گوگل، غول اینترنتی دنیا می خواهد با نژادپرستی مقابله کند. گوگل از سازمان های خیریه ای که خواهان تغییر در سیستم قضایی آمریکا علیه سیاهپوستان هستند، حمایت می کند. سازمان های خیریه به دنبال جمع آوری اطلاعاتی هستند تا سیستم قضایی این کشور را به نفع افراد سیاهپوست تعدیل کنند.
به گفته یکی از رهبران کمپین مقابله با نژادپرستی در آمریکا، مردان سیاهپوست پنج برابر بیشتر از افراد دیگر در دادگاه های قضایی محکوم می شوند. از فیس بوک تا مایکروسافت، همه بزرگان عرصه تکنولوژی هر کدام به نوبه خود و فعالانه با نژادپرستی مقابله می کنند.
این بار هم گوگل از کمک خود دریغ نمی کند و با اختصاص 11.5 میلیون دلار از سازمان های خیریه ای حمایت می کند که با نابرابری دادگاه کیفری علیه سیاهپوستان مبارزه می کنند. پروژه بشردوستانه گوگل از سال 2008 و از زمان حمایت مالی این شرکت آمریکایی از موسسات خیریه ای آغاز شد که برای مبارزه با فقر و رسیدن به توسعه پایدار تلاش می کردند.
گوگل، پس از فرمان اجرایی ترامپ برای ممنوعیت ورود مهاجران از هفت کشور مسلمان که اعتراضات زیادی در پی داشت، 4میلیون دلار به سازمان های مهاجرتی کمک کرد. کمپانی گوگل در همین رابطه بیان کرد که نیمی از کمک مورد اشاره مستقیما از جانب شرکت بوده درحالی که نیم دیگر آن از طرف کارمندان تأمین شده است. همچنین این شرکت اعلام کرده است که از سال 2015 بیش از 16 میلیون دلار به کمک های بشردوستانه خود اختصاص داده که شامل برنامه های آموزشی و دسترسی به اینترنت در کمپ ها بوده است.
به غیر از گوگل، شرکت های فیس بوک و توییتر بر سر حذف مطالب نژادپرستانه ظرف 24 ساعت به توافق رسیده بودند. به گزارش خبرگزاری رویترز، همزمان با ورود حدود یک میلیون پناهجو به آلمان طی سال جاری دولت این کشور تلاش می کند با گسترش تبلیغات نژادپرستانه و ضدخارجی در شبکه های اجتماعی مقابله کند. موافقت این شرکت ها برای حذف این تبلیغات اقدام مهمی تلقی می شود.
براساس این توافق، فیس بوک مجبور به حفظ تعادل راستین بین آزادی بیان و حفظ یک محیط ایمن و قابل اعتماد است، اما هر محتوایی راکه «مستقیما نژاد دیگران را هدف حمله قرار دهد» حذف می کند. توییتر نیز اعلام کرده است که تمامی محتواهایی را که به علت نقض قوانین مرتبط با ممنوعیت تهدید به خشونت ورزی، گزارش شده اند بررسی می کند.