ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت ارزش آفرین با هدف ارزیابی میزان خلق ارزش از سرمایه های معنوی و معرفی سه سازمان دانشی برتر راه یافته به جایزه جهانی MAKE در سطح قاره آسیا برگزار شد.
بانک پاسارگاد، فولاد مبارکه اصفهان و پتروشیمی بندر امام (ره) به عنوان سه سازمان دانشی برتر در ایران در این کنفرانس مورد تقدیر قرار گرفتند.
این مراسم با حضور مقامات عالی رتبه کشوری و لشکری و مدیران عالی بیش از 130 سازمان ایرانی، برخی سفیران کشورهای اروپایی، نماینده جایزه جهانی Make در ایران، نماینده مؤسسه تحقیقاتیTeleos به عنوان نهاد جهانی برگزاری این جایزه، جمعی از دانشگاهیان، اندیشمندان و... در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد. در این مراسم همچنین آخرین دستاوردهای حوزه مدیریت دانش محور در ایران و جهان توسط چهره های شاخص بین المللی و داخلی مورد بررسی قرار گرفت.
براساس این خبر، ارزیابی سازمان های شرکت کننده در ششمین دوره جایزه جهانی MAKE در ایران براساس 150 شاخص معتبر بین المللی این بنیاد، توسط استادان و خبرگان برجسته بین المللی دارای سوابق مدیریت و نظارت بر سازمان های پیشرو دنیا نظیر Siemens، Bosch، BP، GlaxoSmithKline، ArcelorMittal، Deutsche Bank، Mercedes-Benz، Pwc، British Telecom و... در سه مرحله انجام شده است.
گفتنی است جایزه جهانی MAKE، بزرگ ترین و معتبرترین مرجع ارزیابی و هدایت سازمان های دنیا در ارزش آفرینی دانش محور است که در ایران با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و زیرنظر مستقیم بنیاد جهانی MAKE اهدا می شود.
مهدی شفیعی زاده، نماینده بنیاد جایزه جهانی سازمان دانشی برتر در ایران گفت: امسال 70 سازمان ایرانی مورد ارزیابی قرار گرفتند که از این تعداد 45 سازمان وارد مرحله ارزیابی از نزدیک شدند و پنج سازمان هم به فینال ارزیابی رسیدند که در نهایت بانک پاسارگاد، فولاد مبارکه اصفهان و پتروشیمی بندر امام (ره) به عنوان سه سازمان دانشی برتر در ایران به عنوان برترین های ایران انتخاب شدند.
وی هدف از برگزاری این جایزه را ارزیابی سازمان ها عنوان کرد و گفت: ارزیابی میزان خلق ارزش از سرمایه های ندیدنی در کنار سرمایه های فیزیکی و همچنین خلق ارزش از ساختار، ارتباطات سازمانی و منابع انسانی و مدیریت این منابع هدف اصلی برگزاری این جایزه است.
شفیعی زاده به معیارهای ارزیابی سازمان ها اشاره کرد و افزود: هشت محور شامل رهبری سازمان، یادگیری سازمان، ایجاد محیط تعاملی برای به اشتراک گذاری دانش، فرهنگ سازمانی، نوآوری، سرمایه فکری، دانش مشتریان و خلق ارزش از دانش برای ذی نفعان به انضمام 150 شاخص معیار ارزیابی شرکت ها بود.
وی ادامه داد: هر سه سال یک بار یک کشور آسیایی میزبانی این مراسم را برعهده دارد که ژانویه سال بعد هنگ کنگ میزبان مراسم خواهد بود و شرکت های برتر ایرانی در آن مراسم با شرکت های بزرگ آسیایی که جزو بهترین های این جایزه هستند، به تبادل تجربه خواهند پرداخت.
شفیعی زاده تأکید کرد: 70 تا 90 درصد سرمایه در میان 500 سازمان برتر دنیا سرمایه فکری محسوب می شود که امیدواریم سازمان های ایرانی نیز به این سمت حرکت کنند.
جایزه جهانی سازمان دانشی برتر از سال 1998 به عنوان بزرگ ترین و معتبرترین ارزیابی جهانی در حوزه مدیریت دانش محور سازمانی در جهان برگزار می شود. با توجه به اهمیت این جایزه و ارزیابی های مستمر آن بر فعالیت های مدیریتی سازمان ها، دانشگاه صنعتی شریف نمایندگی جهانی MAKE را در ایران به عهده گرفت و امسال نیز ششمین سال برگزاری این جایزه در ایران را شاهد هستیم.