شبکه اجتماعی فیس بوک 3 هزار نفر را برای مقابله با انتشار خشونت، تبعیض نژادی و بی اخلاقی در فیس بوک استخدام می کند. این سیاست جدید کمپانی فیس بوک است در مقابله با خشونت رو به گسترش در دنیای اینترنت. فیس بوک هم مانند همه شبکه های اجتماعی و جلوتر از همه آنها برای مقابله با مشکلاتی که از محتوی های غیر اخلاقی و خشونت آمیز به وجود می آید، اقداماتی را انجام می دهد.
به گزارش اسپوتنیک، زاکربرگ در صفحه رسمی فیس بوک خود، صحنه های منتشر شده زنده ویدئویی را که در آن کاربران به خود و دیگران آسیب می رسانند، «دردآور» خواند.
وی گفته است که این امر با هدف این شبکه اجتماعی که «ایجاد یک جامعه امن» است، در تضاد است.
به دلیل افزایش خشونت رو به گسترش در جهان، شرکت فیس بوک با استخدام ۳۰۰۰ کارمند که وظیفه چک کردن این شبکه اجتماعی برای هرگونه اقدام به انتشار خشونت را دارند، سعی در جلوگیری از افزایش این عمل دارد. این ۳۰۰۰ کارمند جدید در سال آینده به این شرکت اضافه خواهند شد و همراه با ۴۵۰۰ کارمند دیگری که از قبل مسئول بررسی این موضوع بوده اند، مشغول به کار می شوند.
به گفته وی، فیس بوک روند فرستادن شکایت به محتوای نامناسب را آسان تر می کند. زاکربرگ توضیح داد که این امر اجازه می دهد کارمندان این شبکه اجتماعی در صورت ضرورت مراجعه به پلیس، سریع تر عکس العمل نشان دهند.
زاکر برگ، مدیرعامل فیس بوک همچنین اعلام کرد که فیس بوک به پیگیری قضایی ادامه خواهد داد تا در صورت امکان اگر شخصی در مورد خودکشی صحبت می کند از نظر اجتماعی او را از این کار باز دارد.
مارک زاکربرگ می گوید که این کارمندان علاوه بر خشونت، پست هایی را که دارای محتوای سوء استفاده از کودکان و سخنان تنفرآمیز هستند، حذف می کنند. البته هنوز هم در مورد اینکه این 3000 نفر رسمی یا قراردادی خواهند بود نیز اطلاعاتی وجود ندارد. این افراد از نظر سلامت ذهنی و روانی در خطر بوده و نیاز به یادگیری شیوه های مدیریت استرس خواهند داشت. این کارمندان باید از نظر فیزیکی و روانی کاملاً آماده باشند تا قادر به برخورد با فضای استرس زای این شغل و ضربه های روحی ناشی از آن باشند.
راجر مک نامی، مدیر اجرایی مؤسسه تکنولوژی Elevation Partners می گوید: «این عمل صدمه ای به درآمد کمپانی نخواهد زد و فیس بوک در کسب و کارهای بسیاری درگیر است که در تعدادی از آنها رشد بسیار خوبی دارد.
تنها مشکلی که ممکن است با آن روبه رو شوند، مشکل اعتماد نکردن کاربران، برای امنیت و حریم شخصی خود است.
اگر کاربران و شرکت های سرمایه گذار اروپایی در مورد حقوق شهروندان در این اقدام جدید سوال نکنند من بسیار حیرت زده می شوم. فکر می کنم گوگل و فیس بوک برای جلوگیری از این موارد حداقل تلاش خود را به کار گرفته اند.»