دوشنبه, ۵ آذر(۹) ۱۴۰۳ / Mon, 25 Nov(11) 2024 /
           
فرصت امروز

افکار یک تبلیغاتچی –( بخش سوم)

7 سال پیش ( 1396/1/29 )
پدیدآورنده : مهرداد انوری  

چه تبلیغاتی مناسب است؟ سوال مهمی که ذهن و فکر صاحبان برند و فعالان حوزه تبلیغات را به شدت درگیر خود می کند و همیشه دغدغه ای است بزرگ برای این قشر، چراکه در نهایت پس از هزینه کرد و اختصاص زمان و انرژی نتیجه ای مطلوب حاصل می شود یا خیر؟ در پاسخ به این سوال و این دغدغه بزرگ باید گفت تا زمانی که موضع گیری محصول تان درست تعیین نشود تبلیغات هر چقدر هم که خلاقانه باشد، باز هم اثربخش نخواهد بود.

در بازار رقابتی امروز باید جایگاه مناسبی برای محصول مان در بازار طراحی کنیم که این طراحی نیازمند شناخت دقیق مخاطبان و بازار هدف تان است و اینکه دقیقا محصول تان مناسب ترین محصول برای چه بازار هدفی است. امروزه نمی توان گروه مخاطب کلی برای محصول تعیین کرد. به عنوان مثال گفت این محصول برای آقایان است و محصول دیگر برای خانم ها. باید گفت در تعیین موضع گیری در بازارهای رقابتی علاوه بر این فاکتور المان های دیگری نیز تأثیرگذار هستند.

آل ریس و جک تروت معتقدند که در جنگل ارتباطی که آن بیرون است، تنها امید موفقیت، دستچین کردن، تمرکز روی اهداف کوچک و تمرین دسته بندی آنهاست. آیا تا به حال این سوال به ذهن تان خطور کرده که خمیردندان کلوزآپ و سینگال چه تفاوت هایی دارند؟ یا اینکه کوکاکولا و پپسی تفاوت های شان در چیست؟ باید گفت ممکن است در ساختار شیمیایی و فرمولاسیون شان تفاوت هایی باشد ولی واقعاً این تفاوت فرمولاسیون را چند درصد از مردم درک می کنند؟ و آیا تا به حال برای خرید نوشابه ابتدا فرمولاسیون آن را چک کردید و سپس اقدام به خرید کردید؟ مسلما خیر. باید صادقانه گفت دلیل تفاوت های محصولات در یک حوزه موضع گیری و موقعیت یابی آنهاست.

باید افزود این همان قانونی است که آل ریس و لورا ریس به آن اشاره می کنند که بازاریابی جنگ درک مردم از محصول است نه چگونگی آن و این درک از محصول توسط مردم به کمک جایگاه یابی و موضع یابی به دست می آید. فرآیند پیچیده بازاریابی در حقیقت اتفاقی که رخ می دهد فروش جایگاه محصول است نه خود محصول، چراکه در واقع ما در انتخاب های مان توسط میل باطنی و ضمیر ناخودآگاه بهره می بریم و هدایت می شویم.

برای اینکه مصرف کننده و مشتری را به سمت کالای خود جذب کنید باید با هوشیاری و هوشمندی محصول تان را در بازار قرار دهید یعنی در جایگاه مناسب و این فرآیند آسانی برای بازارهای رقابتی نیست چراکه ممکن است در یک جایگاه حضور رقبای بالفعل و بالقوه بسیار چشمگیر باشد. باید گفت جایگاه یابی آگاهانه می تواند یکی از اصلی ترین رموز موفقیت در فروش و در نهایت تحقق برند شود.

فراموش نباید شود که یک محصول نمی تواند چندین جایگاه را به خود اختصاص دهد و اگر برندی در راستای این هدف قدم بر می دارد مسلما نه تنها با موفقیت روبه رو نمی شود بلکه ممکن است حتی کمپانی های بزرگ را هم تحت تأثیر قرار دهد و از موفقیتش کم کند. به عنوان مثال اگر قرار بود که ساعت رولکس محصول یک میلیونی تومانی هم تولید کند دیگر جایگاه خاص و لوکس را که در این سال ها به خود اختصاص داده بود تحت الشعاع قرار می داد و جایگاهی که به زحمت و تلاش بی شمار ایجاد شده بود دچار آسیب می شد.

دکترای مدیریت کسب‌ و‌ کار

لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/QNg4cBYD
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
خرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چینخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانکمک به خیریهسریال ازازیللوازم یدکی تویوتاریفرال مارکتینگ چیست؟محاسبه قیمت طلاماشین ظرفشویی بوشآژانس تبلیغاتیتعمیرگاه فیکس تکنیکتور سنگاپورتولید کننده پالت پلاستیکیهارد باکستالار ختمبهترین آزمون ساز آنلایننرم افزار ارسال صورتحساب الکترونیکیقرص لاغری پلاتینirspeedyیاراپلاس پلتفرم تبلیغات در تلگرام و اینستاگرامگیفت کارت استیم اوکراینمحصول ارگانیکبهترین وکیل شیرازخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلقیمت ملک در قبرس شمالیچوب پلاستضد یخ پارس سهندخرید آیفون 15 پرو مکسمشاور مالیاتیقیمت تترمشاوره منابع انسانیخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختاکستریم VXدانلود آهنگ جدیدلمبهخرید جم فری فایرتخت خواب دو نفرهکابینت و کمد دیواری اقساطی
تبلیغات
  • تبلیغات بنری : 09031706847 (واتس آپ)
  • رپرتاژ و بک لینک: 09945612833

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه