و سرمایش که از کف اتفاق می افتد نیز بسیار حائز اهمیت است.

اتاق مانیتورینگ مستقر در فضای 284 وجود دارد که به ناک اصلی شرکت مرتبط است و در دو مرحله پایش اطلاعات و مانیتورینگ صورت می گیرد و در صورتی که نیاز به ارائه خدماتی باشد، توسط همکاران ما به مشترکان ارائه خدمت می شود. در همین حال، امکان تفکیک و اختصاصی سازی فضاها برای استفاده و بهره برداری های خاص وجود دارد که قابل ارائه است.

وی در خصوص مزایای ملی راه اندازی دیتاسنتر آسیاتک در برج میلاد، گفت: این اقدام باعث تسهیل انتقال محتواهای ایرانی از خارج به داخل کشور می شود. به دلیل اینکه وقتی ما سال 92 این کار را شروع کردیم ارتباط با هسته شبکه کشور خیلی راحت به دست نمی آمد و ما در نخستین اقدام، از فضاهای زیرساخت خودمان استفاده کردیم، فضای زیرساخت تعاریف دیگری داشت و بهینه سازی آن نکات خاص خودش را داشت و بعد از آن دیتاسنتر خود آسیاتک به کمک این ماجرا آمد و در نهایت این فضا در حال حاضر می تواند به راحتی چند ده برابر این اتفاقی را که تا الان رخ داده است مدیریت و به انتقال دیتاها کمک کند.

مدیرعامل آسیاتک گفت: اشتغال زایی مستقیم و غیرمستقیم از نکات دیگر است. نکته دیگر سرعت بالای ارتباط است که به هر حال بستر فیبرنوری و شبکه ای که طراحی شده و مقدار IP که قابل اختصاص برای یک برج است برای بهره برداری راحت تر کمک می کند و از همه اینها مهم تر ما آمادگی کامل داریم که از شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها حمایت کنیم و با تسهیلات ویژه ای نیازهای سخت افزاری و نیازهای دسترسی به شبکه را در اینجا تأمین کنیم که با پروتکل خاص و حمایتی این قضیه اجرایی شود.

وی ضمن اشاره به سرویس های قابل ارائه به سازمان ها و ارگان ها توسط این دیتاسنتر، گفت: ایجاد گیت سنتر و مدیا سنتر از دیگر اتفاقاتی است که معمولا قابل استفاده است و در برج ها دیده می شود که در این دیتاسنتر هم اجرا شده است.

مدیرعامل آسیاتک با بیان اینکه انتقال محتوای فاخر ملی برای میزبانی در داخل کشور، سرعت بالای ارسال اطلاعات، اشتغال زایی و تأمین بهینه فضای همکاری با شرکت های دانش بنیان از مزایای ملی و کلیدی این پروژه هستند، بر نقش مهم این دیتاسنتر در حمایت از محتوای داخلی تأکید کرد.

شایان ذکر است که در این مراسم از تمبر یادبود دیتاسنتر ملی آسیاتک با حضور خانواده شهدای هسته ای شهیدان علیمحمدی و رضایی نژاد رونمایی شد.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/Jdljo2fg
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوکخرید اقساطی آیفون 13 با تخفیف ویژه
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه