شنبه, ۳۰ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sat, 20 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

قائم مقام انجمن کارفرمایان صنعت پتروشیمی از پیگیری همزمان وزارتخانه های امورخارجه، اقتصاد و بانک مرکزی برای حل مشکل ارز پتروشیمی ها خبر داد و گفت: یکی از راهکارهای کوتاه مدت، ایجاد صرافی است.

فریبرز کریمایی در گفت وگو با فارس با اشاره به مشکلاتی که در مبادلات مالی شرکت های پتروشیمی ایران با کشور چین رخ داده است، گفت: این اتفاق زمانی اتفاق افتاد که تغییری در مبادلات مالی بین گمرک و بخش بانکی چین رخ داد و ناشی از تغییر مقررات داخلی در چین است و به هیچ عنوان به منزله تحریم محصولات پتروشیمی ایران توسط کشور چین نیست.

قائم مقام انجمن کارفرمایان صنعت پتروشیمی با اشاره به اینکه شرکت های پتروشیمی باید قبل از تحویل محصولات صادراتی خود پول را دریافت کنند، تصریح کرد: باید تأکید کنم که مشکل ایجاد شده به دلیل کمبود محصولات تولید شده نیست و بانک مرکزی ایران، وزارت اقتصاد و وزارت امور خارجه به طور همزمان و با قید فوریت به دنبال حل این مشکل هستند.

کریمایی ادامه داد: در این حالت دو راهکار کوتاه مدت و بلند مدت وجود دارد تا مشکل برطرف شود. در کوتاه مدت گزینه ها و راهکارهای مختلفی در کنار رایزنی با مقامات چین در حال انجام است تا مشکل برطرف شود و در بلند مدت راهکار اصلی تنوع بخشی به بازارهای صادراتی محصولات پتروشیمی کشور است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: به همین دلیل اولویت ما حل مشکلات پیش آمده به صورت ضرب الاجل است که برای آن نیز می توان راهکارهای کوتاه مدتی را تعریف کرد که موضوع در دست بررسی است.

وی ادامه داد: این مشکل غیر قابل حل نیست اما باید تلاش کرد مشکل در کمترین زمان برطرف شود که در این خصوص گزینه های مختلفی در حال بررسی است.

کریمایی با اشاره به اینکه هم اکنون و بعد از برجام شرکت های پتروشیمی تجهیزات و قطعات مورد نیاز خود را عمدتا از کشورهای اروپایی تأمین می کنند، گفت: شرکت های پتروشیمی غیر  از اینکه محصولات خود را به چین صادر می کنند کمترین مراودات را با چین دارند و قطعات و تجهیزات خود را عمدتا از اروپا وارد می کنند و موضوع تشکیل صرافی مشترک در کشور چین با لحاظ این ملاحظات در حال مطالعه است. 

قائم مقام انجمن کارفرمایان صنعت پتروشیمی در پاسخ به این سوال که این موضوع می تواند در بازار ارز اثر گذار باشد، گفت: سال گذشته 10 میلیارد دلار صادرات محصولات پتروشیمی داشتیم که حدود 70 درصد آن به بازار داخل وارد شد که تقریباً 7 میلیارد دلار بوده است، در واقع شرکت های پتروشیمی در گذشته ماهانه حدود 500 تا 600 میلیون دلار یا ارزهای معادل آن را وارد بازار می کردند و اکنون بخشی از این ظرفیت در کوتاه مدت با اختلالاتی مواجه شده است که جبران این میزان ارز از سوی بانک مرکزی به هیچ عنوان مشکل نیست و لذا نگرانی از بابت نوسانات ارز نداریم و با مدیریت صحیح بازار ارز قابل تنظیم است.

وی ادامه داد: بنابراین من تأکید می کنم که این مشکل حل نشدنی نیست و این انجمن با تمامی توان و با کمک مسئولان در حال پیگیری و حل مشکل است.

گفتنی است علی طیب نیا، وزیر اقتصاد نیز برای حل مشکل به وجود آمده به چین سفر کرده است.

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/93Y6RT4f
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتین
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه