رئیس پارک علم و فناوری پردیس از برگزاری فستیوال تخصصی بازار دارایی فکری برای جذب سرمایه‌گذار برای طرح‌های علم و فناوری خبر داد. مهدی صفاری‌نیا در گفت‌وگو با مهر با بیان اینکه در این پارک چهار بخش عملیاتی خاص برای ایده‌ها یا استارتاپ‌ها اختصاص داده شده است، گفت: مراکز رشد، بازار دارایی فکری، مرکز توسعه کسب‌و‌کار و مرکز شتابدهی نوآوری در راستای اجرایی کردن ایده‌ها کار می‌کنند. وی در خصوص بازار دارایی فکری اظهار داشت: در بازار دارایی فکری، اختراعات از طریق بازار سرمایه‌گذاری می‌شوند و با بالاترین قیمت فروخته یا واگذار خواهند شد.

صفاری‌نیا با بیان اینکه بازار دارایی فكری از خردادماه سال ۹۳ راه‌اندازی شده و نوآوری‌ها، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری در این بازار خریدوفروش می‌شوند، گفت: تاکنون بیش از ۱۶۰ اختراع به این بازار تقاضا داده‌اند که از این تعداد ۷۰ اختراع تاییدیه لازم را اخذ کرده‌اند. وی افزود: طرح‌های تایید شده، به تابلوی فروش می‌آیند تا سرمایه‌گذار جذب کنند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه اکنون این ۷۰ طرح آماده معرفی به سرمایه‌گذار هستند، خاطرنشان کرد: در راستای جذب سرمایه‌گذار برای این اختراعات، فستیوال بازار دارایی فکری با هدف نمایش عمومی نوآوری‌ها در یک حوزه تخصصی برگزار می‌شود تا سرمایه‌گذاران برای به نتیجه رساندن یک اختراع تصمیم بگیرند.

وی با بیان اینکه نخستین فستیوال بازار دارایی فکری و عرضه اختراعات به سرمایه‌گذاران در جشنواره علم تا عمل سال گذشته برگزار شد، گفت: قرار است دومین فستیوال بازار دارایی فکری در بخش تخصصی نوآوری‌های صنعت لوازم خانگی در ۲۱ دی‌ماه برگزار شود. به گفته صفاری‌نیا، این فستیوال در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد و طرح‌های منتخب، هریک طی زمان هشت دقیقه‌ای به مخاطبان حاضر یعنی سرمایه‌گذاران و صنعتگران حوزه لوازم خانگی، ارائه می‌شوند و طی هفت دقیقه نیز به سوالات احتمالی آنها پاسخ می‌دهند.