یکشنبه, ۳۱ تیر(۴) ۱۴۰۳ / Sun, 21 Jul(7) 2024 /
           
فرصت امروز

با توجه به آمار و ارقام گروه مشاوره ای بوستون، از زمان بحران وام ها، مجازات اعمال شده در بانک ها به سطح بی سابقه ای رسیده است.

بانک های اروپایی 37 درصد از این جریمه ها را به خود اختصاص داده اند. مقامات ایالات متحده تاکنون فعال ترین افراد در این موضوع بوده اند.10 سال پس از آغاز بحران مالی جهانی که با سقوط بازار به دلیل وام های پشتوانه ای آغاز شد، این وام ها هنوز می توانند خطرناک باشند، زیرا بزرگ ترین موسسات هم هنوز قادر به پرداخت آنها نشده اند.

پایان دسامبر، دویچه بانک آلمان در توافقی که با مقامات ایالات متحده کرده است توانست جریمه خود را 7.2 میلیارد دلار کاهش دهد. وزارت دادگستری ایالات متحده در ابتدا 14 میلیارد دلار را برای این بانک آلمانی در بازار بورس در نظر گرفته بود که این موضوع باعث وحشت مقامات این بانک شد.

گروه مشاوره بوستون گفته است که بین سال های 2009 تا 2016 مقدار تجمعی تحریم های مالی علیه بانک ها 321 میلیارد دلار بوده است که تنها در سال 2016 این مبلغ مقدار 42 میلیارد رشد داشته است. با توجه به آمار ها که Global banking risk روز پنجشنبه در گزارش خود منتشر کرده است، بانک های اروپایی در مجموع مبلغ118 میلیارد دلار یا 37 درصد کل مبلغ از ایالات متحده جریمه شدند. ما به طور خاص باید به یاد داشته باشیم که مقدار عظیم جریمه پرداخت شده توسط بانک های آمریکایی مریل لینچ، سی تی گروپ، جی پی مورگان و ول فارگو است.

مشاوره مدیریت جهانی اعلام می دارد که جریمه به خاطر بحران وام های بدون پشتوانه و پیامد های آن نیست، حتی اگر اکثر موارد در همین زمینه باشد.

برخی نگران شکستن تحریم ها هستند، مانند 8.9 میلیارد دلار پرداخت شده توسط بی ان پی پاریباس و همچنین جریمه های سنگین مربوط به رسوایی Libor-Euribor  (بیش از 2 میلیارد دلار) وجود دارد.تنظیم کننده های اروپایی تنها مسئول 6 درصد از این جریمه ها هستند.

مارتین بلسینگ، رئیس «کومرتس بانک»، دومین بانک بزرگ آلمان روز پنج شنبه به وقت محلی در نیویورک گفت:  «ما با تفاهمی به این فرآیند طولانی و بغرنج پایان دادیم.» او در ادامه گفت:  «ما اکنون بر این نکته متمرکز خواهیم شد که کلیه کاستی های اشاره شده از طرف نهادهای آمریکایی برطرف شوند.»

کومرتس بانک آلمان به نقض تحریم های آمریکا علیه ایران، سودان و چندین کشور دیگر و همچنین نقض قوانین پولشویی ایالات متحده متهم شده است. پنج نفر از اعضای رهبری این بانک باید به همین دلیل به فعالیت های خود در این بانک خاتمه بدهند. دولت آمریکا بسیاری از شرکت های آلمانی را نیز متهم به نقض تحریم های اقتصادی علیه ایران کرده است.

گفته می شود دادستان این پرونده موافقت کرده بوده تا اتهام نقض قوانین پولشویی آمریکا در این بانک در کنار اتهام نقض تحریم های اقتصادی علیه ایران در یک پرونده مطرح شود. کومرتس بانک آلمان تصمیم گرفت با تفاهم با وزارت دادگستری و خزانه  داری آمریکا و دیگر سازمان های دست اندرکار تنظیم های مالی این کشور و پرداخت جریمه، به کلیه پرونده های خود در رابطه با نهادهای آمریکایی که از سال ۲۰۱۰ این مؤسسه مالی را درگیر خود ساخته، پایان دهد.

نهادهای آمریکا کومرتس بانک آلمان را به خاطر معاملات خود با ایران از جمله با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران  (IRISL) طی سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷ میلادی متهم کرده اند. آنها بر این نظرند که این بانک از وجود تحریم ها علیه شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی با اطلاع بوده و آگاهانه چنین معامله ای را انجام داده است. کومرتس بانک بانکی چندملیتی است که شعبه مرکزی آن در برج این بانک در شهر فرانکفورت آلمان قرار دارد.

این بانک پس از دویچه بانک، دومین بانک بزرگ آلمان است. در ماه ژوئن سال ۲۰۱۴ میلادی بانک فرانسوی «بی ان  پی پاریباس» که به انجام معاملات غیرقانونی با ایران، سودان و کوبا و نادیده گرفتن تحریم های مالی علیه این کشورها متهم شده بود، آمادگی خود را به پرداخت جریمه ای تا سقف ۹میلیارد دلار به ایالات متحده آمریکا اعلام کرد.

مقامات آمریکایی بیشتر این جریمه 320 میلیاردی را اعمال کردند (179 میلیارد دلار، بیش از نیمی از کل جریمه). با توجه به اعلام سازمان مشاوره مدیریت جهانی، این روند در حال تکامل است «ناظران اروپایی و آسیایی باید در سال های آینده فعال تر باشند.» در مقابل، می توان نرمی و ملایمت بیشتری از آمریکایی ها انتظار داشت. بعد از تصمیمات دونالد ترامپ در رابطه با کاهش نظارت بر بانک ها، باید یک واکنش تعادلی در این بخش در نظر گرفت. با توجه به مشاوره مدیریت جهانی بین سال های 2011 تا 2015 این بانک ها تحت نظارت شدید قرار گرفتند.

منبع : latribune
برچسب ها : فرصت آزاد
لینک کوتاه صفحه : www.forsatnet.ir/u/WlT5uORY
به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی :
نظرات :
قیمت های روز
پیشنهاد سردبیر
آخرین مطالب
محبوب ترین ها
وبگردی
آزمایشگاه تجهیزات اعلام حریق آریاکخرید فالوورقیمت ورق گالوانیزهخرید از چیندوره مذاکره استاد احمد محمدیخرید فالوور فیکدوره رایگان Network+MEXCتبلیغات در گوگلآموزش آرایشگریقصه صوتیریل جرثقیلخرید لایک اینستاگرامواردات و صادرات تجارتگرامخرید آیفون 15 پرو مکستجارتخانه آراد برندینگواردات از چینتعمیر گیربکس اتوماتیکخرید سی پی کالاف دیوتی موبایلخرید قسطیاپن ورک پرمیت کاناداتعمیر گیربکس اتوماتیک در مازندرانورمی کمپوستچاپ فوری کاتالوگ حرفه ای و ارزانقیمت تیرآهن امروزمیز تلویزیونتعمیر گیربکس اتوماتیکتخت خواب دو نفرهخدمات پرداخت ارزی نوین پرداختدندانپزشکی سعادت آبادتور استانبولنرم‌افزار حسابداری رایگانتور استانبولتور اماراتکولر گازی جنرال گلدکولر گازی ایوولیچک صیادیخرید نهال گردوکمک به خیریهماشین ظرفشویی بوشخدمات خم و برش و لیزر فلزاتتعمیرگاه فیکس تکنیکصندلی پلاستیکیرمان عاشقانهگیفت کارت استیم اوکراینسریال ازازیلتور سنگاپورلوازم یدکی تویوتاقرص لاغری پلاتیندانلود رایگان از شاتراستوک
تبلیغات
  • واتساپ : 09031706847
  • ایمیل : ghadimi@gmail.com

كلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ است و هرگونه بهره ‌برداری غیرتجاری از مطالب و تصاویر با ذكر نام و لینک منبع، آزاد است. © 1393/2014
بازگشت به بالای صفحه